- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Yok canım o kadar değil yanlış anlaşılmasın övünmek falan da değil ama kızıma ne bakıcıya ne anneme ne kayinvalideme baktırdım isimden ayrılıp kendim bakmayı tercih ettim saçının teline bile kıyamam. Sadece biraz bunaldım sanırım.Doğum sonrası depresyona benziyor nefesiniz daralmış bence yardım alın cunku bir sonraki adım çocugunuza tahammulsuzluk olur ki lütfen olmasın.
Ya depresyondayım sanırım diyorum ama ağlayamıyorum bile gülüyorum sadece. Bazen uzun uzun susuyorum. Eşim merhametli guleryuzlu bi adamdır tek sıkıntısı işten geldiği zaman eline telefon alıp oyun oynamak o da onun zevkidir tabi ama çok sıkılıyorum bazen. Bi yere de gidemedik. Çıkardığı zaman çarşıya çıkıp geliyoruz eve ya da annesine babasına gidiyoruz oyleSadece eşinle ve bebeğinle zaman geçir gez toz yaz bitiyor kış gelmeden rahatla. Geçmez yoksa bu ruh hali. Biliyorum seni bebeğin baya büyüdü ama depresyonun geçmemiş malesef
Valla uyku aramıyorum gülüm ya ilk zamanlar çok zordu ama şimdi düzene girdik 3 aydır falan iyiyiz kızım 7 aylık şuan 8 9 yatıp sabah 9 kalkiyoKaç aylık bebeginiz? Uykusuzluk devam ediyor mu? Ben de tek buyutuyorum bebegimi ve sonradan biri en ufak birşey dediğinde tahammül edemiyorum çünkü ben bu zamana kadar tektim şimdi de akıl vermeyin diyorum. Zaten bizim millet bayılır akıl vermeye ben de sinirleniyorum bir de üstüne uykusuzluk eklenince kimseyi bulamazsam eşimle tartisiyorum
Bebeğim iyi bi sıkıntı yok onun gülüşü için türlü saklabanliklar yapıyorum bakmayın öyle yazdığıma gülen eğlenmeyi seven bi tipim ama daraldım artıkHe he deyip geçin neden bu kadar zor? Boş yere kendinizi de bebeği de üzmeyin.
Şuan tempoya ayak uydurdum hani misafir falan da çok sıkıntı değil de dediğim gibi işte keşke cevap vermemeyi ogrenebilsem ya da en azından normal cevap vermeyi evet doğru diyosun demeyiLohusaliga hosgeldin.
Bence kimse sen cagirmadan gelmesin. Evinde kendin ol...
Uyku ve yemek ihtiyacinda yardim iste sadece .
Cok normal biranda insanin tum duzeni degisiyor.bebek odakli oluyor hersey ve insan ne kadar bilincli ebeveyn de olsa bu sendromlar yasanabiliyor.
Herseyi mukemmel ve eskisi gibi bekleme.
Ve buyuklerinden yardim alma imkanin varken al. Inan uykusuzluk bitiriyor .sinir stres de bundan dolayi ayri tavan yapiyor.
Herseye yeterim mantigini kaldir.
Ilerde duzenin yavas yavas gene olacak.
Ya hakikaten düşünüp cevap vermek en iyisi. Bende öyle yapicam. Gebelikten önce de agresif biriydim ama en azından kayinvalideme karşı bi gram kötü bi söz bile soylememistim şimdi surat, olumsuz cümleler. Of of. Neyse denicem herşeyi benim bilmem imkansız.Doğumdan sonra böyle olduysa bir doktora görün canım ya da biri bişey deyince bir iki saniye bekle kafanda olumlu ve temiz cümleleri seç ve o şekilde konuş. Ben de doğumdan sonra asabi birisi olmuştum bir süre, sonra baktım ne bana ne de başkasına faydası var. Toparladım kendimi hızlı bir şekilde. Aynı sana dediğim gibi bir iki saniye düşünup öyle cevap verdim sonra bende huy oldu bu :)
Bence sen monoton hayattan sıkıldın değişik birşeyler yapınYa depresyondayım sanırım diyorum ama ağlayamıyorum bile gülüyorum sadece. Bazen uzun uzun susuyorum. Eşim merhametli guleryuzlu bi adamdır tek sıkıntısı işten geldiği zaman eline telefon alıp oyun oynamak o da onun zevkidir tabi ama çok sıkılıyorum bazen. Bi yere de gidemedik. Çıkardığı zaman çarşıya çıkıp geliyoruz eve ya da annesine babasına gidiyoruz oyle
Yapamıyoruz eşim haftada 1 izin özel sektör onda da dinleniyor haklı olarak. Benim sorunum tam olarak bu demem gereken şeyi bulamadım bi türlü.Bence sen monoton hayattan sıkıldın değişik birşeyler yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?