- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Su an ayni evde misiniz esinizle? Uzaklastirma aldigina gore ayni evde degilsiniz. Sure bitince tekrsr isteyin.ortak yaşamı devam ettiriyorsun ve söylediklerinin hiçbir geçerliliği kalmıyor.tehdit vs olmuyor.
öyle mi diorsun.+yemek parası.öğrenci yurdunda sabah aşkam yemek varmış.şaka gibi.36 yaşında yurtta kalıcam
öyle mi diorsun.+yemek parası.öğrenci yurdunda sabah aşkam yemek varmış.şaka gibi.36 yaşında yurtta kalıcam
Bende en son kadın sığınma evine git bari demiştim, ne münasebet benim evim var demiştiKocanla olmaz, babanla olmaz, otel pahalı, ev yok... E gel bende kal bari.
Bende en son kadın sığınma evine git bari demiştim, ne münasebet benim evim var demişti
Bence öyle birşey istiyorKocanla olmaz, babanla olmaz, otel pahalı, ev yok... E gel bende kal bari.
Bence öyle birşey istiyorarkadaşım yok demişte pek şaşırmadım
Neye hazir hissettigini merak ediyorum ?tayin çıkarsa napıcam
bir de kendimi başka şehire gitmeye hazır hissetmiyroum
Ücretsiz izinde 1.5 yılda 30bine yakın birikimimizden yedim gocunmadım. Çünkü planlı gebelikti Bebek için biriktirmiştik. Arkadaşım 40bini var ve hala 1800tl çok hesabı mı yapıyor? Aman allahım.! Bu gerçekse yazık diyorum...Sen öyle nick değistiriyorsun konular aynı nickler farklı. Resmen insanların sabrını zorluyorsun 40000 lira birikmişini kullan para çok sende
babam 2012 den beri ölü benim için.dişçiyi ayarttın dedi ya o an bitti benim için.git evimden dedi.seni istmeiyorum.o kadar bu zor zamanlarda elimde tutmadığı için üzgünüm ki artık ömrümün sonuna kadar onu görmek istemiyorum.senelerin birikimi var.Babanız ve anneniz hangi ara öldüler sizin için
:) tamam olurKocanla olmaz, babanla olmaz, otel pahalı, ev yok... E gel bende kal bari.
Sana neler eden adama bile böyle katı değilsin el oğlu ya daha kıymetlibabam 2012 den beri ölü benim için.dişçiyi ayarttın dedi ya o an bitti benim için.git evimden dedi.seni istmeiyorum.o kadar bu zor zamanlarda elimde tutmadığı için üzgünüm ki artık ömrümün sonuna kadar onu görmek istemiyorum.senelerin birikimi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?