Kendime engel olamıyorum

senin sorunun cinsel açlık yaşadığın neyse senin yaşamak istediğin o değil demekki açsın tatmin olmuyorsun ve işte

yok canım cinsel açlık olduğunu zannetmiyorum. aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar da var. gerçi artık çözümü doktora gidip aramıyorum , bi süre kendi halime kalmak istiyorum, bu şekilde devam edecem, kendi kendime bi çözüm bulabilirim belki diye düşünüyorum

senin sorunun cinsel açlık yaşadığın neyse senin yaşamak istediğin o değil demekki açsın tatmin olmuyorsun ve işte

yok yaa , iş yerinde vibratörü içimden çıkartmıyorum desem yeridir. e evde de zaten yeterince cinsel ilişki yaşıyorum. dediğim gibi benimki öyle bişey değil, keşke öyle olsaydı onda ne var

Son düzenleme:
ne dıyelım bılemedım kı? duzenlı cınsel yasamınd avarmış halbukı ama ,

teşekkür ederim 32 yaşındayım

Hmm, eğer ergenliğe yakın olsaydınız o dönemlerde yoğun olan bişey,ama olgun bi yaştasınız..
Bence doğru doktoru bulamamış olabilirsiniz, çünkü hormonlarla ilgili bişey olması gerek, bi şekilde onu dengelerlerdi diye düşünüyorum.
Bir de bu yoğun hisleriniz ortaya çıktığında yalnız mıydınız onu merak ettim.

Hmm, eğer ergenliğe yakın olsaydınız o dönemlerde yoğun olan bişey,ama olgun bi yaştasınız..
Bence doğru doktoru bulamamış olabilirsiniz, çünkü hormonlarla ilgili bişey olması gerek, bi şekilde onu dengelerlerdi diye düşünüyorum.
Bir de bu yoğun hisleriniz ortaya çıktığında yalnız mıydınız onu merak ettim.

yok canım başladığından beri yalnız değilim. ama kısmetime erkek arkadaşım normal biri, yoksa isteklerim yoğunlaştığında her türlü şeye açık oluyorum. izin vermiyo hiç bişeyime. çözüm bulmaya da çalışmıyo ama buna da şükür.
hormon testleri falan fos çıktı. bayaa bi uğraştım aslında , üstüne gittim ama bişey değişmiyo

yok canım başladığından beri yalnız değilim. ama kısmetime erkek arkadaşım normal biri, yoksa isteklerim yoğunlaştığında her türlü şeye açık oluyorum. izin vermiyo hiç bişeyime. çözüm bulmaya da çalışmıyo ama buna da şükür.
hormon testleri falan fos çıktı. bayaa bi uğraştım aslında , üstüne gittim ama bişey değişmiyo

Ne yeyip içiyosun söyle biz de yiyelim dermişim:))
Canım bilmiyorum hani o hissi az çok tahmin ediyorum da sürekli bu şekilde yaşamak çok zor olsa gerek,erkek arkadaşın için de kolay değil yani hak vermek lazım
Dediğin gibi belki zamanla geçer,inşallah da geçer

size psikiyatristen başka hiç kimse yardımcı olamaz ...

psikiyatrist önerisi istemiştim aslında ama pek kimse yardımcı olmadı. ter türlü yönlendirmeye ihtiyacım var aslında. daha önce bikaç psikoloğa ve bikaç doktara gittim ama pek bişey çıkmadı. ben de kendim araştırıp çözebilir miyim diye düşünmeye başladım bu aralar. ama yine de iyi bir psikiyatrist önerisi olursa mutlaka değerlendiririm

Bilimsel olarak kısık sesli erkekler sexe daha düşkün kadındada sesi gür olanlar

Bilimsel olarak kısık sesli erkekler sexe daha düşkün kadındada sesi gür olanlar

bilmiyorum yaa olabilir. sesimi inceltirsem düzelir diyosun :)
benimki düşkünlükten öte. yani şu an iş yerimdeyim , gerçi burda da yazışıyorum ama, bi yandan da aynı hislere cevap veriyorum.
işin en güzel yanı da herkes çok çalışıyorum sanıp takdir ediyo beni. bu sebepten ara sıra işten geç çıkıyorum. kalıp film falan izliyorum , bişeyler yapıyorum falan ama herkes ne çok çalışıyosun diyor tek olumlu yanı bu

Hekime gitmiş fayda görememişsin. Hekim önerisine açığım diyorsun,
İstanbul da ikamet ediyorsan, veya etmiyorsan da, Cenk Kiper cinselliği kapsayan tüm problemler de ücretine acımadan gidebileceğin çok başarılı bir hekimdir.
Üstelik haftada veya onbeş günde bir randevu vermez. Bir seansta kesin çözüm vadeder.

Hekime gitmiş fayda görememişsin. Hekim önerisine açığım diyorsun,
İstanbul da ikamet ediyorsan, veya etmiyorsan da, Cenk Kiper cinselliği kapsayan tüm problemler de ücretine acımadan gidebileceğin çok başarılı bir hekimdir.
Üstelik haftada veya onbeş günde bir randevu vermez. Bir seansta kesin çözüm vadeder.

ne yapayım açık olmayım mı? mecburum bi yandan. bu aralar kendim bişeyler deniyorum . ama doktor önerilerine her zaman açığım

Son düzenleme:
bilmiyorum yaa olabilir. sesimi inceltirsem düzelir diyosun :)
benimki düşkünlükten öte. yani şu an iş yerimdeyim , gerçi burda da yazışıyorum ama, bi yandan da aynı hislere cevap veriyorum.
işin en güzel yanı da herkes çok çalışıyorum sanıp takdir ediyo beni. bu sebepten ara sıra işten geç çıkıyorum. kalıp film falan izliyorum , bişeyler yapıyorum falan ama herkes ne çok çalışıyosun diyor tek olumlu yanı bu

nasıl bir işyeriymiş bu pek inandırıcı gelmedi bizim nereye girdiğimiz belli olurdu virüs girdiğinde tamir eden de gidip patrona şikayet ederdi ?!?

ne yapayım açık olmayım mı? mecburum bi yandan. bu aralar kendim bişeyler deniyorum . ama doktor önerilerine her zaman açığım

Açık ol olma demedim. Neyi nasıl istiyorsan öyle yap.

Bilen varsa hekim önerebilir dedin. Bildiğimi önerdim :19:

Önerdiğime dikkate almamış yorum dahi yapmamışsın. Hala önerilere açığım diyorsun. Kim kâle alınmayan topice yorum bilgi paylaşım yapmak ister ki. Küsüyorum ama :19:

Açık ol olma demedim. Neyi nasıl istiyorsan öyle yap.

Bilen varsa hekim önerebilir dedin. Bildiğimi önerdim :19:

Önerdiğime dikkate almamış yorum dahi yapmamışsın. Hala önerilere açığım diyorsun. Kim kâle alınmayan topice yorum bilgi paylaşım yapmak ister ki. Küsüyorum ama :19:

dediğin doktoru araştırıyorum şu an , deneyecem mutlaka

Back
X