Kendime engel olamadim ve sinir krizi gecirdim cok uzgunm :(

Simkutusunu kimse anlamasin diye yasimi oyle demistim asil yasi 16 15 degil

istemeden ifşa ettim o zaman, kusura bakma canım gizlediğini düşünmedim. zaten o kadar aynı ki konular ve tarzın herkes anlamıştır gibi geldi.
Ben hala yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.

istemeden ifşa ettim o zaman, kusura bakma canım gizlediğini düşünmedim. zaten o kadar aynı ki konular ve tarzın herkes anlamıştır gibi geldi.
Ben hala yaşının çok küçük olduğunu düşünüyorum.
Yok onemli degil

Sen bir ergen psikologuna gitsene artık.Ailenden kuzenlerine kadar herkese eziyet ediyorsun krizlerinle.Hele abine olan takıntın fena, abini buralara bana sarkıntılık yapıyor ama gay de olabilir diye saçma sapan konu bile ettin.

Sen bir ergen psikologuna gitsene artık.Ailenden kuzenlerine kadar herkese eziyet ediyorsun krizlerinle.Hele abine olan takıntın fena, abini buralara bana sarkıntılık yapıyor ama gay de olabilir diye saçma sapan konu bile ettin.
O tamamen yanlis anlasilmaydi abime takik degilim abim nankor birisi ona yaptigim iyilikleri unutan birisi bu da zoruma gidiyor ayrica benim psikolkgum var zaten

Daha çok küçüksün. Burada vakit kaybetmek yerine tatilin tadını çıkar. Arkadaşlarınla gez, kitap oku, alt yazılı bile olsa yabancı dizi izle. Kendine ve geleceğine yatırım yap yoksa ilerde çok problem yaşarsın. Buradaki konulardan da ders çıkar. İnsanların pişmanlıklarını gör ve aynı hataları sen yapma.

Daha çok küçüksün. Burada vakit kaybetmek yerine tatilin tadını çıkar. Arkadaşlarınla gez, kitap oku, alt yazılı bile olsa yabancı dizi izle. Kendine ve geleceğine yatırım yap, yoksa ilerde çok problem yaşarsın. Buradaki konulardan ders çıkar. İnsanların pişmanlıklarını gör ve aynı hataları sen yapma.
Tesekkur ederim bir sure burayi kullanmayacagim

E ama sahi normal değilsin... ergenlik bitene kadar ailen yandı,çekecekleri var ... Allah yardımcıları olsun..ayrıca abinle aran zaten limoni neden şakalaşma gereği duyuyorsun,sana soru sormamış atlamışsın ortaya
Bunaltiyor insani

Olayi anlatiyim annem mutfakta kardesim geldi ve su an ne dedigini tam hatirlamiyorum ama evde şu varmi diye sordu(hatirlamiyorim) ben de olmak zorunda mi dedim ben anneme sordum dedi yo ben de cevaplarim dedim dikime dikime konusma dedi o ara kufur gibi bir sey etti ben odaya gittim ve birden kendime engel olamayip ciglik cigliga bagirmaya basladim kapilari yumrukladim cildirdim sacimi basimi yoldum annem ise sakinlestirmek yerine ufacik lafa aliniyorsun diyor napicam ben :KK43:

İyi de siz terslemişsiniz. Dikine dikine konuşma demekte haklı. Öfke kontrol probleminiz var, o ayrı konu. Ama haksızken kendinizi haklı sanmanız daha büyük problem.

Galiba bu sacma sinirimin sebebini buldum sabahtan beri boyleyim bir ay tutulmasi ki burcumu ay yonetiyor iki ozel gunumdeyim

Tedavi görüyorum demişsiniz ya , tam adı ne hastaliginizin ?

16 yaş kalıplara sigilmayan yaslardir. 12 den başlar hemen hemen 20 ye kadar gider.

Zor yaslardir. Öfke kontrolü zor olur.

Önce bunu öğrenmeye çalışin. Az konuşup az duyarak bu yanını torpuleyebilirsiniz.

Mesela bu konuda cevap vermeseydiniz alevlenmeyecektiniz. Burada şakaya da gerek yok ki şaka yapılması için uygun bir konu değil.

Ben kardeşime " olması mi gerek " desem gülerek cevap verir çünkü aramızdaki iletişim bu şekilde.

Ancak sizin yaslarinizda catışırdık bizde. Kardeşler arasında normal. Zamanla rayına oturuyor.

Burada aşırı olan sizin cigliklariniz ve saçınızı yolmaniz .

Anneniz doğru tepki vermiş , ne yapabilirdi ki , sinir krizi geçiren birine o an ne yapılabilir ki ?

Sanıyorum ilk öfke patlaması da değil, anneniz alışmış artık.

Ne yaparsanız kendinize yaparsınız bunu asla unutmayın.

Yazık etmeyin geçen yıllarınıza.

Sadece terapi ile tedavi değil , hayatla da ilgili uğraşlar bulun.

Hobiniz neyse ona yönelin . Ne kadar çok haznenizi doldurabiliyorsaniz o kadar çok doldurun.

Dil öğrenmeye çalışın mesela.

Artık her şey elimizin altında. Sadece internet kullanarak bir çok.şey öğrenebilir insanlar.

Çok uzattım biliyorum ama 16 yaşındaki bir genç sinir krizi gecirmemeli , en fazla trip atıp kapris yapar. Bu çok fazla , yazık ediyorsunuz kendinize.

Ya abim denen insan geberse keske o kadar nankor ki 300 liralik parfum istedi aldim parasini verdim hizmetini yaptim hala nankorluk yapiyor ben bunu bogarim aptal sey hala sinirlerim gecmedi tepemde

Ya abim denen insan geberse keske o kadar nankor ki 300 liralik parfum istedi aldim parasini verdim hizmetini yaptim hala nankorluk yapiyor ben bunu bogarim aptal sey hala sinirlerim gecmedi tepemde
Allah senin ailene yardımcı olsun çok zor seninle işleri.Bu nasıl hastalıklı bir takıntıdır.Umarım gerçekten ergen psikiyatristine gidiyorsundur ve bu hareketlerinden ailen doktora bahsediyordur.Yazık gerçekten.

Back
X