- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Yaa tabi evli olup mutsuz olsam hic ayrilamam.İste ben bu yalnizlik korkumu falan nasil asicam yaa.Su iki senedir var bu korkumTamam o kadinlarin kocasinin sevgisi bitmis, ama ayrilmaya cesaret edemiyorlar. Boyle olmayi mi hayal ediyorsunuz?
Evli insanin mutsuzlugu bile baglayici. Emin olun yalniz insanin mutsuzlugundan cok daha buyuk sonuclari var.
Bulurmuyum iste o varYok yahu niye azalsın doğru insanı bul işten gelceği dakikaları sayıyosun pencere önünde
sırf evlenmiş olmak için acele karar vermezsen bulursunBulurmuyum iste o var
25de sevgili olduk 32 de evlendim. Hiç evlilik meraklısı olmadım zaten birazda maddi yönden bekledik evlendik mis gibi çok genç evlenilmesine karşıyımSiz mi gec evlenmistiniz.Haklsiin .Ya annem bile diyo 30u gecince bekar bulamazsin dul adam alir seni diyo
25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
Ben dogruyum ama hep karsima yanlis insanlar cikiuo.kimi kiz manyagi kimi calismiyo.kimi evlenmis ayrilmissırf evlenmiş olmak için acele karar vermezsen bulursun
Sen doğru ol o gelir bulur zaten seni
Kendine guvenmeye baslayarak kurtulabilirsin, kendine deger vererek baslayabilirsin mesela....25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
Neden ki.iste ben relaks olmak istiyorum olmuyo asamiyorumAslında böyle davrandığın sürece yalnız kalma olasılığın daha yüksek bence.
Nasil yapucam bunlari guvenim yokKendine guvenmeye baslayarak kurtulabilirsin, kendine deger vererek baslayabilirsin mesela....
Cok gec evlenilmesine karsiyim derken25de sevgili olduk 32 de evlendim. Hiç evlilik meraklısı olmadım zaten birazda maddi yönden bekledik evlendik mis gibi çok genç evlenilmesine karşıyım
Neden ki.iste ben relaks olmak istiyorum olmuyo asamiyorum
Nasil yapucam bunlari guvenim yok
Ben dogruyum ama hep karsima yanlis insanlar cikiuo.kimi kiz manyagi kimi calismiyo.kimi evlenmis ayrilmis
25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
zaten evli olan adamın neyini sıkıştrıcaksın evlilik diye?Ne bilim cok takiyorum.Hayatimda biri var onu skstrsam mi evlilik icin diye dusunuyorum bazen :-D
Şimdi evlenmiş ayrılmış bii yanlış insan kategorisinde değerlendirilemez. Çocuk dilendiren evli bir adamla beraber olmayı kendiniz seçtiniz. Ben doğruyum demeyin. Yani allah aşkına demeyin bunu.Ben dogruyum ama hep karsima yanlis insanlar cikiuo.kimi kiz manyagi kimi calismiyo.kimi evlenmis ayrilmis
zaten evli olan adamın neyini sıkıştrıcaksın evlilik diye?
Çok GENÇ vah vah yazdiklarimıda okuyamıyorsun evlilikle bozmuşsunCok gec evlenilmesine karsiyim derken
zaten evli olan adamın neyini sıkıştrıcaksın evlilik diye?
Neyybir şey diyeceğim de neyse.. beraber olduğu adamın karısı gibi azıcık dilense açılır aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?