- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Simkutusunu kimse anlamasin diye yasimi oyle demistim asil yasi 16 15 degil
Yok onemli degilistemeden ifşa ettim o zaman, kusura bakma canım gizlediğini düşünmedim. zaten o kadar aynı ki konular ve tarzın herkes anlamıştır gibi geldi.
Ben hala yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.
O tamamen yanlis anlasilmaydi abime takik degilim abim nankor birisi ona yaptigim iyilikleri unutan birisi bu da zoruma gidiyor ayrica benim psikolkgum var zatenSen bir ergen psikologuna gitsene artık.Ailenden kuzenlerine kadar herkese eziyet ediyorsun krizlerinle.Hele abine olan takıntın fena, abini buralara bana sarkıntılık yapıyor ama gay de olabilir diye saçma sapan konu bile ettin.
Tesekkur ederim bir sure burayi kullanmayacagimDaha çok küçüksün. Burada vakit kaybetmek yerine tatilin tadını çıkar. Arkadaşlarınla gez, kitap oku, alt yazılı bile olsa yabancı dizi izle. Kendine ve geleceğine yatırım yap, yoksa ilerde çok problem yaşarsın. Buradaki konulardan ders çıkar. İnsanların pişmanlıklarını gör ve aynı hataları sen yapma.
Hocan burda olsa "Vay benim emeklerim" der, odasında çığlık çığlığa eşya fırlatır, duvara camlara kafa atarPeki. Hocamdan ogrendigimi diyorum
Hahahahaha ben ciddiyim hoca boyle anlatti hocami felan da bahane etmedim :) astoria ablaHocam burda olsa "Vay benim emeklerim" der, odasında çığlık çığlığa eşya fırlatır, duvara camlara kafa atar
Parasizlik mi nasil yaniBu hep parasızlığın depresyonu
Normal degilsin ne demek ben size desem hosunuza gider mi
Bunaltiyor insaniE ama sahi normal değilsin... ergenlik bitene kadar ailen yandı,çekecekleri var ... Allah yardımcıları olsun..ayrıca abinle aran zaten limoni neden şakalaşma gereği duyuyorsun,sana soru sormamış atlamışsın ortaya
Türkçenin yazılışı ve okunuşu aynıdır tatlım :) Bariz bir yazım yanlışı var evet bilmiyordum de öğrenmiş ol :)T yumuşar konusma dilinde okyanustaki demeyiz okyanusdaki deriz
Helal olsun kiz nasıl yakaladin fbi ajani gibianladım canım tahmin etmiştim sen olduğunu problemler de aynı tarz da ayni.
allah yardım etsin ailene diyorum sadece çok takıntılısın umarım terapi ise yarar
Olayi anlatiyim annem mutfakta kardesim geldi ve su an ne dedigini tam hatirlamiyorum ama evde şu varmi diye sordu(hatirlamiyorim) ben de olmak zorunda mi dedim ben anneme sordum dedi yo ben de cevaplarim dedim dikime dikime konusma dedi o ara kufur gibi bir sey etti ben odaya gittim ve birden kendime engel olamayip ciglik cigliga bagirmaya basladim kapilari yumrukladim cildirdim sacimi basimi yoldum annem ise sakinlestirmek yerine ufacik lafa aliniyorsun diyor napicam ben
Helal olsun kiz nasıl yakaladin fbi ajani gibi
Allah senin ailene yardımcı olsun çok zor seninle işleri.Bu nasıl hastalıklı bir takıntıdır.Umarım gerçekten ergen psikiyatristine gidiyorsundur ve bu hareketlerinden ailen doktora bahsediyordur.Yazık gerçekten.Ya abim denen insan geberse keske o kadar nankor ki 300 liralik parfum istedi aldim parasini verdim hizmetini yaptim hala nankorluk yapiyor ben bunu bogarim aptal sey hala sinirlerim gecmedi tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?