kendime engel olamıyorum

vay be eşine sorsak bu kadar güzel bahane uyduramazdı bence bravo:)

o hakaretleri ettiğiniz adamın eşi olma sıfatını korumakta bu kadar ısrarcısınız madem, hakaret ederken daha seviyeli davranmaya gayret edin... çünkü siz de o sıfatlara uygun adamın eşisiniz...

biz size ne söyleyebiliriz ki?? madem boşanmayacaksınız ne gibi tavsiyeler duymayı bekliyorsunuz... son giriş tarihi tartışmanızdan sonra ise demekki sizi hala sanal da olsa aldatıyor.zaten eğer tahmin ettiğim site ise yani b..o ise sanırım üyelik istesen de kapatılmıyor sadece fotoğraflarını falan silebilirsin ve bir daha girmezsin ama profilin yine görülür ama eşiniz resimleri kaldırmasına rağmen yine girmiş bu size değer vermediğini gösteriyor madem boşanmayacaksınız onu sürekli arayıp kavga çıkaracağınıza kendinizi daha fazla yıpratmayın olan size oluyor o yine yapıyor yapacağını

Yasanmıslıklar hic bir zaman unutulmaz!!
Belki zamanla külleniyor ama hiic bir zaman unutulmuyor, hic bir zaman!
Psikolojik destek almalısınız.

Eşin hangi dürtüyle girdiyse o sitelere ilk başta, hala da aynı dürtüyle giriyor.
Yalnızlık, sıkıtnı, heyecan arayışı vs.
Bu dürtülerden hangisi değişti ki sen ağlayınca, üzülünce..
Şaşırtıcı değil ki girmeye devam etmesi?

Ben olsam 1 ay için yanına gitmem. Ama eğer kızların heveslendilerse o başka.
Bekle bakalım sakince, ne zaman dönecekse dönsün, 4 ay mı 6 ay mı ne kadar sonra dönecekse.
Döndükten sonra size yaklaşımı nasıl olacak, yeniden aile olabilecek misiniz?
Bunları düşün, döndüğünde neler yapmalısın, naısl davranmalısın, bunca zamandan sonra kızlarının psikolojisi için neler yapmalısın.
Boşver hafiyeliği..

evet katılıyorum bencede biraz sakin,ve diğer konuyu bilmediğim için soruyorum bu falanbook sitesimi oluyor acaba öyleyse arkadaşların dediği gibi üyelik silinmiyor ve gerçekten merak ve arayıştır illede aldatma olarak bakma,diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama sadece arkadaş edinmek değil online oyunlarla falan bağlılık yapıyor o siteler

seni üzmek istemem ama yazmadan duramıcam.

ortada bir eş yok bir aile yok yıllardır dönmeyen kağıt üstünde bir koca ve psikolojik olarak bitmiş bir kadın var..

ben o kadının yerinde olsam ne yapardım? silkelenip kendime gelirdim ve bu kağıt üstündeki kocayı tamamen çıkarırdım hayatımdan..dünyaya bir kere geliyoruz saçma sapan bir evlilik oyununa harcamazdım gençliğimi..allah yardımcın olsun

Sakin kalmaya çalış,dikkatini çocuklarına yada farklı şeylere ver,psikologtan yardım al yoksa sağlığından olacaksın...

aslında artık boşanmaya gerek kalmamış. çünkü adam evvelsi gün kesin dönüş yapmayı kabul etmiş, ve sorun çözülmüş.
bu noktadan sonra verilebilecek tek tavsiye, oraya gittiğinizde kesinlikle ama kesinlikle prezervatifle korunun. (başka bir şeyle değil) sebebini zaten anlamışsınızdır 5 yıl çeşit çeşit ruslar vs.

(bunu normalde hayatta yazmazdım buraya ama eğer bir çocuğunuz daha olursa anneden çocuğa hiv geçme ihtimali var. sırf o masum bebek için yazdım.)

