- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
- Konu Sahibi miss_angel
-
mrb arkadaşlar biri yada birileri nolur bana yardım etsin dayanamıyorum artık yaşadıklarıma kısaca anlatayım derdimi yaklaşık 3 senedir evliyiz 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimle önce ön muayene olduk bebek için eşimde sperm sayı sorunu vardı aşılama deneyecekken sorun çıktı bende rahmimde yapışıklık varmış olmadı hsg çekildi bi sorun yok dedi doktor 1 yıl daha denedik eşime kullandığı ilaçları bıraktırdım sigarayı bıraktı vs... gittiğim 5 doktor herhangi bişeyimin olmadığını sorunun eşimde olduğunu söyledi tüp bebek denemeye karar verdik.
özel bi merkezden randevu aldık ve gittik eşim sperm testi verdi ben muayene oldum hsg filmimide götürdüm doktor rahim boynumda sorun olduğunu söyledi pzt histeroskopi yapılcak arabada gelirken çok ağladım neden dedim neden isyan ettim kendime eşime istersen boşanalım dedim çok kızdı bu senin elinde olan değil allah dedi sadece eşimi çok seviyorum ve onun bu şekilde mutsuz olduğunu görmek beni hergün öldürüyor arkadaşların çocuklarına bakarken içi gidiyor insanlar hani bebek diyo eşim üzüldüğüm için şuan erken diyor ama biliyorumki içten içten yıkılıyor 2 yıldır her ay kırmızılardan yoruldum utanıyorum kendimden ve canıma kıyma noktasına geldim eşim asla affetmem seni bu bizim imtihanımız diyor neden böyle oldu anlamadım sırf eşim için yaşıyorum şuan affetmeyeceğini bildiğim için yoksa bu kadar dayanamazdım yaşadıklarıma
ya diyorum gerçekten anne olamasam ya eşime o mutluluğu tatıramazsam affetmeyeceğini bilsemde şuanki psikolojim beni bunlara itiyor gelecek ay başlıcak tüp bebek için tabi histeroskopi sonucuma göre beni bu dünyaya allah bu şekilde gönderdi ben istemedim böyle olsun ne yapayım kızlar ne olur bi akıl verin
isyan etmemek elimde değil kızlar kendime ve doktorlara kızıyorum beni yanlış yönlendirdiler diye dünyada bu kadar kötü insan varken bebeklerini sokağa atan insanlar varken neden diyorum içim kırık ve bomboş...
eşimle severek evlendik allaha şükür çok anlayışlı her konuda herzaman tek destekçim o oldu zaten ben her yıkılışımda o kaldırdı beni ayağa emeği çok fazla bende o böyle oldukça ben ne yapacağımı şaşırdım biliyorum tek değlim bu durumda olan herkesin bi derdi var bu dünyada ama bana çok ağır geliyor durumum neler denemedim 41 meryem suresi okudum 4444 salatı tefriciye okuduk her namazımızın ardına dua ediyoruz eşimle saraçoğlu kürlerinide denedim olmadı olmadı psikolojik destekte alıyorum buarada
cnm napıosun) özledim kız seni
İyi cnm napim topikte kimse yok baktım bizim topiğe takılmıyosun buraya bakıyorum aradaa
özledim tabiiiiiiiiiii aaaaaaa
mrb arkadaşlar biri yada birileri nolur bana yardım etsin dayanamıyorum artık yaşadıklarıma kısaca anlatayım derdimi yaklaşık 3 senedir evliyiz 2 yıldırda bebek istiyoruz eşimle önce ön muayene olduk bebek için eşimde sperm sayı sorunu vardı aşılama deneyecekken sorun çıktı bende rahmimde yapışıklık varmış olmadı hsg çekildi bi sorun yok dedi doktor 1 yıl daha denedik eşime kullandığı ilaçları bıraktırdım sigarayı bıraktı vs... gittiğim 5 doktor herhangi bişeyimin olmadığını sorunun eşimde olduğunu söyledi tüp bebek denemeye karar verdik.
özel bi merkezden randevu aldık ve gittik eşim sperm testi verdi ben muayene oldum hsg filmimide götürdüm doktor rahim boynumda sorun olduğunu söyledi pzt histeroskopi yapılcak arabada gelirken çok ağladım neden dedim neden isyan ettim kendime eşime istersen boşanalım dedim çok kızdı bu senin elinde olan değil allah dedi sadece eşimi çok seviyorum ve onun bu şekilde mutsuz olduğunu görmek beni hergün öldürüyor arkadaşların çocuklarına bakarken içi gidiyor insanlar hani bebek diyo eşim üzüldüğüm için şuan erken diyor ama biliyorumki içten içten yıkılıyor 2 yıldır her ay kırmızılardan yoruldum utanıyorum kendimden ve canıma kıyma noktasına geldim eşim asla affetmem seni bu bizim imtihanımız diyor neden böyle oldu anlamadım sırf eşim için yaşıyorum şuan affetmeyeceğini bildiğim için yoksa bu kadar dayanamazdım yaşadıklarıma
ya diyorum gerçekten anne olamasam ya eşime o mutluluğu tatıramazsam affetmeyeceğini bilsemde şuanki psikolojim beni bunlara itiyor gelecek ay başlıcak tüp bebek için tabi histeroskopi sonucuma göre beni bu dünyaya allah bu şekilde gönderdi ben istemedim böyle olsun ne yapayım kızlar ne olur bi akıl verin
kızım arada bi görnüon arada kaçıon sende
ben çıkıcamda ondan orlara takılmadım) komşum gelicek çay içmeye birazdan.. bu konda dikkatimi çekti kaldım burda )
Kızım kaç tane topik takip ediyorum bi oraya bi buaraya derkenn
öyle görünüyorummmm..
ohh sefanız olsun çay içceksiniz afiyet olsun cnmm
evt cnm bende forum takip ederken gördüm yazını ordan fark ettimmbu konuyuuuu
bizde neler yaşadık ama ben hiç böyle bişey düşünmedimmmmmm..
hep sabrettimmm
gez cnm ora bura işimiz ne)
evt komşumun teraviden gelmesini bekliom ...
bende çok üzüldüm gece gündüz azoyu düşündüm yetmez gibi kendi sorunlarımı düşünmeye başladım ama artık eskisi gibi düşünmüyorum bebeğim konusunu sadece elimden geleni yapıyorum şuanlık...ama benim bi arkadaşımda intaharı düşündüğünü söylemişti daha öncelerden demekki düşünen oluyormuş Allah şaşırtmasın dünyanın sonu değil ya napalım
çocuğu olan ayrı ağlıyor olmıyan ayrı ağlıyor dünya hali işte.. akşam üzeri komşuma gitmiştim kadın ağladı durdu sinirinden evladım için elimden geleni yapıom ama karşılığını alamıyorum diye...rabbim inş. bizlerede evlat verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?