Kendime engel olamadim ve sinir krizi gecirdim cok uzgunm :(

Kim kimdi, kısır döngü oldu iyice 😊 15 yaşında henüz, kırmakta istemem. Ama normal değil ki yaptıkları

@simkutusu ile konu sahibi ayni kisi. yaşıyla ilgili çok enteresan soylemleri var, bazen 19 bazen 18 bazen 15 oluyor. bazen üniversiteye hazırlanıyor. Bence 14 15 yaşında ergenlik çağında bir hanım kızımız kendisi :) ailesiyle olan sorunlari da buradan geliyor.

Peki. Hocamdan ogrendigimi diyorum

Bilmediğine bilmiyorum demek de bir erdemdir. Bizim insanımız bilmiyorum diyemiyor Cem Yılmaz'ın da dediği gibi. Bir şeye bilmiyordum, öğrenmiş oldum demekten bu kadar korkma. Hiçbir hoca bu kadar basit bir bilgiyi bilmiyor olamaz, bunu üste çıkmak için yapmana gerek yok. Konuların için de psikolojik destek al, burada kimse sana yardım edemez. Buraya sürekli konu açmak da kısa süreli rahatlama getirse de uzun dönemde takıntı getirir.

@simkutusu ile konu sahibi ayni kisi. yaşıyla ilgili çok enteresan soylemleri var, bazen 19 bazen 18 bazen 15 oluyor. bazen üniversiteye hazırlanıyor. Bence 14 15 yaşında ergenlik çağında bir hanım kızımız kendisi :) ailesiyle olan sorunlari da buradan geliyor.

Profilindeki bilgi 15 yaşında olduğu üzerine. Yani belli, buluğ çağı bunalımında, herkese atar gider, her şeyi ben bilirim, dünya benim etrafımda dönüyor... Klasik ergenlik hali. Geçer birkaç seneye. Aileyi yorar biraz tabi.

Profilindeki bilgi 15 yaşında olduğu üzerine. Yani belli, buluğ çağı bunalımında, herkese atar gider, her şeyi ben bilirim, dünya benim etrafımda dönüyor... Klasik ergenlik hali. Geçer birkaç seneye. Aileyi yorar biraz tabi.

Çabuk geçer inşallah :)

Simkutusunu kimse anlamasin diye yasimi oyle demistim asil yasi 16 15 degil

Back
X