- Konu Sahibi VuslataDair
-
canım,
eşin profilin nasıl kapandığını vs detaylı bilmiyodur. kendisine o siteyi tavsiye eden arkadaşından rica etmiştir kapat diye. o kişi de merakından girip eşinin profiline takılıyodur. eşin de sen o arkadaşına düşman olma diye bilmiyorum kim giriyor diyordur.
vay be eşine sorsak bu kadar güzel bahane uyduramazdı bence bravo:)
Eşin hangi dürtüyle girdiyse o sitelere ilk başta, hala da aynı dürtüyle giriyor.
Yalnızlık, sıkıtnı, heyecan arayışı vs.
Bu dürtülerden hangisi değişti ki sen ağlayınca, üzülünce..
Şaşırtıcı değil ki girmeye devam etmesi?
Ben olsam 1 ay için yanına gitmem. Ama eğer kızların heveslendilerse o başka.
Bekle bakalım sakince, ne zaman dönecekse dönsün, 4 ay mı 6 ay mı ne kadar sonra dönecekse.
Döndükten sonra size yaklaşımı nasıl olacak, yeniden aile olabilecek misiniz?
Bunları düşün, döndüğünde neler yapmalısın, naısl davranmalısın, bunca zamandan sonra kızlarının psikolojisi için neler yapmalısın.
Boşver hafiyeliği..
merhaba yine ben
buraya konu açmayacağım demiştim ama aileme daha doğrusu kimseye anlatmadığım için yine sizlerden fikir isteyeceğim. beni tanıyorsunuzdur artık hani şu kocası yıllardır kazakistan da olan. öncelikle yineleyeceğim arkadaşlar boşanmayacağım. o bana ben seni öldürürüm ama boşamam dedi diye değil ben istemediğim için boşanmayacağım
konumun kapanmasını talep ettikten sonra neler oldu? çok hastalandım hastanelik oldum. zona denildi ben alerji falandır diye düşünmüştüm. eşimin ailesi vs geldiler. bu esnada kendi aileme ısrarla birşey anlatmıyorum ki tef çalıp oynamasınlar diye. o kadar beterler çünkü. neyse hastalandığımı ailesinden öğrenen eşim panikledi tam anlamıyla telef oldu telefonlarda ben hep mesafeli kaldım derken eşim biletleri ayarlamış bende burdan pasaport çıkartacaktım ve eşimin yanına gidecektik kızlarımla. 1 aylığına ev tutup orda kalacaktık sonra beraber dönecektik o burda izin yapacaktı sonrasında kazakistandaki işini bitirecek ve 4 ay sonra kesin dönüş yapacaktı. bunları konuştuk herkes çok sevindi ben hariç yemin ederim gram kadar sevinemedimve aynı gün malum siteye girdiğini gördüm. daha doğrusu girilmiş. ısrarla ben değilim diyor. adı soyadı doğum tarihi burcu yaşadığı yer tamamıyla o sadece resimlerini almış siteden. ben değilim diye kendini parçalıyor. madem sen değilsin kim? neden izin veriyorsun diyorum tık yok. ben seni tehdit ettiğimde üyeliğini kapat yoksa ben üye olacağım dediğimde nasıl geri alındı resimler madem sen değildin? bir kaç kişiye söylemiş o kapatın üyeliğimi demiş. o değil yani. çıldırmamak elde değil. kabul etmiyor adam
ve ben dünden bu yana onu arayıp arayıp laf sayıyorum kendime engel olamıyorum. sanırım dünden beri 500 kere arayıp laf saymışımdır. yapma diyorum kendime olmuyor dolmuşum içim dolmuş. haklılığımı anlatamıyorum öfkemi yenemiyorum. kızlarım gideceğiz diye çok sevindiler ama ben asla gitmek istemiyorum onu görmek istemiyorum bana ne oldu bilmiyorum engellenemez bir biçimde çıldırdım sanırım. etmediğim hakaret kalmadı. ama rahata eremedim.deliriyorum galiba
sizce bana ne oldu? neden böyle davranıyorum? ne yapmalıyım? yapıcı yorumlar lütfen allah rızası için. hayırlı günler
vay be eşine sorsak bu kadar güzel bahane uyduramazdı bence bravo:)
rusça senin hayal dünyandaki kadar kolay bir değildir. adam o kadar kısa sürede, yazı dilinde rusçayı sökecek kadar yol kat etmiş olamaz..
5 yıl?
benim arkadaşımın babası gitti kırıma. 2 yıl sonra rusçayı takılmadan konuşmaya ve yazmaya(kiril alfabesi) başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?