- Konu Sahibi VuslataDair
-
söylediğine göre en fazla 7 ay kalmış işlerinin bitmesine. sonra tazminatını içerde kalan maaşlarını vs alıp dönecekmiş. bunları önce ailesine söylemiş ben sonradan öğrendim ve sormadım açıkçası. bayramda inşallah izne geldiğinde konuşacağız onun ailesi özellikle abisi ve annesi sürekli haklarımı savunur durumdalar. tamamı benden yana. benim emelim bu evliliği ölene kadar sürdürmek inşallah rabbimin izniyle. kızlarım için katlanıyorum ve inanıyorum ki yeniden bir arada yaşamaya başlarsak aşacağız sorunlarımızı. çünkü o gitmeden evvel benim peri masalı gibi bir evliliğim vardı. halen o adama aşığım. inanıyorum düzelecek düzeleceğiz. başka bir hayat boşanıp ayaklarımın üstünde durmak yada onu süründürmek istemiyorum. evli kalmak istiyorum gelsin istiyorum inşallah
terapiye baslamanıza cok sevindim, doktorunuzu da begendim kısa zamanda faydalı olacagına inanıyorum. ben daha öncede benzer yorumlar yapmıstım sormak istedigim birsey var. eşiniz gelecegini söylemiş, bence oradaki hayatını bırakması cok zor ama siz hiç aksi durumu düşündünüzmü ? ya gelmezse veya ya geldiginde sizi hayatında istemezse? sizin özleminizi onda beklemeyin lütfen farklı alternatifileri de düşünerek yaşayın, o zmn bu acıyı kaldıramazsınız.. bosanmayın ama o adamı özlemeyin sevmeyin ilgi alanınızı odak noktanızı değiştirin..
keşke bu benim elimde olsaydı canım ya
inan ki elimde değil. mesela günlerdir bana karşı iyi ve ben içimde çok yoğun bir biçimde hissediyorum özlemini sevgisini. sanırım çok aşığım. ben annesiz babasız büyüdüm. babaannem büyüttü ezildim horlandım çok dayak yedim ve aşağılandım hep ama hep değersiz olduğum duygusuyla yetiştirildim. hiçbir zaman bir yere ait olma duygum olmadı. nasıl olsun ki? sabah babaannemde uyanırdım ama öğlen babaannem kovardı babamın evine. orda da zebella bir üvey anne. kısacası ben mutluluğu eşimde tattım. sevgiyi onda buldum. evet kısa sürdü ama olsun unutmadım. rabbim yine eski güzel günlere döndürecektir bizi inşallah inanıyorum. elimdeki tek silahım sadakatım dürüstlüğüm ve sevgim. mükafaatımı rabbimden bekliyorum. herşey yavrularım için.
sağol rabbim razı olsuncanım benim allah sabır versin...allah mükafatlandırsın.
herşeyin daha da zorlaşıp zorlaşmaması beklentiye bağlı aslında. senamm şükretmeyi bilen ve yetinen bir tavır sergiliyor, bu işlerin olumlu yürümesine yardımcı olacaktır. peki ya geldikten sonra sadakat konusu? bunu zaman gösterecek. adam internet kaçamağını bile çok hızlı bir şekilde örtbas edip senamm'ın gönlünü almaya çalıştı, karısının yanında yaşamaya başladığında başka bir eğilimi olacağını sanmıyorum ama dünya hali her şeye hazırlıklı olmakta fayda var. meslek-iş konusunda da tavsiyede bulunmam bu yüzden. dilerim evli kalırsınız ama bir yandan da çalışmaya başlamakta fayda var. eğer olur da işler yürümezse çocuklarınızın oradan oraya savrulmasını, kendi yaşadıklarınızı çocuklarınıza da yaşatmayı istemesiniz değil mi? bu yüzden önlem almakta fayda var, evliliğiniz mutlu olsa bile dünyanın her hali var.
keşke bu benim elimde olsaydı canım ya
inan ki elimde değil. mesela günlerdir bana karşı iyi ve ben içimde çok yoğun bir biçimde hissediyorum özlemini sevgisini. sanırım çok aşığım. ben annesiz babasız büyüdüm. babaannem büyüttü ezildim horlandım çok dayak yedim ve aşağılandım hep ama hep değersiz olduğum duygusuyla yetiştirildim. hiçbir zaman bir yere ait olma duygum olmadı. nasıl olsun ki? sabah babaannemde uyanırdım ama öğlen babaannem kovardı babamın evine. orda da zebella bir üvey anne. kısacası ben mutluluğu eşimde tattım. sevgiyi onda buldum. evet kısa sürdü ama olsun unutmadım. rabbim yine eski güzel günlere döndürecektir bizi inşallah inanıyorum. elimdeki tek silahım sadakatım dürüstlüğüm ve sevgim. mükafaatımı rabbimden bekliyorum. herşey yavrularım için.
çok sağol rabbim bin defa razı olsun. şu anda o kadar ihtiyacm var ki duaya...Allah yardımcın olsun canım inan sabrının karşılığını alacaksın. Şunu unutma kimsesizlerin kimsesi sadece Allah'tır. O bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar. Eşin şu an senin imtihanın ve eminim sen sevgin ve sabrınla bu imtihanı kazanacaksın. Dualarım seninle.
sağol rabbim razı olsun. benim de beklentim sadece rabbimden eşimden değil...yeni gelismelere sevindim.sakin uzme kendini,yataga mahkum etme.o ilaclar sana cok iyi gelecek.senin de kendine yardiminla dusunmeni engelleyecek.oldurmeyen inan aci guclendiriyor.bundan sonra cok guclu olacaksin.hemde gozun hep acik olacak.sana tavsiyem olaylarin uzerine gitme.bakma,gorme.inan en iyi erkek bile gozune soksan da inkar ediyor.yani biz sadece kendimizi yipratiriz,onlarin uzerine giderek..esinin yanina cocuklarin icin git derim.hem yasadigi ortami gorursun hemcevresini tanirsin.kafani esine takip zaman kaybetme,kendine yatirim yap.bak o zaman hersey nasil da daha guzel olacak.
bundan sonra hersey cok daha guzel olacak yeter ki buna inan.Allah yardimcin olsun.sabrinin,temiz kalbinin karsiligini mutlaka alacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?