- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 53
- 33
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Benden naçizane tavsiye ne zaman birsuru işle uğraşsam anksiyetem o kadar azalıyor. Yani amaç çok yoğun olmak , bende işe yarıyor
Teşekkür ederimKesinlikle öylebende bugün sabahtan beri iş yapıyorum yoruluyorum çok ama yine de devam ediyorum iyi geliyor gerçekten..
Kpss için de bol şans
Kimseye söyleyemiyorum ama ben eski halimi çok özlüyorum sanırım. Sıkıntılı da olsam yüzüm gülerdi, hafife alırdım birçok şeyi hep daha iyisi olacak nasılsa diye düşünürdüm. Özgüvenim yerindeydi nebileyim işte güçlüydüm. Bütün gece ağlasam da sabah hicbisey yokmuş gibi espriler, gülmeler, kahkahalar.. Şimdi öyle değil dokunsalar dağılıyorum. Allah im yardım et. Sana dayandım. Senden başkasına muhtaç etme..
Ben her sıkıntının sonunda bir mükafat olacağına inanıyorum ama bazen sanki birisi boğazımı sıkıyor öyle daraliyorum. Benim hatam sürekli düşünmek ve negatif düşünmek bununda farkındayım. Ama ama işte..Böyle hissetme lütfen sağlığın yerindeyse sevdiklerin yanındaysa her sabah diğer önceki günden daha güzel olucak inan..
Ben her sıkıntının sonunda bir mükafat olacağına inanıyorum ama bazen sanki birisi boğazımı sıkıyor öyle daraliyorum. Benim hatam sürekli düşünmek ve negatif düşünmek bununda farkındayım. Ama ama işte..
İşlere başvuruyorum bu seferde iş fobim başladı. şimdi ya görüşmeye çagirirlarsa ne konuşucam, ya beni işe alirlarsa işi beceremezsem naparım diye korkuyorum. Halbuki 4yil kadar iş hayatındaydım ilk defada calişmayacağim. Anormalleştim gün geçtikçeKendini oyalaman lazım sürekli uğraş bul işe başla bir hobi edin vs.. Sıkıldıkça düşünüyorsun düşündükçe de sıkılıyorsun. Ve bu döngü seni yiyip bitiriyor..
İşlere başvuruyorum bu seferde iş fobim başladı. şimdi ya görüşmeye çagirirlarsa ne konuşucam, ya beni işe alirlarsa işi beceremezsem naparım diye korkuyorum. Halbuki 4yil kadar iş hayatındaydım ilk defada calişmayacağim. Anormalleştim gün geçtikçe
Doğru aslında olmazsa çok kötü olursa çıkarız ucunda ölüm yok ya. Biraz rahatladımBende 2 yıldır çalışmıyorum iş arıyorum olumlu dönüş yapınca aynı şeyleri düşünüyorum ne konuşucam kabul ederlerse yapabilicek miyim? Aslında kendimizle savaşıyoruz içimizde.. Rahat olmak lazım durup düşünmek daha kötü yapar. Hepimiz insanız sonuçta yapamazsak işi çıkar gider başka bi iş ararız öyle düşün. Ben sana söylerken aslında kendimi de motive etmeye çalışıyorum bakma böyle bilmiş gibi konuştuğuma
Doğru aslında olmazsa çok kötü olursa çıkarız ucunda ölüm yok ya. Biraz rahatladımsende bunaldiğinda buraya istediğin zaman yazabilirsin. Ben aslında defterime yazarım böyle şeyleri ama kalem bulmaya üşendim. Telefon kullanmak kolayıma geldi
Merhabaaa iyiyim sen nasılsın :)) valla bu ara kitap okumak belgesel izlemek dışında bişey yapmıyorum o yüzden yazasim gelmedi buralara. Kısa bir tatile çıkacağım sonra dönüşte günlük bir çalışma programı hazırlayıp ona uymayı düşünüyorum. Tabi kendimi başımda gardiyan varmış gibi sıkmayacağimİyi akşamlar @Perihosseini nasılsın? Neler yapıyorsun hiç yazmadın bi selam vereyim dedim
Merhabaaa iyiyim sen nasılsın :)) valla bu ara kitap okumak belgesel izlemek dışında bişey yapmıyorum o yüzden yazasim gelmedi buralara. Kısa bir tatile çıkacağım sonra dönüşte günlük bir çalışma programı hazırlayıp ona uymayı düşünüyorum. Tabi kendimi başımda gardiyan varmış gibi sıkmayacağimbide biraz evlilik forumları, derdim var forumunda falan çok biliyormuşcasina milletin derdine yazıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemiyor ama başkasına gelince nasıl bilmiş oluyoruz
Merhabaaaa bu ara YouTube dan sessiz vloglara kafayı taktım. Çoğunun korelilerden özentilik yapıp bu videoları çektiklerini düşünüyorum. Ama yinede beceriyor bizim kızlarda bu işi. Yinede o korelilere özgü duruluk sadelik çok fazla olmuyor. Silent vlog yazarsanız görürsünüz
Benim gibi YouTube delisi var mı? Kimleri izliyorsunuz. Genelde kadınları takip ediyorum. Erkeklerden Beyhan Budak videolarını seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?