- 23 Ağustos 2012
- 52.187
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.355
- 898
Neden dalga geçiyorsun zor dönemler geçiriyorumGel bebişim gel su çok güzel
Neden dalga geçiyorsun zor dönemler geçiriyorum
İradene sahip çık bakma, bakınca ne olacak, güzel birşey paylaşsa mesela üstüne alıp umutlanacak mısın veya kötü bir paylaşımda daha çok üzülmeyi mi planlıyorsun. Her türlü sana bir faydası yok bakmanın.Ne zaman geçer acaba onu da kontrol etmem. Evet yazdığım zaman hep iyi şeyler düşünüyordum şimdi düşünmüyorum yaptığı söyledigi aşalıkva kelimeler aklıma geliyor ve yazdığı kötü mesajları okuyorum
Evet yok ama elimde değil işte bakıyorum bugün de çok boşluktayım hep düşünüyorum bunun için ne yapmam lazımİradene sahip çık bakma, bakınca ne olacak, güzel birşey paylaşsa mesela üstüne alıp umutlanacak mısın veya kötü bir paylaşımda daha çok üzülmeyi mi planlıyorsun. Her türlü sana bir faydası yok bakmanın.
Ya suan aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten. Boşandınız mı ?Merhaba, aynı şeyleri yaşıyoruz. İlk etapta ben de devamli yazmak istiyordum ve hatta yazıyordum da. Gerçi benim yazma sebebim biraz çocuğumuz olduğu için ondan da kaynaklı, kendimle de alakalıydi. O zamanlar yaptığı kötü şeyleri aklıma getirmiyordum.
Bir süredir yaptığı yanlışları aklıma getiriyorum, ciddi anlamda ofkeleniyorum. En azından katiyyen yazmamam gerekiyor kafasindayim. Ben de uyanınca, yatmadan once, gün içinde çevrim içi olmuş mu, bir şey yazmış mi vs diye bakıyorum. Ama kesinlikle yazmiyorum, yazmam. Heralde bu da zamanla azalır diye düşünüyordum.
Bende o durumdayım bugün yine krizlere giriyorum allahtan görmüyorum sadece düşünüyorum geçen sene bugün anılardan videolarımızı görüyorum fln çok üzülüyorum nasıl böyle vazgeçebildi diyorum ama asla yazmam böyle kendim çekeceğim. Bide benim çocuğum var bu adamdan. Nasıl atlatıcam bilmiyorumBenzer durumdayız. Davam yeni başladı, o açtı davayı ben anlaşmaya yanaşmadığım için. Burnumun dibinde de ev tuttu, mahallede karşılaşacağız diye dışarı çıkamıyorum. Sabah gördüm onu ağlama krizi geçirdim duygusal olarak iyileşmem bu şekilde mümkün değil. Başka yerde ev tut demiştim tınlamadı, markette çarşı pazarda karşılaşacak olmak çok zor. Zaten özlem ve nefret duygularım karmakarışık, onu görmek istemiyorum.
Benim de 2 çocuğum var. Yakında tüm fotoları sileceğim siz de silin anılar gelmesin önünüze.Bende o durumdayım bugün yine krizlere giriyorum allahtan görmüyorum sadece düşünüyorum geçen sene bugün anılardan videolarımızı görüyorum fln çok üzülüyorum nasıl böyle vazgeçebildi diyorum ama asla yazmam böyle kendim çekeceğim. Bide benim çocuğum var bu adamdan. Nasıl atlatıcam bilmiyorum
Şuan ona cesaret edemiyorum telefonum sadece onun fotoları beraber fotolarımız dolu nasıl silcem bilmiyorum. Sizin sebebiniz nedir? Bizim geçimsizlikBenim de 2 çocuğum var. Yakında tüm fotoları sileceğim siz de silin anılar gelmesin önünüze.
Ohoo bizim 10 yıllık evlilik dehşetli anlar vahşetli sorunlar. Dalga geçtiğime bakmayın acınacak haldeyim kalbim çok acıyor nasıl geçecek bu acı bilmiyorum. Konularım var içiniz bunalsın isterseniz bi bakın halinize şükredin.Şuan ona cesaret edemiyorum telefonum sadece onun fotoları beraber fotolarımız dolu nasıl silcem bilmiyorum. Sizin sebebiniz nedir? Bizim geçimsizlik
Şuan ona cesaret edemiyorum telefonum sadece onun fotoları beraber fotolarımız dolu nasıl silcem bilmiyorum. Sizin sebebiniz nedir?Benim de 2 çocuğum var. Yakında tüm fotoları sileceğim siz de silin anılar gelmesin önünüze.
offfff benim de canım çok yanıyor herkes geçecek diyor demekki geçiyorOhoo bizim 10 yıllık evlilik dehşetli anlar vahşetli sorunlar. Dalga geçtiğime bakmayın acınacak haldeyim kalbim çok acıyor nasıl geçecek bu acı bilmiyorum. Konularım var içiniz bunalsın isterseniz bi bakın halinize şükredin.
Dün birşeyler paylaşmış arkadaşlarıyla dışarda giyinmiş süslenmiş gayet hayatına devam edebiliyor gördüm yine krizlere girdimGün gelir aklına bile gelmez, yaptıklarını düşünmeye devam, biraz öz saygı
Ay sana neeeğğ, git sen de giyin suslen cik yani, engellemedin de hala adama mi bakıyorsun. Öz saygı dedik sende hiç var miii??Dün birşeyler paylaşmış arkadaşlarıyla dışarda giyinmiş süslenmiş gayet hayatına devam edebiliyor gördüm yine krizlere girdim
Engellemedim bakıyorum şuan tek yaptığım bu bakıyorum hep ama yazmıyorum bundan nasıl kurtulcamAy sana neeeğğ, git sen de giyin suslen cik yani, engellemedin de hala adama mi bakıyorsun. Öz saygı dedik sende hiç var miii??
Her şeyden, tüm alışkanlıklarınızdan bir anda kurtulmanız zaten mümkün değil bu bir süreç şu an takip ediyorsunuz zamanla bu isteğiniz de azalarak bitecek. Zaman her şeyi çözer kendinizi suçlamayın ezik değil sadece kötü insanlar tarafından kötü muamele görmüş yorgun bir kadınsınız.. Ama zamanla daha iyi olacaksınız..Engellemedim bakıyorum şuan tek yaptığım bu bakıyorum hep ama yazmıyorum bundan nasıl kurtulcam
Daha değil.Ya suan aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten. Boşandınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?