- Konu Sahibi birpalyaco
faverin 300 mg.100 dü etkisi olmayınca 300 e çıkardı.artık kaça kadar çıkar bilemiyorum.valla dışarıdan baktığımda anlayamıyorum bazen ama tecrübelerim hep onu gösterdi.ben anlaıtorum bazen işte şöyleyim böyleyim ama millet nasıl gizli tutuyo.deli demesinler diye.valla evet ilaç alan alana.millet hep aynı yaa şimdi hayat dahada zor.hırsızlıklar,ölümler,psikolojik nedenler,ailevi nedenler,maddiyat nedenleri,işyerinde sorunlar...... heryerde bi sorun var.eskiden böyle değildiii
bende efexor 75 aslında doktor 150 lik kullan diyor ama ben almıyorum dahada kötüleşirsem alırım..
senin durum nasıl canım anksiyetemi başka bişeymi.

Kimseye çaktırmamaya çalışıyordum.Bir arkadaşım üstelik hiçte samimi olmadığım bir arkadaşım durumumu fark edip bana Dr.David Burns İyi Hissetmek kitabını hediye etti.Ciddi ciddi bunalımdan çıkardı beni kitap eğer duygusal dalgalanmalar yaşıyorsanız tavsiye edebilirim.Fakat biraz ağır bir kitap çok ağır depresyonda olan insanların genellikle aklını bir yere verememe sorunu oluyor o yüzden onlara pek derman olabileceğini sanmıyorum ne yazık ki.Ben ağır bir depresyon da olmadığım halde okurken aklımı vermekte zorlanmıştım şimdi iyiyim çok şükür.
 Kimseye çaktırmamaya çalışıyordum.Bir arkadaşım üstelik hiçte samimi olmadığım bir arkadaşım durumumu fark edip bana Dr.David Burns İyi Hissetmek kitabını hediye etti.Ciddi ciddi bunalımdan çıkardı beni kitap eğer duygusal dalgalanmalar yaşıyorsanız tavsiye edebilirim.Fakat biraz ağır bir kitap çok ağır depresyonda olan insanların genellikle aklını bir yere verememe sorunu oluyor o yüzden onlara pek derman olabileceğini sanmıyorum ne yazık ki.Ben ağır bir depresyon da olmadığım halde okurken aklımı vermekte zorlanmıştım şimdi iyiyim çok şükür. kitapla mitapla olacak şey mi
 kitapla mitapla olacak şey mi