Son düzenleme:

sen acı çekmekten zevk mi alıyorsun?
geleceğini söylüyorsun ama hiç sevinmiyorum diyosun

allah sana akıl fikir versin.. bence sen çok derin bir depresyondasın ve , fiziksel olarak rehine olmasanda, sende stockholm sendromu gibi bişi var

Son düzenleme:
bu arada söylemeyi unuttum
bence adam son bir kez profiline girdi, amacıda ordaki arkadaşlarının bilgilerini almak.....yeni açtığı profile ekleyebilmek için.

bu arada zona hastalığı vücudunun neresinde çıktı? bendede olmuştuda hiç bi ilaç fayda etmemişti
elma sirkesi çok faydalıdır, günde bir kaç defa elma sirkesiyle sil o bölgeyi

ama dikkat! elma sirkesiyle, üzüm sirkesiyle değil

Son düzenleme:
hala bazı arkadaşlar o sitedeki oyunlar bağımlılık falan yapıyor yazmış allah aşkına komik olmayın daha fazla. yani adamı adamdan daha haklı çıkarıyosunuz burdan yapıcı olayım derken. bu adam 5 yıldır orda ve karısına kocalık etmiyo bu kadar zamandır. erkek bu ne kadar durabilir başka biriyle olmadan? sizin kocanız olsa ne kadar durabilir öyle düşünüp ona göre yorum yapın. ortada aldatma yok falan demeyin böyle bişey fiziksel açıdan mümkün değil. geriye sadece arkadaşın bunlara göz yumup yummayacağı kalıyo. içine sindirebiliyosa devam eder etmiyosa da biter. benim şahsi fikrim bu evlilik devam ettiği sürece acı çekeceksiniz.bunun en büyük kanıtı da dönmeye karar verdiği halde bişey hissetmiyor olmanız. duygusal olarak boş olmasanız ufakta olsa bi sevinç olur içinizde çünkü yıllardır bunun için uğraşmadınız mı zaten?

bende artık gerçekten psikolojik yardım almam gerektiğini düşünüyorum. laf söylediğim oranda ben yıpranıyorum. ama söylemeden duramıyorum. dün tüm zamanım uyumakla geçti yatak beni çekiyor sanki sadece uyumak istiyorum. ama çocuklarım üülüyor farkındayım. tek başına da toparlanamayacak gibiyim. rabbimden yardım bekliyorum. hepinize hayırlı günler

vay be eşine sorsak bu kadar güzel bahane uyduramazdı bence bravo:)

rusça senin hayal dünyandaki kadar kolay bir değildir. adam o kadar kısa sürede, yazı dilinde rusçayı sökecek kadar yol kat etmiş olamaz.. facebook ingilizce olduğu dönemde (çok lazımmış gibi) bana profil açtıran, ayarlarıyla oynatan vs o kadar çok tanıdğım olduğu ki.. onların da ingilizcesi yoktu ama basit kullanımlar için ingilizceye ihtiyaçları yoktu. sadece ayarlar vs gibi durumlarda yardım alıyorlardı..

Son düzenleme:
Arkadaşım madem boşanmayacaksın madem eşin olmadan yapamayacaksın
Rahat bırak adamı o zaman
Ne diye devamlı nete girip eşini gözetliyorsun ki
Devamlı arayıp hakarette etme ters teper adam tamamen şutlar o zaman vah vah edersin
Vazgeçilmez olan sen değilsin hareketlerinde bi kere daha düşün derim
İcraat yoksa görmemezlikten gel git bi güzel tatil yap 4 ay sonrada dönecekmiş ne güzel işte

boşanmayı düşünmüyorsun madem bu kadar kendini yıpratma.eşini arama sorma nette takip etme teline cevap vermeböyle ancak kendine eziyet ediyorsun
imkanın varsa psikiyatra gidip destek al

ben öbür konunda görüşümü bildirmiştim sana ve ''boşanamam'' demiştin, neyse saygı duyduk napabilirdik ki..

bu deveyi ya güdeceksin ya güdeceksin bacı, başkas yolu yok !

sen bu adama zaten boşanmayacağının sinyallerini verip korkutamadıktan sonra ''ulan karı ben ne halt yersem yiyeyim nasılsa boşanmıyor '' düşüncesindeyse kolay gele derim..

bu arada unutmadan ciddi manada eşin türkiye'ye gelince hastalık kapmış mı kapmamış mı bir test yaptırmasını rica et hatta rica da etme EMRET !

Allah korusun sonuçta 5 yıl bu adam bakire hayatı yaşayacak değilya..

Dikkat et ve mutlaka korunmayı ihmal etme, bu tip dertlere üzülürken birde sana bu malum hastalıktan birini bulaştırmasın...

Bak çok ciddiyim mutlaka bir saglık kontrolunden geçmeden yanına yaklaşma, çünkü nasılsa birgün yaklaşacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…