- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
İkizlerBurcun ne ?
İşte sabirsizim.Hersey hemen olsun bitsin istiyorumAilende bulamadığın mutluluğu başkalarıda arıyorsun. Fakat bazen aramakla bulunmaz, aradığınız şey sizi bulur. Biraz sabırlı olun derim..
Yaşim ilerledikce bu korku gitgide artiyo :-(Bende babamdan pek sevgi gördüm diyemem kendisinide çok sevmem ama hiç bir zaman böyle bir insan olmadım korkmayın kimse yanlız kalmaz kendi istemediği sürece
Yaşın kaç?Yaşim ilerledikce bu korku gitgide artiyo :-(
25Yaşın kaç?
Ay Allahım ya
Haklisin ama evlendikten sonra da sevgi bitiyo azaliyo ya daCok taviz verir ve sizi yeterince sevmeyen bir insanla evlenirseniz, cocuklariniz da aile sevgisinden yoksun buyur.
Bu konuda da endiselenin.
Ne bilim cok takiyorum.Hayatimda biri var onu skstrsam mi evlilik icin diye dusunuyorum bazen :-DAy Allahım yabende sandım 35 40 yahu bu yaşta başka düşünecek şeyin yok mu?
Ben 32 yaşında evlendim
Haklisin ama evlendikten sonra da sevgi bitiyo azaliyo ya da
Burda yazilan yazilari goruyorum mesela kocam degisti falan diyolar. Bitmeyen sevgi de vardir elbet.Neyi baz aliyorsunuz bunu soylerken?
Kotu evlilikleri mi? Biten sevgi varsa evlilik de bitmelidir zaten.
Evlilige bakis aciniz yanlis.
Yok yahu niye azalsın doğru insanı bul işten gelceği dakikaları sayıyosun pencere önündeHaklisin ama evlendikten sonra da sevgi bitiyo azaliyo ya da
Ne alaka bak 10 yıldır birlikteyiz eşimle gayette seviyoruz birbirimizi sırf evlenmek için evlenmeyin 2 güne boşanıyorsunuz sonra 25 yaşindasın ama ergen gibi görünüyorsun burdan vallaHaklisin ama evlendikten sonra da sevgi bitiyo azaliyo ya da
Burda yazilan yazilari goruyorum mesela kocam degisti falan diyolar. Bitmeyen sevgi de vardir elbet.
idolümsünNe alaka bak 10 yıldır birlikteyiz eşimle gayette seviyoruz birbirimizi sırf evlenmek için evlenmeyin 2 güne boşanıyorsunuz sonra 25 yaşindasın ama ergen gibi görünüyorsun burdan valla
Siz mi gec evlenmistiniz.Haklsiin .Ya annem bile diyo 30u gecince bekar bulamazsin dul adam alir seni diyoNe alaka bak 10 yıldır birlikteyiz eşimle gayette seviyoruz birbirimizi sırf evlenmek için evlenmeyin 2 güne boşanıyorsunuz sonra 25 yaşindasın ama ergen gibi görünüyorsun burdan valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?