Kendime dur diyemiyorum.

Ağlayinca vermeme ablamda var zorla alıyorum elinden illa kendi susturmaya çalışıyor:/kızım gözünü açar bazen uykuya gene dalar o gözünü açınca aha uyandı diyip hemen kucağa almalar ah ah anlat anlat bitmez.
valla bazen o kadar sinirleniyorum ki onlar annemdeyken gitmiyorum bıktım artik

En azından özür dileyerek hatalarinizi telafi ediyorsunuz bu da iyi bir sey. Yeni doğum yaptığınız için insanlar çok fazla üzerinde durmuyorlardir bu durumun. Lohusaliginiza veriyorlardir. Ama biraz daha sakinlesmeye çalışın. Zaman içinde islerin duzeleceginden eminim. Biraz eşinizle vakit geçirin.

Kotu niyetli degilsin ki farkina varip ozur diliyorsun.bebeginden kaynakli sinir sanirim.susmadigi icin birikip birisine patliyorsn.bebegin durumu iyilestikce duzelirsn sakin olmaya calis

Kotu niyetli degilsin ki farkina varip ozur diliyorsun.bebeginden kaynakli sinir sanirim.susmadigi icin birikip birisine patliyorsn.bebegin durumu iyilestikce duzelirsn sakin olmaya calis
Yok bebeğim çok iyi 7 aylık şuan 2 2.5 aylıkken kolige yakalandık o zaman zordu şuan neredeyse hiç ağlaması yok masallah

Anlayışsız bir insan değilsiniz belli ki. Öz eleştiri yapabiliyorsunuz. İnsan is, sosyal hayat, ev hayatında uzun bir süre gercek tepkisini ortaya koyamayinca, insanlara anlayış gösterip anlayış görmeyince bir zaman sonra tahammülü azalıyor, suçu olmayan biri dahi ' kapıyı kapatır mısın ' dese patlayacak gibi tesir ediyor. Yorulmuş olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmanız iyi gelebilir. Bir arkadaşım insanlar merhaba dese rahatsız olmaya başladım demişti. Mental yorgunluk.

Bence yaptıklarınız tahammülsüzlük falan değil şımarıklık.ve bence siz bunun gayette farkındasınız
Size yardımcı olmaya çalışan insanları kırmayın.
Bunu yapabiliyorsunuz çünkü biliyorsunuz ki hepsi nazınızı çekecek..

Yok ya hiç nazlı biri değilim yaptığım şey bana bile batar oldu. Mesela eşimi uyar uyar uyar uyar uyar en son düşünüyorum bu adam evin erkeği değil mi adamı neden uyarıp duruyorsun çocuk gibi sürekli gerginlik ara ara eleştiri sonra frenliyorum kendimi

doğum sonrası depresyon olabilir.. bu yeni annelerde sık görülen bir durum aslında, endişelenmeyin, iyi bir dr dan destek alın isterseniz

Ben de öfke patlaması yaşıyorum buda doğumdan sonra sıklasmaya başladı garip gelebilir belki ama benim problemim de tsh değerim düşük çıktı yani hormon lar düzgün çalışmadığı için dışa patlıyor belirtilerinde yazar. Aylık rutin kontrol verdi Dr her ay kan verip ilaç kullanıcam size tavsiyem sizde baktirin

Çok kötü bişey geçmiş olsun ben ağustosta kan verdim b12, vitamin düşük çıktı diğerlerinde bi sıkıntı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…