Cok uzuldum ya ayni durumdayiz desenize. ama benim yurttaki oda arkadasim cok iyi hafta sonlari eve gidiyo bikere gitmemisti izmitte alisveris merkezine gittik cok eglenmistimkolay degil be tek basima gidip lahmacun bile yemisligim var lokantada cok canim cekmisti lokanta onunden gecerken hic paket yapmak aklima gelmedi oturdum koca masaya masam donatildi bir etrafima baktim herkes aile ,arkadas gelmis birde kendime baktim karsimda hic kimse oturmuyordu yedim yedim ama bogazim dugum dugum oldu .Anilarimi hatirlattin.
Anliyorum sizi bana cok moral verdiniz kk üyeleri simdi diyorumki buradaki iyi niyetli insanlar her daim etrafimizda olsaydi keskeBunları aşmanın tek bir yolu var aslında.. Sana seni kötü hissettiren ne varsa üstüne gideceksin. Çekingenliği atman için en uygun ortamdasın kendini ifade edebileceğin bi ortama sahipsin bu senin için en güzel fırsat. Sınıfta daha cok söze katıl daha fazla lafa karış insanların seni izlediği fikrini kafanda öldür, omuzların dik yürü.. bırak arkadaş olmazsa olmasın yarın iş hayatında cok daha kendıne uygun ınsanlarla arkadas olursun herseyden önce kendıne güvenini kazanmaya bak inan bunu şimdi başaramazsan hiç bir zaman başaramazsın ağac yas iken eğilir demişler şimdiden kendini değiştirmeye bak
Neden cekineyim ki icimi dökecek kimsem yok kiz kardesimden baska o da telefonda konusurak. burda anlatmak istedim cunku sizinle yuzyuze olmadigim icin rahatimAma boyle yazarken cekinmiyorsun?
Gözleriimm
Birinci sınıfsın ve sanırım çalışıyorsunda kendini dışlanmış gibi hissetmen bu yüzden. Çünkü aktif değilsin.Sen adım atmadan insanlar sana adım atmak istemiyor olabilir. Öncelikle kendini sev ve biraz güven sonrası gelecektir.Evet haklisiniz belkide ama söyle düsünüyorum herkes gibi her konuya atlasam cok konussam havali dicekler bu seferde
Şöyle söylim size . mesela ara veriyoruz sigara icmeye cikiyorum siniftaki kizlarin yanina gidiyorum onlarda sigara iciyolardi nasilsiniz vize sonuclariniz nasil dedim. eh iste idare eder diyip kantine dogru gittiler . seninki nasil die bile sormadilar ben daha ne yapabilirim kiBirinci sınıfsın ve sanırım çalışıyorsunda kendini dışlanmış gibi hissetmen bu yüzden. Çünkü aktif değilsin.Sen adım atmadan insanlar sana adım atmak istemiyor olabilir. Öncelikle kendini sev ve biraz güven sonrası gelecektir.
Hocanın birisi beni dersten atmıştı. Ne geziyorsun diyenlere x hoca beni attı dediğimde hadi canım o adam hayatta atmaz falan demişlerdi. Ama kimsenin aklında x hocayı zıvanadan çıkartan olarak kalmadım :)
Çok gereksiz insanlar o zaman fazla önemseme. Ya malesef bende bulunduğum sınıflarda kızlar tarafından zor kabul görüyorum normalde çok tatlı kız arkadaşlarım olsada. Farklı mı yaklaşıyoruz göze mi batıyoruz neyi hazmedemiyorlar acabaŞöyle söylim size . mesela ara veriyoruz sigara icmeye cikiyorum siniftaki kizlarin yanina gidiyorum onlarda sigara iciyolardi nasilsiniz vize sonuclariniz nasil dedim. eh iste idare eder diyip kantine dogru gittiler . seninki nasil die bile sormadilar ben daha ne yapabilirim ki
Yurttaki arkadaslarimla iyiyim ama yanlizlik koyuyo hemde cokSeni çok iyi anlıyorum
Dersaneye giderken garip bi sınıfımız vardı
Millet bir anda grup oluşturmuş kimse kimseyle konuşmuyordu
Bazı sınıflar böyledir
Formasyon sınıfım da böyle bi soğuktu
Hayatta arkadaştan sansım senin anlattığın gibi
Sen derslerine odaklan yurttan arkadaş edinmeye bak
O gruplar dağılacak bir bir mezuniyette çoğu kanlı bıçaklı olacak
Çok gereksiz insanlar o zaman fazla önemseme. Ya malesef bende bulunduğum sınıflarda kızlar tarafından zor kabul görüyorum normalde çok tatlı kız arkadaşlarım olsada. Farklı mı yaklaşıyoruz göze mi batıyoruz neyi hazmedemiyorlar acaba
Çok gereksiz insanlar o zaman fazla önemseme. Ya malesef bende bulunduğum sınıflarda kızlar tarafından zor kabul görüyorum normalde çok tatlı kız arkadaşlarım olsada. Farklı mı yaklaşıyoruz göze mi batıyoruz neyi hazmedemiyorlar acaba
Oda arkadasimla iyiyim bi sıkıntım yok. evet grubun disinda kaldim. bazen siniftaki erkekler daha iyi geliyo bana lisedede öyleydi bi kac erkek arkadaslarimin kizlardan daha iyi arkadaslik kurdugunu gorebiliyodum.Canım oda arkadaşlarınla iyi olmaya bak aslında zamanın çoğu onlarla geçiyor tabii sen çalışıyorsun sendeki durum nedir bilemem. Ben de yurtta kaldım oda arkadaşlarım bana yetiyordu. Sınıftakilerle de aram iyiydi. Aslında ilk haftadan gruplaşmalar başlıyor. Zaten ilk hafta herkes arkadaş edinme derdinde. Sen o hafta bulamadın galiba ama dert etme zamanla zaten kimlerle arkadaş olursun.
Hocanın sana bağırmasını da dert etme kimsenin aklına bile gelmez. Başkasının da başına gelebilir bu durum normal karşılanıyor artık.
Yaa kimseyi umursamiyorum ama güven konusunda sıfırrKimseyi umursamayan kendine guvenen biri olsan herkes pesinden kosar. Kendinden emin ol ve kimseyi kovalama. İste isin sirri bu
Onceki mesajda dedigim gibi yanlarina gidip vizeleriniz nasil gecti dedim iyi diyip kantine gittiler hic bi sekilde sormadilar bana seninki nasildi die. boyle karsilik alinca diger insanlarda boyle yapcak gibime geliyoYazınız bile içine kapanık. Önce stili değiştirin bence.
İnsanlarla iletişim kurmaya çalışın siz gidin yanlarına soru sorun gülümseyin günaydın diyin. Kitap okuyun kelime dağarcığınız genişlesin iyice. Sosyalleşmeye çalışın okulun yemekhanesi vs. varsa orda bomboş masalara değilde yanı,karşısı boş olan insanlardan müsade isteyip oturun. İletişim kurmaktan korkmayın...Zamanla arkadaş çevrenizde olur elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?