kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

Öğrenci yurduna çocukla alıyorlar mı sizi. Olacak iş mi sizce? Siz öğrenci olsanız ortalığı ayağa kaldırır mıydınız kaldırmaz mıydınız?
öyle mi diorsun.+yemek parası.öğrenci yurdunda sabah aşkam yemek varmış.şaka gibi.36 yaşında yurtta kalıcam

öyle mi diorsun.+yemek parası.öğrenci yurdunda sabah aşkam yemek varmış.şaka gibi.36 yaşında yurtta kalıcam

Yurtta çocukla barındırmazlar seni. Öğrenci, ders çalışmaya çalışan o kadar insanınarasında çocuk olmaz. İstemezler. Yine açıkta kalırsın 10 güne.

Sanki bosanmamak icin bahane ariyorsunuz,
O olmaz, bu olmaz, şunu yapamam, buna para veremem...
Gercekten bosanmayi goze almis olsaniz simdi üçün beşin hesabini yapmaz, esyanizi topladiginiz gibi kapıyı ceker cikardiniz.
Siz hala 1800 tl cok geldi diyorsunuz, eee baska alternatif yoksa ne yapacaksiniz? Ev bulamdim kocamla kalayim bari diyecek halinz yok ya.gercekten abarttiginiz kadar zordaysaniz da gidin belediyeye, kadin siginma evlerine, dayaanisma derneklerine falan basvurun size 3 ay kalacak yer ayarlasinlar madem.

Canım sen biraz cimri falan mısın acaba? Sen şuan kalıcı bi eve çıkmıyosun şartların olgunlaşana kadar belirli bi süreliğine kalıcak yer ayarlıcaksın. Kimseye minnet etmeden 3 5 10 parası neyse tak tak verip huzuruna bakman lazım senin ki en iyi otel yerleş otele günlük ödeme yap bu süreçte bi yandan da eşyalı evlere bak boş bulduğun anda geçersin oraya para şuan senin en son derdin olmalı ki zaten böyle günler için birikim yapılır

Valla gıcıklığına yazmıyorum. Gerçekten yardım etmek isterim anlamaya çalışıyorum olmuyor.
Yaz istediğin ilçeleri ev bakalım biz de.
Otel zaten belli 1800tl demiş onu cepte tut. Ev bulamazsan çat diye geçersin. Boş bulduğun anlarda eşyalarını kolile. Yanına götürmeyeceksen bile taşıyamayacaktan bile özel eşyaların evde kolili dursun. Adımlar atılmış sonuçta boşanacaksınız artık harekete geçin.

15güne ev sorununuzu çözmezseniz eşinizin ayaklarına kapanacaksınız gibi bir hissiyat uyandırıyorsunuz. İşte esas o zaman kuş kadar da olsa babanızın üzerinizde hakkı varsa yazık etmiş olursunuz. Adam sizin için eşinizden dayak yedi. Eşiniz kulaklarınızı patlatana kadar vurdu...

Babanizin yanina gidin 3 ay ne kadar kötü olabilir merak ediyorum. Çocuğunuzu istemeyen bir baba değil anladigim kadarıyla,asıl anlamadığım babanız size neden daha önce sen git torunum kalsın dedi yani size neden böyle torununu kabul eden kizini haydi haydı etmeliydi

Sen öyle nick değistiriyorsun konular aynı nickler farklı. Resmen insanların sabrını zorluyorsun 40000 lira birikmişini kullan para çok sende
Ücretsiz izinde 1.5 yılda 30bine yakın birikimimizden yedim gocunmadım. Çünkü planlı gebelikti Bebek için biriktirmiştik. Arkadaşım 40bini var ve hala 1800tl çok hesabı mı yapıyor? Aman allahım.! Bu gerçekse yazık diyorum...

Babanız ve anneniz hangi ara öldüler sizin için
babam 2012 den beri ölü benim için.dişçiyi ayarttın dedi ya o an bitti benim için.git evimden dedi.seni istmeiyorum.o kadar bu zor zamanlarda elimde tutmadığı için üzgünüm ki artık ömrümün sonuna kadar onu görmek istemiyorum.senelerin birikimi var.

Sana neler eden adama bile böyle katı değilsin el oğlu ya daha kıymetli ama baba olunca görmek istiyorum bu dişçi kim gerçekten öyle bir durum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…