Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Canım ben de aynıydım tembellik konusunda yapa yapa üstüne gide gide yapmaya alıştığımı farkettim mesela borcam konusu ben de çok kez bi şeyi günlerce bi yerde beklettim yerine koymam gerekirken ama artık şu şekilde ilerliyorum “onu bir kaç saniye içinde yerine koy ve gününe devam et “ diyorum kendime o an gördüğümü yapıp ortadan kaldırmaya zorladım kendimi ve baktım alıştım İnan senden farkım yoktu hatta daha beterdim belki de 😬😬😬 inşallah işine yarar canım
İnşallah ya teşekkür ederim. Birazda iradeli olmak gerekiyor sanırım 🙂 yoksa temizlikte günün tamamını almıyor ki neticede 🤗

Kızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm 🤦‍♀️
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya. 😒😒😒😒😒
Bu ben:olamaz:
Telefonu isteyince bırakıyorum ama genelde istemiyorum :olamaz:

Bence çocuk rezil olur aç kalır sevgiye ilgiye ama yemeğe degil bu kadar bagimli biri tedavi olmadan çocuk yapmasin .
Üzgünüm yaptık bile 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
her şeye de çocuk yapmasın demek bilemedim. Temizlik konusunda sıkıntım var diye bebemle ilgilenemeyecek kadar da aciz değilim şükürler olsun. Bebenin ağzında meme benim elimde tel sıkıntı yok😉
Yine de güzel yorumunuz için tişkürler 👏👏

Tek tük kişi anlar 😀
Ben şimdi yine kendimce bir öneri yazayım günlük işleri listeleyip tik atma fikrim var kafamda. Temizlik düzen spor kitap okuma ibadet her işi ve süresibi listeleyip günlük asmayı düşünüyorum. Telefon için de belirli saatler ayırmayı düşünüyorum. Sen de dene istersen.

Ben şimdi yine kendimce bir öneri yazayım günlük işleri listeleyip tik atma fikrim var kafamda. Temizlik düzen spor kitap okuma ibadet her işi ve süresibi listeleyip günlük asmayı düşünüyorum. Telefon için de belirli saatler ayırmayı düşünüyorum. Sen de dene istersen.
Deneyim kuzum

Hamileliliği hesaba katmazsak muzik eşliginde ev isi yapmak beni motive ediyor, daha az yoruluyorum sanki. Bir ara kendimi iyi hissettiğim için süpürme, silme, toz alma hepsini bir arada yapiyordum ama son kontrolumde biraz sıkıntı çıktı hepsi yasaklandı. Yani siz de iyi hissetseniz bile risk almayın, bir gün süpürün, ertesi gün toz alın.

Müzik yerine ilgi alaniniza göre siyaset/ekonomi/güncel haber yorumu falan da dinleyebilirsiniz. Normalde temizlik programi izlemek de beni motive ediyordu artık izleyince bile yoruluyorum😀

Hamileliliği hesaba katmazsak muzik eşliginde ev isi yapmak beni motive ediyor, daha az yoruluyorum sanki. Bir ara kendimi iyi hissettiğim için süpürme, silme, toz alma hepsini bir arada yapiyordum ama son kontrolumde biraz sıkıntı çıktı hepsi yasaklandı. Yani siz de iyi hissetseniz bile risk almayın, bir gün süpürün, ertesi gün toz alın.

Müzik yerine ilgi alaniniza göre siyaset/ekonomi/güncel haber yorumu falan da dinleyebilirsiniz. Normalde temizlik programi izlemek de beni motive ediyordu artık izleyince bile yoruluyorum😀
Sanırım müzik benim içinde uygun olan. Teşekkür ederim 🥰

sirinler-hareketli-resim-0088.gif
serooo atla seroooo gidelim buralardan bırak iş mis kalsın :KK70:

Ben istesem de bırakamıyorum 😏 wc de bile elimde 🤷🏼‍♀️

Çalıştığım iş yerindeki bir kadının telefonu tuvalete düşmüştü böyle. Telefon hat numaralar her şey gitmişti. Telefon çıkamadı bile o derece laps diye gitti delikten.

Ben de önceden tuvalette bile mesajlaşırdım.
Ta ki o olay olana kadar.
Korkumdan bir daha alamadım. :D

Telefondan sınır koyabilirsiniz kendinize.
Bulunduğunuz siteler ya da uygulamalarda kaç saat kaldığınız gözükür.
Belirlediğiniz saati seçtiğinizde kapanır ve gün sonuna kadar giremezsiniz
Bir deneyin isterseniz

Üzgünüm yaptık bile 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
her şeye de çocuk yapmasın demek bilemedim. Temizlik konusunda sıkıntım var diye bebemle ilgilenemeyecek kadar da aciz değilim şükürler olsun. Bebenin ağzında meme benim elimde tel sıkıntı yok😉
Yine de güzel yorumunuz için tişkürler 👏👏
Hamile olduğunuzu bilmiyordum .Hayırlı olsun konu şakaysa pardon.ama ciddi bi telefon bağımlisiysaniz o zaman bebegin bakımı ilgisi ve sevgisi zora girer. Arkadasim sizin gibiydi bebegi tv önüne çok koydu cunku telefonda gezmesi saatlerini alırdı evin tozu kirini pek gormezdi,cocuk otizm olmadi evet ama 7 yasinda öğrenme güçlüğü yaşıyor ne okursa anlamiyor cunku elinde kitap olan bir anne hic görmedi .Konunun ciddi oldugunu düşünmüştüm ben ciddiye aldım siz dalgasindasindayken çözüm bulmaniz zor bu işe.

Back
X