Kendime bile itiraf edemiyorum?

Ben de ilk onu soracaktım yengeçtir diye düşünüyordum... Bilmiyorum ki ne desem sosyal bir insan olmak kötü değil, gece yalnız kalmaktan korkmak da önüne geçebileceğin bir şey değil. Herkese çok tavizler vermen seni daha saf biri gibi gösteriyor bunun için de çok kararlı dirayetli olmalısın. böyle görünmemek için..

Gecen gün bir film izledim , arıyorum 5 dakikadır buldum senin için, tam sana göre

link verılmıyor galiba filmin ismi

Bekar Yaşam Kılavuzu izle

bunu google yaz online izle kotan varsa. tam sana göre, yani tam bir kadın filmi, her kadının izlemesi gereken türden.

Bir uzmandan destek alın.. terapiyle aşabilirsiniz bu durumu...

Ben de bekarım şimdi tavsiyeniz üzerine fragmanını izledim, hoşuma gitti. Çok eğlenceli hahahaha

İzleyeceğim, teşekkürler...

Geçmiş konularını da bildiğimden dolayı sana hiç acıyamıyorum. Kendine çeki düzen vermezsen daha çoook dert yanarsın. Kendi kendini aşağılayan ve ayak altına alan birisin.

Canım senin bu konuda ciddi sıkıntıların var. Önceki konularını bilen biliyor zaten. Normal psikolojide kimse, hayatındaki o insanla beraber olmaz. Hala hayatında mı o kişi?

Ahanda ben!
Valla boyle taviz vere vere hasta oldum agir ilaclar kullandim. Sonra bigun bisi oldu baslarim ya dedim kimseyi istemiyorum dedim haftasında eşimle tanistim ve hemen evlendik bebek bekliyoruz

Ahanda ben!
Valla boyle taviz vere vere hasta oldum agir ilaclar kullandim. Sonra bigun bisi oldu baslarim ya dedim kimseyi istemiyorum dedim haftasında eşimle tanistim ve hemen evlendik bebek bekliyoruz

Bence siz gibi olamaz konu sahibi. Konu sahibinin verdiği tavizler hiç normal taviz değil. Evli bir adamla beraber, adam karısı ve çocuğunu dilendiriyor, dilenci çetesi var, konu sahibinden kredi çekmesini istiyor ondan gizlice araba almak için. Bekaret konusunda başıma kalırsın sana dokunamam diyor. Birsürü kişiyle konuşuyor, konu sahibini gram takmıyor. Ama arkadaş ayrılamıyor bir türlü

Woew kendi düşen ağlamaz denir biraz bu duruma ama akil var mantik var yanlis yolda olmasi kendi tercihi...

Taviz tavizi getirir . .
Seviyeli,saygılı bir ilişki olsun. .
25 yaş daha çok gençsin. .
Dert etme, duâ et. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…