- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Akşamları ailece yürüyoruz gerçekten çok rahatlatıyor, haklısınızHer sabah veya akşam vakit buldukça yürüyüş yap insanın ruhunu dinlendirir huzura erdirir
Hafifletir sakin sakin hiç bir şey düşünmeden yürü
Arkadaş edinmrk çok zor değil kendini geliştir sosyal ortamlara gir bilgiliginle insanları kendine cekersin
Ben çok zorlanacağım eminim. Bir kere hobim fotoğraf çekmek (doğa,nesne vs.) Ve insanların beğenisini almak çok hoşuma gidiyor.2 ay oluyor sosyal medya hesaplarımı kapatalı. İnanılmaz Bi agırlık kalktı üstümden.
Grup yöneticisiydim o begeniler beni benden alıyorduBen çok zorlanacağım eminim. Bir kere hobim fotoğraf çekmek (doğa,nesne vs.) Ve insanların beğenisini almak çok hoşuma gidiyor.
Darısı başıma.Grup yöneticisiydim o begeniler beni benden alıyordukalabalık içinde yalnız oldugumu anladım. Bi birden sıyrıldım o ortamdan. Ve çokta iyi geldi.
Okuduğum kişisel gelişim kitabıyla birlikte sinirlerimi kontrol edemiyorum ama süresini kısaltmayı başardım. Eskiden tüm günümü alırdı sinirimin geçmesi ne yazık kiinsan iliskilerime gelirsek , wp gruplarında miç miç yazışmaları gördükçe bayilasim geliyor. Yinede insan iliskilerimde az çok akıllıca davranmayı, kendimi yipratmamayi öğrendim. Buaralar kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. Çok bunaldım,daraldim. Anksiyetem tavanlarda uçuyor. Hayırlısı diyorum.
Yaptıklarıma gelirsek kuran okuma ve ingilizce çalışma yapıyorum. Malesef listedeki diğer şeyleri yapmıyorum.sporu falanca salladım. Motivasyona ihtiyacım var..
En sevdiğim animasyon çizgi filmKendini yıpratma ve biletleri yapmak zorunda hissetme hiç bir zaman ne zaman canın istiyorsa o zaman onu yap, bende aynı şekilde işsizim iş arıyorum.. Bütün gün evdeyim ve bu durum çok sıkıcı ayrıca anksiyete ilacımı bırakmaya çalışıyorum bu beni bayaa bi zorluyor her ne kadar bazen kalkıp iş güç yapasım gelse de içimden hiçbişey yapmak gelmiyor iyi hissettiğimde çabalamaya devam ediyorum..
Bu arada samimiyetsiz insanlar boşuna rehberinde duracağına eksiltmeye bak.. İnşallah hayırlısı hakkımızda.
En sevdiğim animasyon çizgi filmbende ilaç kullanıyordum bıraktım hata ettim sanırım bilmiyorum .. bazen diyorumki ilaçsız da idare ediyorsun işte. Bazen de , tamam idare ediyorsun ama bu kadar yipranmaya bu kadar kendini heba etmeye değer mi? İlacını iç keyfine bak diyorum.
Benden naçizane tavsiye ne zaman birsuru işle uğraşsam anksiyetem o kadar azalıyor. Yani amaç çok yoğun olmak , bende işe yarıyorTv'de tek izlediğim şey ya haberler yada cartoon networkilacı bıraktıktan sonra iyi gittiyse bir daha başlama derim ben o sadece beynini uyuşturuyor aslında o yüzden keyifli iyi ve huzurlu hissediyorsun o an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?