Kendime bile itiraf edemiyorum?

Yuh sevgilinde evliymiş bizde burda normalmişsin gibi yorum yapmaya çalışıyoruz
Sadece evli değil. Adam karısını döven çocuğunu dilendiren, konu sahibinden kredi çekmesini isteyen, konu sahibi dışında çok fazla kadınla konuşan, kou sahibine kızlığını bozmam üstüne kalırsın diyen ama fofenkten vazgeçmeyen ...............
Devamını duymak ister misin bibi?

Sen hayatta yanlız kalmazsın korkma. Bekar buldun buldun bulmadın zaten evliyle olmakta sorun değilmiş.
Azıcık aklınızı başınıza alın ya. 25 yaşındasın genceciksin. Ümitleriniz hedefleriniz olsun. Evli Ada'mı yanına yakıştırma, oyalanma, senelerini öldürme..

Ay şimdi hatırladım ya hala utanmadan konu açıyor burda ha desene
Git evlen bu adamla yani dini nikahla senin gibi biri boş kalıp başkasının kocasına sarmasın

İlk önce evli adamla görüşmekten vazgeçip sınava odaklanırsan atanır sonunda da düzgün biri çıkar elbet karşına.

Emin ol zerre baba sevgisi görmedim ama bu kadar alçalmadım hiç.
Kendini düşürdüğün konumu düşünüyorum ben bile yazık

Ay şimdi hatırladım ya hala utanmadan konu açıyor burda ha desene
Git evlen bu adamla yani dini nikahla senin gibi biri boş kalıp başkasının kocasına sarmasın

Hem sevgilisi evli hem bunla görüşüyor hemde ayrı bir sevgilisi vardı.
Pis işte adamda o da bu da

Ay yinemi sen ya bende bekliyordm ne zamn yeni bi konu açack diye. Birde ben doğruym diyorsn pes ne diyeyiim.

Hala o adam ile birlikteyseniz sizin gerçekten ciddi bir psikiyatrik desteğe ihtiyacınız var.

Gencsin daha, yalnizlik hissetmek yerine dolu dolu yasaman lazim hayati, bir takim seyleri hesap etmeden. İste o zaman da dogru kisi cikar karsina. Bekliyorsun ya gelmez :). Hayat boyle..

Ne bilim cok takiyorum.Hayatimda biri var onu skstrsam mi evlilik icin diye dusunuyorum bazen :-D

adam zaten evli
nasıl evlilik için sikistiracaksiniz
evlenseniz adam sizin maaşla başka kadinlar kandırma ya çalışır
doğacak çocuklarınız da yeni bir dilenci lik çetesi kurar
bence acilinden bir psikolojik destek alın
kendi hayatınızı kendiniz mahvediyorsinuz daha da mahvolacaksiniz

Konu sahibi erkek arkadaşım çocuğunu dilendiriyor deyince, çocuğun velayeti kamuya açıktır ulen dedim ihbar ettim.
Hala işlemde değil anlaşılan.
Takip ediyorum bunu, gerçek mi değil mi öğreneceğiz.

Yalnız kalmayayım diye erkeklerin peşinde koşar, alttan alır, her dediğini yapar kısaca kul köle olursan ya terk edilirsin ya mutsuz bir ilişki, mutsuz bir evlilik yaşarsın.
Evet butun iliskilerimde bu dediklerini yaptim ve tam mutlu olamadim ya da onlar terk ettiler

Bi tane psikologla gorustum terapi dedi.Bi de yasam kocuyla gorustum ama hangisi yararli olur blmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…