- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Merhaba hoş geldiniz. Yapmak istediğiniz şeylerin bir listesini çıkarın bence. İnsan yazdıkça yazıyor liste uzayınca gözü korkuyor o yüzden ilk başta 3-5 tanesini seçin ben öyle yapıyorum.Valla önüme gelenleri izliyorum açıkçası
Ama insanın çok vaktini alıyor
İngilizce okuma dinleme bir şekilde evde gelişiyor ama konuşma maalesef.. yada ben beceremedim diyeyimPerihosseini ne güzel kararlar almışsın arkadaşım tebriker.
hepsi nefis ile alakalı . namazlarına dikkat etmen.kendini ayarlayıp kitap okuman, ingilizce çalışman.
inşallah hepsinde muvaffak olursun.
gönlünde ne varsa Rabbim nasip etsin.
her sabah namazdan sonra çok dua et. yasini şerifi ne niyet için okursan hayırlısıyla kabul olur. bende dua edeceğim.
sana katılmak isterim
kitap ve ingilizcede.
a1 a2 seviyesinde kursa gittim çok istiyorum öğrenmeyi. Plates yapacağım inşallah. kursa gitmiştim evde devam etsem ah ah....
Çok dikkatlisinizIsmin "ve daglar yankılandı" kitabindan mi hatira?
Resim de çiz bir kullanıma hazır tuval alıp birkaç yağlı boya, kendini rahatlatmak için çiz acayip iyi geliyor ve mutlaka 1 tane çiçek besle. Onun senin ilgine ihtiyacı olduğunu unutmamakta iyi geliyor arada konuşursun dinler çiçeklerMerhaba arkadaşlar. Geçen gün bir konu açmıştım arkadaşım yok diye buradan yola çıkıp kendimi çok sorguladım. Ama o kisma girmeyeyim çok uzun.kendime yatırım yapmak , kendimle vakit geçirerek de mutlu olmayı bilmek istiyorum.
Kısaca yapmak istediklerim şunlar.
-sosyal medya hesaplarını kapatmak, çünkü çok zamanımı alıyor. Ve gerçekte arkadaşım yok ama orada fazla takipçim var. Bu beni rahatsız etmeye başladı.(zaten bir instagramim var)
- yabancı dilimi geliştiricem,
- hergun Kuran okuması yapmak. Ve namaz kılmak.(Ramazanda namaz kiliyordum sonra bıraktım. Devam etmek istiyorum)
- bu ara kitap okumalarim azaldı. Elimdeki kitapları bitirmek, okuyup birdaha okumayacaklarimi ayiklayip bağışlamak,
- kişisel gelişimime önem vermek, depresif bakış açımdan kurtulmak,
- şuan işsizim ama mesleğimle ilgili hergun makale okumaya çalışacağım.
Belki günlük niyetine yaptıklarımı yazarım. Güncelleme yaparım. Sizin fikirleriniz var mı?
Karakalem kursuna gitmiştim bazen çiziyorum yeteneğim yok diye bıraktım kursuResim de çiz bir kullanıma hazır tuval alıp birkaç yağlı boya, kendini rahatlatmak için çiz acayip iyi geliyor ve mutlaka 1 tane çiçek besle. Onun senin ilgine ihtiyacı olduğunu unutmamakta iyi geliyor arada konuşursun dinler çiçekler
Yetenek olsun olmasın boyalar size ait istediğinizi çizin çizilmiş tablolara bakarak da çizebilirsiniz istediğiniz gibi kuralsızca boyayın gerçekten stres atıyor çok keyifliKarakalem kursuna gitmiştim bazen çiziyorum yeteneğim yok diye bıraktım kursuama kafam dağılıyor. Yağlı boya hiç denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?