Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben partiden partiye koşuyorum, her akşam bi arkadaşımla dışarda yemek yiyorum, haftada üç gün kursa beş gün spora gidiyorum. Sosyallikten öleceğim yakında (!)
Hayır ben ücretsiz kursa gidiyorum.
Dans dersleri var ama kayıt süreleri var.o zaman kayıt olman gerekiyor.
Ben bir kez denemek istedim çok memnun kaldım.bu kursum 2-3 hafta içinde bitecek.sonra gerekirse ücretli kurslar bakacağım.
Samba, zumba, oryantal, Mezdeke gibi kurslar var ama dikkat etmedim açıkçası.
Evde yatmaktan keyif almadığımız sürece geçemeyecek bu süreç işsizim, midem bulanıyor dayanılacak gibi değil. Televizyon izlemekten hiç hoşlanmayan ben sabah Müge Anlı ile başlayıp akşam Survivor Ekstra ile günü kapatıyorum inanın başka yapacak hiç bir şeyim yok. Gebelik öncesi iş ile ilgili mülakatlarım vardı. Hepsi olumsuz oldu. Ev, duvarlar, sokaktaki arabalar, kedim, eşim, arada bir de hastane iğne ilaç serum.
Yaşım 27 fena halde asosyalim çevrem yok arkadaşlarım yok hobim yok bir meşkalem yok 2 yıldır işimde yok sadece yaptığım evle ilgilenmek bütün gün ev market başka aktivitem yok resmen çöp gibiyim ne yapmam gerek bir fikrim bile yok tek bildiğim artık kendimle ilgilenmek kendi hayatım olmasını istiyorum
Hayır ben ücretsiz kursa gidiyorum.
Dans dersleri var ama kayıt süreleri var.o zaman kayıt olman gerekiyor.
Ben bir kez denemek istedim çok memnun kaldım.bu kursum 2-3 hafta içinde bitecek.sonra gerekirse ücretli kurslar bakacağım.
Samba, zumba, oryantal, Mezdeke gibi kurslar var ama dikkat etmedim açıkçası.
Ben partiden partiye koşuyorum, her akşam bi arkadaşımla dışarda yemek yiyorum, haftada üç gün kursa beş gün spora gidiyorum. Sosyallikten öleceğim yakında (!)
Kurslara yazılmayı düşünüyorum pandemide evet şuan öyle ama ben genel anlamda hep evde olan biriyim şuan biyere gitmeye kalkışsam nasıl gideceğimi bilemem yanio derece
Ben de aynı durumdayım. Tek fark benim işim var. İşe gidiyorum saate bakıyorum zaman geçsin eve gideyim diye. Eve geliyorum zaman geçmiyor yine. Yoga meditasyon vs vs hiç denemedim ön yargılıyım saçma geliyor Kitap okuyorum fakat canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Spor da yapasım yok. Elimi kolumu kaldıracak halim kalmıyor. Zaten bi de ramazan ayındayız ki hiçbir şey yapılmıyor. Yasaklar+ramazan hepsi bir araya gelince milletçe kafayı yiyeceğiz yakında.
Kurslara yazılmayı düşünüyorum pandemide evet şuan öyle ama ben genel anlamda hep evde olan biriyim şuan biyere gitmeye kalkışsam nasıl gideceğimi bilemem yanio derece
Bu ara herkes ot gibi :) Benim en büyük keyfim evimde köşemde elimde cay veya kahve diger elimde de kitap. Oh mis. Seni ne mutlu ediyorsa onu yap.
Sosyal medyayı takip etme. Onun sahteliği olumsuz etkiliyor.