- 27 Mayıs 2016
- 521
- 628
- 23
- 35
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Ohaaa valaa mi.Nasil atlattin peki :-(
Bana ayrildik yazmis sadece ve beni engellemiş Whatsapdan da.Ben aradim amaa aramalardan da engellemis beni.Arkadasina sordum ben onu cok skyomusum ve sevmiyomus beni soyleyememis.bidaha da karsima cikmiycakmis
bu yaşananların gerçek olduğuna inanmıyorum. arkadaşın trollediğini düşünüyorum.
aaaa yok canım, o evli degilki, imam nikahlı sadece, dimi konu sahibesi!! Çocuğunu da zorla yaptırmışlar, sanki çocuk nasıl yapılıyor,bilmiyoruzzaten evli olan adamın neyini sıkıştrıcaksın evlilik diye?
Önce kendini sev,kendine değer ver bunu başarabilirsen gercekten sevip sevilirsin.yoksa saman çöpü gibi silinip gidersin hayattan.25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
Ne cok ilerlemiş yaşın yazik.Yaşim ilerledikce bu korku gitgide artiyo :-(
yo, resmi nikah mertebesi boş bey amcanın. O imam nikahlı bir sevgili çünkü, yanı bekar galiba konu sahibesi ne göre.. ayrıca çocukları olmaz onların, nitekim imam nikahlı karısı ile zorla çocuk yaptırmışlar, biri almış, biri tutmuş, biri koymuş, sonra hanı çocuklar hanı çocuklar demissssadam zaten evli
nasıl evlilik için sikistiracaksiniz
evlenseniz adam sizin maaşla başka kadinlar kandırma ya çalışır
doğacak çocuklarınız da yeni bir dilenci lik çetesi kurar
bence acilinden bir psikolojik destek alın
kendi hayatınızı kendiniz mahvediyorsinuz daha da mahvolacaksiniz
eee, çünkü adam evliBen sadece niye bulusmuyoz hic diye uzerine gitmistim bugun
Keşke gercek olmasa gercekten üzülüyorum çıksa hersey yalan deseYa şuna normal yorum yapan yardım etmeye çalışanlarada üzülüyorum hala diyor ki o beni engellemiş sevmiyormuşgerçek olduğunada inanmıyorum
biliyor musun? asil boyle taviz veren insanlar hep yalniz kalir. ya bi psikologa git ya da seni geliştirecek kitaplar oku.25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
Bence siz gibi olamaz konu sahibi. Konu sahibinin verdiği tavizler hiç normal taviz değil. Evli bir adamla beraber, adam karısı ve çocuğunu dilendiriyor, dilenci çetesi var, konu sahibinden kredi çekmesini istiyor ondan gizlice araba almak için. Bekaret konusunda başıma kalırsın sana dokunamam diyor. Birsürü kişiyle konuşuyor, konu sahibini gram takmıyor. Ama arkadaş ayrılamıyor bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?