Kendime bir çıkış bulamıyorum, siz olsanız ne yapardınız?

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Daha önceki konumda bahsetmiştim, görücü usulu tanıştığım evliliği düşündüğümüz bir ilişkimiz vardı, bi, bu kişinin tayini çıktı ve bi, bu kişiyle son görüşmemizde evlilik kararı aldık ve o hemen gitti, gitmese önce yapılması gereken işlerinddn bahsetti yopun ve zeyat yapması gererken durumlar vardı bu süreçte ben ona yazmadım ve aramadım, çünkü o benimle yalnız kfsldığı zamanlarda konuştuğundan bahsediyordu, seninle konuşurken beni meşgul edecek birrşgim olmasını istemiyorum diyordu, velhasıl bizim son görüşmemizin üzerinddn bugün tam 1 ay geçti ve bu bey bana hala yazmadı, inadımdan bende yazmadım :( siz olsaydınız ne yapardınız, kendime bir çıkış bulamıyorum

Farkındayım ama ya seviyorsa diyorum galiba kendimi kandırıyorum
Maalesef ki öyle bir dünya yok üzgünüm ama sanırım sizin hisleriniz var ama sürüncemede kalan şeylerden hayır gelmez demir tavında dövülür sen onun peşinden koşma bence umutta bağlama önüne bak sevse yazardı arardı özlerdi sonuca bağlardı

Bende anlsam zaten, çıkamadığım yer bu

Böyle olmaz arkadaşım malesef başta doğru olmayan bir şey var

Evlilik kararı aldık diyorsun bu basit bir şey değil o karar alındıysa nasıl bir aydır iletişim yok o kararı karşılıklı almış olmanız gerek ozaman sizde neyin inadı var veya o neden yazmıyor ?

Anlamsız yani

Bence sizi istemediğini söyleyemediği için he he demiş, tayini çıkınca tüm bağını koparmış.
Tayini çıktığında görüştük zaten o gün defalarca sordum on defalarca hemde hayatta dedim ki sen bunu söyleyemiyorsan dedim benden bekliyorsan dedim, ben senin olumsuz bir karar vermeni istemiyorum dedi

Evlilik kararı almamışsınız ki.
Siz sorup siz cevaplamışsınız.
Adam resmen oyalayıcı cevaplar vermiş size. Ve siz bunun gayet farkındasınız.
Olmayacak şeyi neden zorluyorsunuz?

Daha önceki konumda bahsetmiştim, görücü usulu tanıştığım evliliği düşündüğümüz bir ilişkimiz vardı, bi, bu kişinin tayini çıktı ve bi, bu kişiyle son görüşmemizde evlilik kararı aldık ve o hemen gitti, gitmese önce yapılması gereken işlerinddn bahsetti yopun ve zeyat yapması gererken durumlar vardı bu süreçte ben ona yazmadım ve aramadım, çünkü o benimle yalnız kfsldığı zamanlarda konuştuğundan bahsediyordu, seninle konuşurken beni meşgul edecek birrşgim olmasını istemiyorum diyordu, velhasıl bizim son görüşmemizin üzerinddn bugün tam 1 ay geçti ve bu bey bana hala yazmadı, inadımdan bende yazmadım :KK43: siz olsaydınız ne yapardınız, kendime bir çıkış bulamıyorum

Yazdığınızı tekrar okuyup düzenler misiniz lütfen, sadece son bölüm anlaşılıyor.

Bir ay iletişimin olmadığı bir ilişki, ilişki değildir.

Maalesef ki öyle bir dünya yok üzgünüm ama sanırım sizin hisleriniz var ama sürüncemede kalan şeylerden hayır gelmez demir tavında dövülür sen onun peşinden koşma bence umutta bağlama önüne bak sevse yazardı arardı özlerdi sonuca bağlardı
Diyorum defalarca sordum ona son görüşmede de öncesinde de böyleydi neden alışmama izin verdi o zaman anlamıyorum :(

Böyle olmaz arkadaşım malesef başta doğru olmayan bir şey var

Evlilik kararı aldık diyorsun bu basit bir şey değil o karar alındıysa nasıl bir aydır iletişim yok o kararı karşılıklı almış olmanız gerek ozaman sizde neyin inadı var veya o neden yazmıyor ?

Anlamsız yani
Vazgeçmeye gönlüm razı gelmiyor o yazmıyor diyede yazamıyorum inadım bu yüzden

Daha önceki konumda bahsetmiştim, görücü usulu tanıştığım evliliği düşündüğümüz bir ilişkimiz vardı, bi, bu kişinin tayini çıktı ve bi, bu kişiyle son görüşmemizde evlilik kararı aldık ve o hemen gitti, gitmese önce yapılması gereken işlerinddn bahsetti yopun ve zeyat yapması gererken durumlar vardı bu süreçte ben ona yazmadım ve aramadım, çünkü o benimle yalnız kfsldığı zamanlarda konuştuğundan bahsediyordu, seninle konuşurken beni meşgul edecek birrşgim olmasını istemiyorum diyordu, velhasıl bizim son görüşmemizin üzerinddn bugün tam 1 ay geçti ve bu bey bana hala yazmadı, inadımdan bende yazmadım :KK43: siz olsaydınız ne yapardınız, kendime bir çıkış bulamıyorum
Bir ay yanlış mı yazdiniz acaba diye düşündüm. Eğer doğruysa yazdığınız insan sevdiğinden bu kadar uzun süre haber alamadan duramaz kesinlikle net. Bir ay yazmıyorsa bana kaza geçirdim hastanede ölüm kalım savaşı verdim falan demesi lazım .siz nasıl bu kadar dayanabildiniz peki

evlilik büyük bir hata olur bi kişiyle.sal ipini gitsin.karşına adam gibi kendi görüp sevdiğin biri çıkar muhakkak.

Gerçekten farkında olduğumu mu düşünüyorsunuz
Evet. Eski konunuza bakın. Siz onu tanımak içn çabalarken, o sadece izlemiş. Ne sizi merak etmiş, ne ilgilenmiş. Hatta o konuda da arkadaşlar sizi uyarmış "iş görüşmesi yapar gibisiniz, olmaz bu iş" diye.
Siz de arkadaşınızı örnek vermişsiniz.
O yüzden farkında olduğunuzu ama konduramadığınızı düşünüyorum.

Ciddi ilişki düşünen adam kadını savsaklamaz, her fırsatta SIK SIK arar. Tayini çıktıysa nolmuş. Dağ başına mağaraya filan mı çıktı tayini de sizi bir aydır arayıp sormuyor? Çünkü olumsuz bakıyor, istemiyor.

Vazgeçmeye gönlüm razı gelmiyor o yazmıyor diyede yazamıyorum inadım bu yüzden

Şunu desen anlayacağım ilişkimiz bitti bir aydır konuşmuyoruz bende inat ediyorum desen tamamda..

Sana göre bitmemiş bir aydır iletişim yok gönlüm razı değil diyorsun inat var ayrıca boşa kendi kendine bi inat üzgünüm ama doğru düşünemiyorsun bence

Bir ay yanlış mı yazdiniz acaba diye düşündüm. Eğer doğruysa yazdığınız insan sevdiğinden bu kadar uzun süre haber alamadan duramaz kesinlikle net. Bir ay yazmıyorsa bana kaza geçirdim hastanede ölüm kalım savaşı verdim falan demesi lazım .siz nasıl bu kadar dayanabildiniz peki
Nasıl dayandım inanın bilmiyorum göreve girrğinde 10 15 günn yazmadığı olurdu ama bu ağır geldi

Back
X