kendimden vazgeçmek üzereyim...

miss_angel

hayatımın anlamı 'oğlum'
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
759
35
98
mrb arkadaşlar biri yada birileri nolur bana yardım etsin dayanamıyorum artık yaşadıklarıma kısaca anlatayım derdimi yaklaşık 3 senedir evliyiz 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimle önce ön muayene olduk bebek için eşimde sperm sayı sorunu vardı aşılama deneyecekken sorun çıktı bende rahmimde yapışıklık varmış olmadı hsg çekildi bi sorun yok dedi doktor 1 yıl daha denedik eşime kullandığı ilaçları bıraktırdım sigarayı bıraktı vs... gittiğim 5 doktor herhangi bişeyimin olmadığını sorunun eşimde olduğunu söyledi tüp bebek denemeye karar verdik.

özel bi merkezden randevu aldık ve gittik eşim sperm testi verdi ben muayene oldum hsg filmimide götürdüm doktor rahim boynumda sorun olduğunu söyledi pzt histeroskopi yapılcak arabada gelirken çok ağladım neden dedim neden isyan ettim kendime eşime istersen boşanalım dedim çok kızdı bu senin elinde olan değil allah dedi sadece eşimi çok seviyorum ve onun bu şekilde mutsuz olduğunu görmek beni hergün öldürüyor arkadaşların çocuklarına bakarken içi gidiyor insanlar hani bebek diyo eşim üzüldüğüm için şuan erken diyor ama biliyorumki içten içten yıkılıyor 2 yıldır her ay kırmızılardan yoruldum utanıyorum kendimden ve canıma kıyma noktasına geldim eşim asla affetmem seni bu bizim imtihanımız diyor neden böyle oldu anlamadım sırf eşim için yaşıyorum şuan affetmeyeceğini bildiğim için yoksa bu kadar dayanamazdım yaşadıklarıma

ya diyorum gerçekten anne olamasam ya eşime o mutluluğu tatıramazsam affetmeyeceğini bilsemde şuanki psikolojim beni bunlara itiyor gelecek ay başlıcak tüp bebek için tabi histeroskopi sonucuma göre beni bu dünyaya allah bu şekilde gönderdi ben istemedim böyle olsun ne yapayım kızlar ne olur bi akıl verin

canım ben evli değilim belki içinde bulunduğun durumu anlayamam..ama daha dün haberlerde izledim 12. denemeden sonra tüp bebekle kızlarını kucaklarına almışlar..bence isyan etme dua et ve sabret..hayırlısı olsun..

İsyan edilecek bir durum yok rabbim henüz nasip etmemiş demekki bizimde sınavımız bu şekilde eğer isyan edersen kaybedenlerden olursun çünkü bu bizim veyahut doktorların elinde olan bir şey değil istediğin kadar tüp bebek yaptır canı verecek mevladır rabbim ol demeyince olmaz herkesin derdi sıkıntısı farklı yeterki dermanı olan dert olsun hem daha 2 senedir evliymişsiniz
bol bol dua et bak tüp bebek merkezine de gitmişiniz ne güzel aç meryem suresini oku ama isyan etme biz eşimize bebek veremiyoruz diye üzülmek olur mu bebek veren biz değilizki
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler sakın dert etme hele kendimden vazgeçmek üzereyim falan sakın rabbimin verdiği canı üzme bak bu da günah tamam mı
olumlu düşün olumlu olsun bak istersen temmuzda tüp bebek yaptıracaklar topiciğine ne zor durumda hamiş kalanlar var

cnm tek değilsin bu yolda öyle intahar falan ne iş her çocuğu olmıyan o zmn intahar etsin töbe töbe..haline şükret eşin seni seviyormuş e,sağlığında yerinde daha ne istion demicem ) inş. rabbim kısa zmnda bebeğinizi verir,,
rahim yapışıklığı bendede varmış laparoskopi ve historoskopi oldum 2yıldır bende bebek için uğraşıyorum eşimdede bendede sorunlar var rabbim ol derse bir gün olur inş. bebeğimiz..psikolojik destek almanı tavsiye ederim ben alıyorum dr la konuşmak bile iyi geliyor..sen intaharı düşünüyorsan kesinlikle destek al ben düşünmediğim halde alıyorum memnunum..

isyan etmemek elimde değil kızlar kendime ve doktorlara kızıyorum beni yanlış yönlendirdiler diye dünyada bu kadar kötü insan varken bebeklerini sokağa atan insanlar varken neden diyorum içim kırık ve bomboş...

