Kendime engel olamadim ve sinir krizi gecirdim cok uzgunm :(

Ya abim denen insan geberse keske o kadar nankor ki 300 liralik parfum istedi aldim parasini verdim hizmetini yaptim hala nankorluk yapiyor ben bunu bogarim aptal sey hala sinirlerim gecmedi tepemde
Sizin geliriniz var mı? Yaşınız 15 mi 18 mi ya da kaç? Uyumsuz bir insan olmak hem sizi hem ailenizi yorar, eziyet olur. Daha önceki konularınızda da abla tavsiyesi altında, hobi edinin, bol bol kitaplar okuyun, eğitim hayatınız için ciddi çabalar sarfedin demiştim. Kimseye saracak vaktiniz olmaz hem. Son olarak, aile üyelerinize karşı hissettiğiniz nefretinizi dizginleyin. Bunca yaşanılan şeylerin sorumlusu sizin olma ihtimaliniz yüksek.

Bu konuda haksizim o gun ozel gunumdeydim ve sanirim gereksiz patladim abimle baristik zaten hepinize tesekkurler

Olayi anlatiyim annem mutfakta kardesim geldi ve su an ne dedigini tam hatirlamiyorum ama evde şu varmi diye sordu(hatirlamiyorim) ben de olmak zorunda mi dedim ben anneme sordum dedi yo ben de cevaplarim dedim dikime dikime konusma dedi o ara kufur gibi bir sey etti ben odaya gittim ve birden kendime engel olamayip ciglik cigliga bagirmaya basladim kapilari yumrukladim cildirdim sacimi basimi yoldum annem ise sakinlestirmek yerine ufacik lafa aliniyorsun diyor napicam ben :KK43:
Saçmalamışsınız

Bi yorumunuzda size geçmişiz olduğunuzu söylediklerini yazmıştınız. Sanırım biraz laf sokmayı seven birisiniz yani düzgün cevap vermek yerine tersliyorsunuz nedense.
Sıkılmıyor musunuz böyle konuşmalardan. Böyle laf çarpmak yerine sussanız ya da düzgün cevaplasanız kendinizi daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz
Verdiğiniz tepki de abartıydı üstelik siz başlattınız

Bi yorumunuzda size geçmişiz olduğunuzu söylediklerini yazmıştınız. Sanırım biraz laf sokmayı seven birisiniz yani düzgün cevap vermek yerine tersliyorsunuz nedense.
Sıkılmıyor musunuz böyle konuşmalardan. Böyle laf çarpmak yerine sussanız ya da düzgün cevaplasanız kendinizi daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz
Verdiğiniz tepki de abartıydı üstelik siz başlattınız
Burada bana simarik ergen diyen insanlara madalya mi takayim napayim ?

Sürekli küçük büyük haklı haksız şeylere bu kadar sinirlenip kriz geçirilmez. Kendine çeki düzen ver . Kimse buna katlanmaz ailen katlanıyor diye yapıpta kıymet bilinmezlik edilmez .
Kendine değer ver önce bunları yapınca ne kadar basit zavallı konuma düştüğüne bak . Ne o öyle kriz geçirmeler. Annen yerinde olsam ( Allah korusun ) anladığın dilden konusurdum ! Sana fazla müsamaha gösterilmiş. Bence bi aynaya bak kendine gel .

Sürekli küçük büyük haklı haksız şeylere bu kadar sinirlenip kriz geçirilmez. Kendine çeki düzen ver . Kimse buna katlanmaz ailen katlanıyor diye yapıpta kıymet bilinmezlik edilmez .
Kendine değer ver önce bunları yapınca ne kadar basit zavallı konuma düştüğüne bak . Ne o öyle kriz geçirmeler. Annen yerinde olsam ( Allah korusun ) anladığın dilden konusurdum ! Sana fazla müsamaha gösterilmiş. Bence bi aynaya bak kendine gel .
Tamam.Benim annem sagolsun bana ceki duzen veriyor :)

Canın kriz geçirmek istemiş herhalde.. kriz sonrasıda buraya gelip konu acman cabucak toparlandigina delalettir. İyisin iyi turp gibi :işsiz:

Bazi konulari okudugumda resmen sinir sistemim cokuyor.
Tamam kendinize ve cevrenizdekilere yapiyorsunuz da, bari bize yapmayin.
Lutfen bir piskologa gidin, iyi gelir size.
Hic bir sebep yokken cinnet gecirmek ne ya.

Back
X