Kendime bile itiraf edemiyorum?

Ya
Tamam o kadinlarin kocasinin sevgisi bitmis, ama ayrilmaya cesaret edemiyorlar. Boyle olmayi mi hayal ediyorsunuz?

Evli insanin mutsuzlugu bile baglayici. Emin olun yalniz insanin mutsuzlugundan cok daha buyuk sonuclari var.
Yaa tabi evli olup mutsuz olsam hic ayrilamam.İste ben bu yalnizlik korkumu falan nasil asicam yaa.Su iki senedir var bu korkum

Aslında böyle davrandığın sürece yalnız kalma olasılığın daha yüksek bence.

Kendine guvenmeye baslayarak kurtulabilirsin, kendine deger vererek baslayabilirsin mesela....

Neden ki.iste ben relaks olmak istiyorum olmuyo asamiyorum

Yalnız kalmayayım diye erkeklerin peşinde koşar, alttan alır, her dediğini yapar kısaca kul köle olursan ya terk edilirsin ya mutsuz bir ilişki, mutsuz bir evlilik yaşarsın.

Nasil yapucam bunlari guvenim yok

Neden korkuyorsun, universiteyi bitirmissin, kpss den atanamamaktan mi korkuyorsun ? Atanirsanda memurda olursun isteyeninde cok olur.. Oncelikle isine konsantre ol yani atanmaya bak sonra corap sokugu gibi gelir. Ve sana uymayan hicbirseyi hickimseyi kabul etmek zorunda degilsin, asil senin gibi sevgisi buyuyen kisiler daha cok gozu acik ve kimseye guvenmeyen kisiler oluyor.

Ben dogruyum ama hep karsima yanlis insanlar cikiuo.kimi kiz manyagi kimi calismiyo.kimi evlenmis ayrilmis

doğru falan değilsin ..
bütün yanlışlarınıda bu korkun yüzünden yapıyorsan destek al.. madem sorunun kaynağını biliyorsun sızlanmak yerine çözüm bulmaya çalış..
şu adamdan da kurtul bir an önce hayatını mahvedeceksin..

Doktora gitmen gerek.

Cocuguna dilencilik yaptirdigini söylediğin evli bir adami bile terk edemediğini onceki konulardan hatırlıyorum. Anlattiklarin dogruysa bu hic normal degil.

Yalniz kalmamak için tum bunlar cekilmez. Cekilmemeli...

Ailenle guzel anilarinin olmamasi tek konu ise o seni bu duruma getirmez. Baska sorunlar olmali. Aslinda olmali degil var. Belli. Bir an evvel coz inşallah...

Ben dogruyum ama hep karsima yanlis insanlar cikiuo.kimi kiz manyagi kimi calismiyo.kimi evlenmis ayrilmis
Şimdi evlenmiş ayrılmış bii yanlış insan kategorisinde değerlendirilemez. Çocuk dilendiren evli bir adamla beraber olmayı kendiniz seçtiniz. Ben doğruyum demeyin. Yani allah aşkına demeyin bunu.
Adamdan ayrılın, kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için güzelce kpss çalışın ve atanın.
Bu kadar. Herkes evlenmek zorunda mı?
Biraz kriterleriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…