- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Hayır istemem. Cidden ben kimseden bir şey istemem. Çok şükür elim ayağım tutuyor.Siz kardeşinizden hiç mi bir şey istemiyorsunuz anlamıyorum
Elbise vardı onunla inmek istemedim
Ayrıca ablası olarak o benden çoook şey istiyo ayak işleri de içinde
Ben işten geliyorum mutfağa giriyorum anneme yardım etmeye halbuki annem kız kardeşimi çağırıyo o telefon elinde takmıyor onun yerine ben yapıyorum bi pazar günüm olur evde onuda akşama kadar temizlik yaparak geçiririz bu kızda bugün dinlensin cumartesi yapalım temizliği diyen yok annem kardeşim akşama kadar evde oturuyor
Hee ayrıca benm kız kardeşim o kadar üşengeç ki bigün pazar alışverişi yaptım kardeşimi aradım okuldan çıkmıştı arabaya kadar bana poşetleri taşımaya yardım eder misin diye ben arkadaşımla telefoncuya gtcem işi var dedi umursamadı bile bende kolumda tam tamına 30 kilo poşetle 20 dk yürüdüm poşetler bileklerimi kesti nerdeyse
Böylesine umursamaz bi kardeşim var maalesef
Şimdi ben ablası olarak bi ayakkabı istemişim çok mu
En ufacık bi sorunu oluyo kalkıp gidiyorum yanına koşa koşa
Annen kardeşini çağırdığı halde ben gidiyorum diyorsun mesela gitme. Pazara gidip 30 kiloluk şey almışsın alma taşıyacağın kadar al. Ne fedakarlık yap ne fedakarlık bekle. Ailenin dert babası olmaya gerek yok bence.