- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Baskalari ne der bana bakınca bilmiyorum ama doğumdan sonra çok değiştim diyebilirim kendim için. Özellikle ilk patlamam kayinvalideme oldu. Herşeyi başka anlayıp öfke küpüne dönüyorum hakim olamıyorum. O zamanlar bebegim kolikti bende deneyimsiz emzirmeye susturmaya calisiyorum kan ter icinde kalmisim. Bu arada 1 hafta annem 1 hafta kayinvalidem kaliyodu yanimda 40imiz cikana kadar. Sonra kalkti yerinden ver biraz gezdireyim dedi susmasi icin. Ben zaten gerilmisim bi yok deyisim vardi kendime inanamadim. Nasil yok dediysem esim annesine git anne evden yoksa huzurumuz kacicak dedi bana da lohusayim diye cok ustume gelmedi ama aglayarak ve beni de aglatarak uzun bi konusma yapti. Bende ertesi gunu arayip ozurdiledim. Şuan iyiyiz ama sogugum.
Ve sanıyordum ki bu tavrım sadece ona özel ve neden sadece o diye düşündüm hep.
Sonra fark ettim ki eşime iğneleyici konuşuyorum rahatsız olduğum şeylerde. Ve bugün son nokta annem bize kalmaya geldi 1 günlüğüne sabahtan beri söylediği herşeye - cevap veriyorum.
Bu böyle kızım
Yok o öyle değil
Bunu böyle yap kızım
Hayır ben böyle yapıyorum
Fark ediyorum herşeye olumsuz cevap veriyorum. Aşırı geriliyorum.
Kayinvalideme bebeğime benden çok dükünmüş gibi davrandığı için soğudum
Annem her geldiğinde yapma dediğim halde suratı aşık halde evimi temizledigi için soğudum.
Eşim aşırı pasaklı olduğu için soğudum.
Bi arada babaanneme gittim 8 günlüğüne yazlığa. Kızım ağlıyor çıkardım yukarı uyutucam babaannem sesleniyo kızım getir aşağı diye. Hayır dedim bağırdım biraz. Sonra ağlayarak sarıldım ozurdiledim.
Babaannem de sürekli yaz vakti usutuceksin bu çocuğu usutuceksin bu çocuğu dediği için soğudum.
Hepsinin yeri ayrı hepsini tabiki seviyorum ama sanırım artık işime karisilmasi bana büyük bi yük gibi geliyor.
Kısacası en ufak cümle ve görüntü bile bana batıyor.
Aşırı gergin ve sinirli biri oldum kalp kırıp pişmanlık da duyuyorum ama öyle işte. Her lafa cevap vermekten yoruldum.
Burda olumsuz yorum yapan, 1.5 ay önce açtığım konuyla vurmaya çalışanlara kesinlikle cevap vermicem. Eleştirebilirsiniz ama dozu kaçırıp toplu ban yemeyelim lütfen.
Sevgiler..
Ve sanıyordum ki bu tavrım sadece ona özel ve neden sadece o diye düşündüm hep.
Sonra fark ettim ki eşime iğneleyici konuşuyorum rahatsız olduğum şeylerde. Ve bugün son nokta annem bize kalmaya geldi 1 günlüğüne sabahtan beri söylediği herşeye - cevap veriyorum.
Bu böyle kızım
Yok o öyle değil
Bunu böyle yap kızım
Hayır ben böyle yapıyorum
Fark ediyorum herşeye olumsuz cevap veriyorum. Aşırı geriliyorum.
Kayinvalideme bebeğime benden çok dükünmüş gibi davrandığı için soğudum
Annem her geldiğinde yapma dediğim halde suratı aşık halde evimi temizledigi için soğudum.
Eşim aşırı pasaklı olduğu için soğudum.
Bi arada babaanneme gittim 8 günlüğüne yazlığa. Kızım ağlıyor çıkardım yukarı uyutucam babaannem sesleniyo kızım getir aşağı diye. Hayır dedim bağırdım biraz. Sonra ağlayarak sarıldım ozurdiledim.
Babaannem de sürekli yaz vakti usutuceksin bu çocuğu usutuceksin bu çocuğu dediği için soğudum.
Hepsinin yeri ayrı hepsini tabiki seviyorum ama sanırım artık işime karisilmasi bana büyük bi yük gibi geliyor.
Kısacası en ufak cümle ve görüntü bile bana batıyor.
Aşırı gergin ve sinirli biri oldum kalp kırıp pişmanlık da duyuyorum ama öyle işte. Her lafa cevap vermekten yoruldum.
Burda olumsuz yorum yapan, 1.5 ay önce açtığım konuyla vurmaya çalışanlara kesinlikle cevap vermicem. Eleştirebilirsiniz ama dozu kaçırıp toplu ban yemeyelim lütfen.
Sevgiler..