Kendimden Utanmakta Hakli miyim?

Genelde kovalar maymun istahli da :)) ben dahil :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bosver tadini cikar :)) bu yaslarda ayran gönüllü olmayacaksinda 40 yasinda mi olacaksin :) bende oyleydim 30uma geldim duruldum.. dogru adam cikinca karsina kimseyi gormez zaten gozun sen merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normalim yani ben, iyi ya rahatladim :)
O adam cikana kadar idare edicez artik :)

Haksizsin bence, ben de ayran gonulluydum senin yasindayken ne var bunda
Dimi ama ya, piyano calan 4 dil bilen, ve daha cesitli seylerde tam istedigim insan olan birinden etkilenmekte hakliyim :))
Bir de beyaz tenli koyu sacli olmasi durumu var ki deginmiyorum bile. :)

kendimi gördüm bi an kucukken her sene abimin arkadaslarindan birine asik olurdum simdi dönüp bakmam bile onlara zamanla geciyo yani bu duygular utanilcak bisey yok herkes yasamistir heralde :)

İnsan karni tokken cani yemek istemez. Zati Gönlünce biri olaydi ondan baska hic kimseyi gozun gormezdi
Coook cokk haklisiniz, ama hayatimda biri olsa baskasina donup bakmam zaten. Sorun yokkenki halimde

kendimi gördüm bi an kucukken her sene abimin arkadaslarindan birine asik olurdum simdi dönüp bakmam bile onlara zamanla geciyo yani bu duygular utanilcak bisey yok herkes yasamistir heralde :)

Benim onceki asklarimdan bazilari yuh dedirtir ya, hani oyle tipi arasan bulamazsin

Benim onceki asklarimdan bazilari yuh dedirtir ya, hani oyle tipi arasan bulamazsin [/QUOTE]

ahahaha aynen valla alakasiz sacma sapan adamlar simdi dusundum de ay tobe ya

Oluyor öyle şeyler hiç utanma, bi arkadaşımla onun bi arkadaşının yanına gittik amaç zaten bizi tanıştırmakmış. Ay ben çocuktan bi etkilendim sanki ölüyorum aşkından, aradaki ortak arkadaş diyo ki seni çok beğenmiş arıcak diyo numaramı vermiş, bekle bekle aramıyo ben bildiğin mecnun sabah akşam elim telde neyse bi on gün sonra aradı bu çocuk beni kalbim güm güm konışuyorum telde. Buluştuk yemek çay vs. O da son görüşmemizdi, sonrasında o benimle çıkmak içn kırk takla attı ama bende hiçbir kıpırtı olmadı. Anlık şeyler hep :)) uzun sürerse kork sen asıl sonu ümit besen nikah masası

Coook cokk haklisiniz, ama hayatimda biri olsa baskasina donup bakmam zaten. Sorun yokkenki halimde

Benim onceki asklarimdan bazilari yuh dedirtir ya, hani oyle tipi arasan bulamazsin

Bence bu bir sorun degil. Arayis. Her insan sevilmek ister ve kendini sevecek insani arar durur...

Ya evet sonradan diyorum ki ben bundan mi hoslanmisim. Hatta sonrasinda hep bir iticilik olusuyor ondan baba

Bence bu bir sorun degil. Arayis. Her insan sevilmek ister ve kendini sevecek insani arar durur...

Muhtemelen oyle, arayalim bakalim :)

Canım seneler geçmiş hâlâ şıpsevdi misin ne alemdesin

Yaşın için çok normal şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…