sağlık sorunları olan bi çok kadın

ibrahim saraçoğlunun kürleriyle hamile kalmış

bi bu konuları incele

ilk denemsinde hamile kalan bi çok kadın var

anladığım kadarıyla çok gençsiniz tüp bebeğe gerek bile kalmayabilir

bebek için bende çok ağladım artık bebek için ağlamadığımı farkediyorum demekki zmnla alışıyorum bu fikre Allahda ağlatmasın daha fazla...

eşimle severek evlendik allaha şükür çok anlayışlı her konuda herzaman tek destekçim o oldu zaten ben her yıkılışımda o kaldırdı beni ayağa emeği çok fazla bende o böyle oldukça ben ne yapacağımı şaşırdım biliyorum tek değlim bu durumda olan herkesin bi derdi var bu dünyada ama bana çok ağır geliyor durumum neler denemedim 41 meryem suresi okudum 4444 salatı tefriciye okuduk her namazımızın ardına dua ediyoruz eşimle saraçoğlu kürlerinide denedim olmadı olmadı psikolojik destekte alıyorum buarada

kendinden vazgeçmek de ne demek!!
yaşamamızın tek amacı çocuk değil evet çocuk çok güzeldir çok istenilir ama olmazsa olmaz da dememeli..
sana minikgelin'in konusunu oku diyebilirim sadece.başını ve sonunu oku.ikinci denemesinde gebe kaldı imkansız diyorlardı ona.

sakinleştirici falan bişey kullanıyormusun?eşimde sorun var demişsin sperm sayısı varmı yoksa hiç yokmu mesela benim eşimde hiç yoktu amaliyat oldu Allaha şükür sperm çıktı ama döllenme olmadı bendede erken menopoz var sorunlarımız bi yerden bitse bi yerden çıkıyor ama napalım rabbim ne derse o olur...yırtınsakda olmıyınca olmuyor biz elimizden geleni yapalımda gerisi takdiri ilahi..
sende baya azmetmişsin çabalamışsın ama zmnı var demekki sen elinden geleni yapda kendinide çok sıkma strese sokma cnm bu stres yer bitirir adamı.

İyi cnm napim topikte kimse yok baktım bizim topiğe takılmıyosun buraya bakıyorum aradaa
özledim tabiiiiiiiiiii aaaaaaa

kızım arada bi görnüon arada kaçıon sende
ben çıkıcamda ondan orlara takılmadım ) komşum gelicek çay içmeye birazdan.. bu konda dikkatimi çekti kaldım burda )

Lutfen hirpalama kendini esin dogru soyluyor,sana bir link atacagim,okursan sana biraz umit verecegine eminim.hersey Allahtan isyan etme,sabirr dua et insallah olur bebegin hayirlisiyla

kızım arada bi görnüon arada kaçıon sende
ben çıkıcamda ondan orlara takılmadım ) komşum gelicek çay içmeye birazdan.. bu konda dikkatimi çekti kaldım burda )

Kızım kaç tane topik takip ediyorum bi oraya bi buaraya derkenn
öyle görünüyorummmm..
ohh sefanız olsun çay içceksiniz afiyet olsun cnmm
evt cnm bende forum takip ederken gördüm yazını ordan fark ettimm bu konuyuuuu
bizde neler yaşadık ama ben hiç böyle bişey düşünmedimmmmmm..
hep sabrettimmm

gez cnm ora bura işimiz ne )
evt komşumun teraviden gelmesini bekliom ...
bende çok üzüldüm gece gündüz azoyu düşündüm yetmez gibi kendi sorunlarımı düşünmeye başladım ama artık eskisi gibi düşünmüyorum bebeğim konusunu sadece elimden geleni yapıyorum şuanlık...ama benim bi arkadaşımda intaharı düşündüğünü söylemişti daha öncelerden demekki düşünen oluyormuş Allah şaşırtmasın dünyanın sonu değil ya napalım
çocuğu olan ayrı ağlıyor olmıyan ayrı ağlıyor dünya hali işte.. akşam üzeri komşuma gitmiştim kadın ağladı durdu sinirinden evladım için elimden geleni yapıom ama karşılığını alamıyorum diye...rabbim inş. bizlerede evlat verir...

Valla cnm işimiz nee işte takılıyorum burdaa
zamanla insan alışıyo zaten ki sizin fazla bi zamanda olmadı ama insanı yaıpratıyo yinede..ama biz neleri yendik alsında, hiç sperm yokken bu aşamalara geldikk. çok şükür
eğer olmasaydı da bulunmasaydıda artık alışmaya çalışcaktımm yani dünyanı sonu değil..tabikii rabbim hayırlısını versin herşeyinn
yani ne zorluklar yaşayanlarrrrrrrr var ki bizlerde belkideeee en zoruduuuuuuuu yaşadık..bakalım bide bebeişlerie kavuşsakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…