- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.089
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Şöyle bir baktımda falcılar 11 aylık ilişki evli adam başım döndükonu sahibinin diğer konularını oku bibi, dayanabilirsen..
Sadece evli değil. Adam karısını döven çocuğunu dilendiren, konu sahibinden kredi çekmesini isteyen, konu sahibi dışında çok fazla kadınla konuşan, kou sahibine kızlığını bozmam üstüne kalırsın diyen ama fofenkten vazgeçmeyen ...............Yuh sevgilinde evliymiş bizde burda normalmişsin gibi yorum yapmaya çalışıyoruz
Ay şimdi hatırladım ya hala utanmadan konu açıyor burda ha deseneSadece evli değil. Adam karısını döven çocuğunu dilendiren, konu sahibinden kredi çekmesini isteyen, konu sahibi dışında çok fazla kadınla konuşan, kou sahibine kızlığını bozmam üstüne kalırsın diyen ama fofenkten vazgeçmeyen ...............
Devamını duymak ister misin bibi?
Ay şimdi hatırladım ya hala utanmadan konu açıyor burda ha desene
Git evlen bu adamla yani dini nikahla senin gibi biri boş kalıp başkasının kocasına sarmasın
25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
Ne bilim cok takiyorum.Hayatimda biri var onu skstrsam mi evlilik icin diye dusunuyorum bazen :-D
Konu sahibi erkek arkadaşım çocuğunu dilendiriyor deyince, çocuğun velayeti kamuya açıktır ulen dedim ihbar ettim.adam zaten evli
nasıl evlilik için sikistiracaksiniz
evlenseniz adam sizin maaşla başka kadinlar kandırma ya çalışır
doğacak çocuklarınız da yeni bir dilenci lik çetesi kurar
bence acilinden bir psikolojik destek alın
kendi hayatınızı kendiniz mahvediyorsinuz daha da mahvolacaksiniz
Evet butun iliskilerimde bu dediklerini yaptim ve tam mutlu olamadim ya da onlar terk ettilerYalnız kalmayayım diye erkeklerin peşinde koşar, alttan alır, her dediğini yapar kısaca kul köle olursan ya terk edilirsin ya mutsuz bir ilişki, mutsuz bir evlilik yaşarsın.
Bi tane psikologla gorustum terapi dedi.Bi de yasam kocuyla gorustum ama hangisi yararli olur blmyorumDoktora gitmen gerek.
Cocuguna dilencilik yaptirdigini söylediğin evli bir adami bile terk edemediğini onceki konulardan hatırlıyorum. Anlattiklarin dogruysa bu hic normal degil.
Yalniz kalmamak için tum bunlar cekilmez. Cekilmemeli...
Ailenle guzel anilarinin olmamasi tek konu ise o seni bu duruma getirmez. Baska sorunlar olmali. Aslinda olmali degil var. Belli. Bir an evvel coz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?