- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün bir konu açmıştım arkadaşım yok diye buradan yola çıkıp kendimi çok sorguladım. Ama o kisma girmeyeyim çok uzun.kendime yatırım yapmak , kendimle vakit geçirerek de mutlu olmayı bilmek istiyorum.
Kısaca yapmak istediklerim şunlar.
-sosyal medya hesaplarını kapatmak, çünkü çok zamanımı alıyor. Ve gerçekte arkadaşım yok ama orada fazla takipçim var. Bu beni rahatsız etmeye başladı.(zaten bir instagramim var)
- yabancı dilimi geliştiricem,
- hergun Kuran okuması yapmak. Ve namaz kılmak.(Ramazanda namaz kiliyordum sonra bıraktım. Devam etmek istiyorum)
- bu ara kitap okumalarim azaldı. Elimdeki kitapları bitirmek, okuyup birdaha okumayacaklarimi ayiklayip bağışlamak,
- kişisel gelişimime önem vermek, depresif bakış açımdan kurtulmak,
- şuan işsizim ama mesleğimle ilgili hergun makale okumaya çalışacağım.
Belki günlük niyetine yaptıklarımı yazarım. Güncelleme yaparım. Sizin fikirleriniz var mı?
Evet onu yapıyorum. Beslerim severim oturur konuşurum. Yoldan geçenler napiyo bu deli diye bakarlarÖnerildi mi bilmiyorum ama sokak hayvanlarını beslemeyi de listeye katın derim.
Müthiş huzur veriyorlar insana.
Bir de online satranç oyunları var, zihin için birebir.
Tavsiye ederim.
Burada özel hayatı kafaya takmayacğim demişim ama öyle olmadı malesef halaa çabalıyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Ve herşeyin hayırlısını istiyorum Allah'tan. Biraz bu aralar motive olmaya ihtiyacım var.İşimle ilgili farklı şeyler düşünmeye başladım. Kpss sürecim devam ediyor ama mesleğimde farklı yollara sapacağim gibi..
Ayrıca özel hayatımda da evlilikle ilgili korkularımı bir kenara bırakmaya karar verdim. Yaşamadan bilemeyeceğim şeyleri kafama takmaktan yoruldum. Her adımımı korkuyla atmaktan sıkıldım. Allah hakkımda en hayırlısını versin. Bugün yine ufak bir hayat dersi aldım. Ama eskisi gibi çok sinirlenmedim. Bunda da vardır bir hayır.
Yarın kütüphaneye gidecektim oraya bir sorayım bu kitapları teşekkür ederimmÇok iyi yapmışsın sana okuman için kitap tavsiyesinde bulunacağım,
Günahın üç rengi
Kral kayıp ederse
Gülseren budayacıoğlu
Hergün en az 1 saat ya spor yada yürüyüş yap
Buda kendini iyi hissettiriyor
Bende sık sık depresyon yaşıyorum bu konuda ama eğer gerçekten geçim sıkıntısı çekmiyorsan kendini çok bunaltmana gerek yok 3 günlük dünya. Sende kendine başka uğraşlar bulabilirsin bir yandan iş aramaya devam edipben de işsizim. ve tüm dostlarımın bir meşgalesi var iyi kötü, bense bomboşum; hayatımın en durağan dönemindeyim ve bu durağanlıktan çıkamadım.
iş bulana kadar herkesle bağımı kestim, kimseyi arayıp sormuyorum kimse de beni aramıyor.
"halen iş bulamadım" muhabbetine girmek istemiyorum artık kimseyle, kabuğuma çekildim bu nedenle.
benim de fikre ihtiyacım var doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?