Kendime çeki düzen veriyorum

Valla önüme gelenleri izliyorum açıkçası

Ama insanın çok vaktini alıyor
Merhaba hoş geldiniz. Yapmak istediğiniz şeylerin bir listesini çıkarın bence. İnsan yazdıkça yazıyor liste uzayınca gözü korkuyor o yüzden ilk başta 3-5 tanesini seçin ben öyle yapıyorum.
Dediğim videolar konuşma olmadan ev işi falan yapıyorlar o tür videolar. Genelde tesettürlü hanımlar yada yüzlerini göstermek istemeyen genç kızlar çekiyor bı tip videoları. Ama evet gerçekten YouTube benim içinde çok büyük vakit kaybettiriyor

Perihosseini ne güzel kararlar almışsın arkadaşım tebriker.
hepsi nefis ile alakalı . namazlarına dikkat etmen.kendini ayarlayıp kitap okuman, ingilizce çalışman.
inşallah hepsinde muvaffak olursun.
gönlünde ne varsa Rabbim nasip etsin.
her sabah namazdan sonra çok dua et. yasini şerifi ne niyet için okursan hayırlısıyla kabul olur. bende dua edeceğim.
sana katılmak isterim

kitap ve ingilizcede.
a1 a2 seviyesinde kursa gittim çok istiyorum öğrenmeyi. Plates yapacağım inşallah. kursa gitmiştim evde devam etsem ah ah....

İngilizce okuma dinleme bir şekilde evde gelişiyor ama konuşma maalesef.. yada ben beceremedim diyeyim bence pilates için imkanınız varsa kursa devam edin daha çok motive oluyor insan sizde günlük çalışmalarınızı yazabilirsiniz. Ben şuan evimde değilim dönünce ingilizce ve kpss maratonu beni bekliyor

Bugün yine iş ilanlarına başvurdum ama yok yok olmayacak galiba. Ne yöne gideceğimi şaşırdım iyice.. aylar geçtikçe panik olmaya başlıyorum
Neyse herşeyin hayırlısı olsun bunu demekten başka elden ne gelir

Kızlar bugün öyle hırslandim ki. Üzerimdeki ölü toprağını ve özgüvensizliği atıyorum!!!! sanırım tatil sonrası dönüşüm muhteşem olacakkkk

Merhaba kızlar bugün baya mutsuz daha doğrusu karamsar hissediyorum. O yüzden hiç bahane üretmeden ders çalışmaya başlıyorum. Yoksa bugün geçmez

Kadın kadının kurdu müdür gerçekten? O kadar sıkıldım ki çevremdeki 3-5 kişiden. Samimiyetsizlik,simariklik. Ve ne kadar kalp kirmamaya ilgi göstermeye çalışsam o kadar ilgisizlik ve nefret alıyorum. Sanırım ben kitaplarımla mutluyum. İyi ki kitaplar var! En azından abuk sabuk laflariyla kalp kırmıyorlar

Durum güncellemesi.
Kitap okumalar devam.✓
Kişisel gelişim davranış terapisi uygulamaları devam✓
Meslekle ilgili makale okuması yapamadım hala ama eğitime başladım✓
Her gün günlük dualarım ✓
Sinirlerime hakim olmak maalesef o da iyi gitmiyor -
Anksiyete eh şöyle böyle yakamı bırakmadı ama idare ediyorum
Yeni isteklerim:
Odak gücümü arttirmak
Özsevgi özsefkat çalışmaları yapmak

Kızlar çok güzel bir olumlama buldum bunu 21 gün boyunca devam ettireceğim bakalım nolacak. dün akşam ilk defa yaptım bugün ikinci olacak. Ya inşallah ara vermem duzenlice yaparim şunu
Bide yeni bir kitap bitirdim. Öbürü de yarım. Aslında çok az kitap bitiriyor gibi görünsem de 3kitap fln aynı anda okuduğum için böyle oluyor. Tek tek birini bitirip öbürüne başlasam daha düzenli olurum

Harika bir film izledim. Kendimle vakit geçirmekten gün geçtikçe daha çok zevk alıyorum. Bide dersleri düzene oturtsam keşke.

İki farklı işe başvurdum. Bakalım dönüş olacak mı gerçi artık dönüş olsun istiyor muyum onuda bilmiyorum. Yalnız kalmaya kendi başıma takılmaya o kadar alıştım ki bir şirkette insanlarla iç içe olmak düşüncesi beni ürkütüyor. Hava çok kapalı, yağmurlu ve soğuk. Sıcak çikolata yapıp içmeyi düşünüyorum sonrada derslerimin başına dönerim.

Bir süreçten geçiyor gibiyim. Bir an bana yapılanlar aklıma geldikçe nefret soluyorum diğer yandan herşey insan için hatalar olur büyütme,geçmişin yüklerini taşıma artık bırak diyorum. Bu ikilemlerim beni çok yoruyor. Ama sonunda kazanan ben olacağım. mantıklı düşünmeyi, mutluluk odaklı yaşamayı öğreneceğim. Ufak tefek olaylar yada insanlar beni yıpratmayacak. Çok şükür ailem yanımda. Onların varlığına hergün şükrediyorum.

Bu arada kış gelsin istemiyorum çünkü yürüyüş ve spor yapmayı çok seviyorum. Kışın nasıl olacak o iş bilmiyorum. Spor salonuna yazılmam gerekecek. Her yerden bir masraf çıkıyor.
Daha çok erken ama biraz çeyizlik tabak çanak, nevresim vs almaya başlamak istiyorum. İçimde heves varken güzel olurdu aslında ama bilin bakalım ne yok

İçimde bitmek bilmeyen bir öfke var. İnşallah yarına kadar geçer.. bu kadar nefret öfke beni yıpratıyor.

Son güncellemeler
Spor - hergün yapıyorum
Okuma - baya iyi gidiyor hergün en az yarım saat
Çalışma - düzen oturmadı bir türlü ama disiplini sağlarım inanıyorum
Dualar- Kuran okuması aksadı araya regli falan girdi. Günlük nas-felak sadece
Sosyal ( arkadaş-aile) - aileyle durumlar stabil artık kizsam bile cevap vermiyorum. Arkadaşlarımla tamamen koptum. Çokta umrumda değil açıkçası. Böyle daha rahatım. Son zamanlarda beni incitmekten başka bir işe yaramıyorlardı.

Resim de çiz bir kullanıma hazır tuval alıp birkaç yağlı boya, kendini rahatlatmak için çiz acayip iyi geliyor ve mutlaka 1 tane çiçek besle. Onun senin ilgine ihtiyacı olduğunu unutmamakta iyi geliyor arada konuşursun dinler çiçekler

Karakalem kursuna gitmiştim bazen çiziyorum yeteneğim yok diye bıraktım kursuama kafam dağılıyor. Yağlı boya hiç denemedim

Karakalem kursuna gitmiştim bazen çiziyorum yeteneğim yok diye bıraktım kursuama kafam dağılıyor. Yağlı boya hiç denemedim
Yetenek olsun olmasın boyalar size ait istediğinizi çizin çizilmiş tablolara bakarak da çizebilirsiniz istediğiniz gibi kuralsızca boyayın gerçekten stres atıyor çok keyifli

Bugün saaaadece kendime odakliyim. Artık ıvır zıvır şeyleri düşünerek vaktimi boşa harcamayacagim. Boşa harcamak istiyorsam açar bir sezon dizi izlerim o bile saçmalıkları düşünmekten kat ve kat iyidir tam meditasyon havamdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…