- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi limonbanyosu
T yumuşar konusma dilinde okyanustaki demeyiz okyanusdaki deriz
Hey gidinin FıSTıKÇı ŞaHaP ı vardı bilir misin
Yumuşamıyor onlarda

Ben de dahil oldum ama bilgi bilgidir paylaşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de:)baya takildim ben bu arkadaşın konularına sorunlarına üzüldüm de baya. O yüzden tanidim galiba :) ama anladım ki sorun kendi icinde, terapiden başka yolu yok gibi :)
Peki. Hocamdan ogrendigimi diyorumYav hahaha. Yazım kuralları çalış lütfen. Yani bilmiyorsun bari doğrusunu öğren. Konuşma dilinde de okyanusda demiyoruz okyanusta diyoruz.
Böyle konular açarsam de zaten misal tek başına sokağa çıkamamak başlı başına sorun tedavo görmen lazım burada konu açmakla birşey kazanamazsınNormal degilsin ne demek ben size desem hosunuza gider mi
Evet atasim vardiAy gülesim geldisenin çıglık atasın varmış atmışsın umarım iyi hissettirmiştir
Kim kimdi, kısır döngü oldu iyice@simkutusu adlı bir arkadaş vardı, sürekli ailesiyle ilgili konu acan. sen misin o?
Evet oyum :)))))))Ay sen simkutusu musun of neyse size iyi delirmeler kızlar kolay gelsin![]()
Kim kimdi, kısır döngü oldu iyice15 yaşında henüz, kırmakta istemem. Ama normal değil ki yaptıkları
Peki. Hocamdan ogrendigimi diyorum
@simkutusu ile konu sahibi ayni kisi. yaşıyla ilgili çok enteresan soylemleri var, bazen 19 bazen 18 bazen 15 oluyor. bazen üniversiteye hazırlanıyor. Bence 14 15 yaşında ergenlik çağında bir hanım kızımız kendisi :) ailesiyle olan sorunlari da buradan geliyor.
Profilindeki bilgi 15 yaşında olduğu üzerine. Yani belli, buluğ çağı bunalımında, herkese atar gider, her şeyi ben bilirim, dünya benim etrafımda dönüyor... Klasik ergenlik hali. Geçer birkaç seneye. Aileyi yorar biraz tabi.
Simkutusunu kimse anlamasin diye yasimi oyle demistim asil yasi 16 15 degil@simkutusu ile konu sahibi ayni kisi. yaşıyla ilgili çok enteresan soylemleri var, bazen 19 bazen 18 bazen 15 oluyor. bazen üniversiteye hazırlanıyor. Bence 14 15 yaşında ergenlik çağında bir hanım kızımız kendisi :) ailesiyle olan sorunlari da buradan geliyor.
Korkunc bir insanmiyim yorumlariniz asiri kirici inaninEvlerden irak , anneniz sizi nasil yetistirmis anlatin da cocuklarimizi tam tersi yetistirelim , korkunc bir insansiniz