• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime dur diyemiyorumm=((..yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üzüldüm öyle çok sorun etmemeye çalışıyorum.. çok yeniyiz ve sadece 1 kere yüzyüze görüşebildik aşk için biraz zaman gerekecek bize galiba.. bu hafta çok üstüne düştüm hatamıda biliyorum.. az önce dayanamadım çaldırdım gene baya zaman geçmişti..aradı beni napıyosun diye sordu bende anlattım sen napıyosun dedim maç bakıyorum oyun oynuyorum dedi bugun oyunda kazandım hep dedi..bende tamam aşkım kapatıyorum ben sesini duymak istedim görüşürüz sonra bitanem dedim sevimli bi ses tonuyla maçı seviyo diye.. tamam bitanem dedi..kapattık

Son düzenleme:
sende ona haber verme.. bi zaman sonra napmak istediğini farkedicektir bence..

ayrılmak istese ayrılırdı sonuçta hergün görmüyo beni biyerde ya da maddi bi faydam yok elimi tutup gezmek olsun öylesine çıkmak adına uzakta olduğu için.. kişiliği alışmış rahatlığa benden önce bir sevgilisi olmuş sadece bir aydan kısa sürmüş..

kendi kendime bahane mi uyduruyorum anlamıyorum..arkadaşlarımda aşk hemen olmaz öyle bi görüşmeyle diyo..benim ona ilgim 2 3 sene öncesinden vardı ama sadece beğenmeydi onun beni beğenmesi çıkmamız falan daha kısa sürede oldu çok ani girdim hayatına sevgilim de diyor çok ani girdin ama bundan çok mutluyum diyo ama arayıp sormaması üzüyo=((

Sen görsende görmesende aşkım.. bana aşık olsanda olmasanda seni çok seviyorum ve deli gibi aşığım..Bana aşık olması sabırla beklicem=(

hımmmm şimdi daha çok yenisiniz çocuğun sana alışması lazım ona biraz zaman ver anladığım kadarıyla sana karşı soğuk değil aradığında konuşurken güzel şeyler sölüyomuş anladığım kadarıyla... ama yine de fazla sıkboğaz etme ama hayatında olduğunuda unutturma!!!!inş.istediğin gibi gelişir herşey....

inşallah.. sevgimin büyüklüğünü bilse ahh...nasıl sevdiğimi ama değer vermeyene giderler ya onlar daha değerli olur ya
=(

ooofff hiç sorma erkekler öyle işte :umursamaz: bu yüzden bi ayağın hep geride olacak...

şu 2 gün iyi gibiydi herşey kızlar konuştuk..konuşmanın özünde açık açık söylemedi ama laf altından benimle evlenmek istediğini o yüzden birden samimi olup birbirimizden bıkmayalım gibi laflar etti...çok muhabbet tez ayrılık getirir gibisinden olmasın der gibi...bende sıkmıyorum çok fazla artık...herşey olacağına varır.. bekliyorum..=(((

aslında doğru söylemiş.ama bir erkeğin bunu söylemesi beni şaşırttı içten söylediyse bunları helal olsun ona...

bende anlamadım içten mi değil mi canım...bekliyorum... tam gergin dönemimdeyim kafayı yicem az kaldı...

bende senin sorununun bir benzerini yaşıyorum o yüzden ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım.

üzüldüm öyle çok sorun etmemeye çalışıyorum.. çok yeniyiz ve sadece 1 kere yüzyüze görüşebildik aşk için biraz zaman gerekecek bize galiba.. bu hafta çok üstüne düştüm hatamıda biliyorum.. az önce dayanamadım çaldırdım gene baya zaman geçmişti..aradı beni napıyosun diye sordu bende anlattım sen napıyosun dedim maç bakıyorum oyun oynuyorum dedi bugun oyunda kazandım hep dedi..bende tamam aşkım kapatıyorum ben sesini duymak istedim görüşürüz sonra bitanem dedim sevimli bi ses tonuyla maçı seviyo diye.. tamam bitanem dedi..kapattık

Seni çok iyi anlıyorum. Ben kocamla 2 sene nişanlı kaldım ve ben İstanbul'daydım, o İzmirde.. Böyle uzaktan uzağa zor oluyor yürütmek. Ama 1,5 aydır tanıdığın biri için bu kadar perişan olmana değmez. Unutma ki şu an birbirinizi tanımaya çalışıyorsunuz; Senden daha kıymetli olmamalı. Rahat olmaya çalış -rahat olmak derken sadece rahat diyorum; yani oluruna bırak... Bazen en iyisi akışına bırakmaktır. Hem erkekler avcı ruhludur. İzin ver seni kovalasın. Sakın ola ki onsuz yaşamayacığını ne düşün, ne de böyle düşündüğünü belli et. Yoksa sadece kaçmakla kalmaz, üstüne üstük bir de acır. Erkekler kendine güveni olan kızlara deli olurlar...​

aslında daha önceden var hislerim..ama kuvvetli değildi beğenmeydi sadece...tanıdık olduğu için büyümesine dönmesine izin vermemeiştim kendime..bakalım canım artık ne olacak..2 3 ay sabretsem belki bütün hayatım düzene gircek ama sabır..beni böyle kabullen demedi alışmama zaman ver dedi..demekki farkında buna güveniyorum.. sabır sabır..aklınıza gelirsem bana sabır için sevgilimede sevgisini göstermesi için dua edin lütfen...

Ben nişanlıyken askere gittmişti benimki... Bayağı zor günler geçirdim. O kadar değişti ki anlatamam. Ben de örgü örmeye başladım... Biliyorsan çare olabilir el işi. Biraz kafanı dağıtır. Ya da ne bileyim kitap oku ama aşk romanı olmasın. Deli gibi grange okumuştum bir de... Konusu değişik olunca kendi sorunumdan uzaklaşıyordum.

Back
X