• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime güvenim azalıyor :(

Diyet kafasına sakın girme bu 1, 2.si dışarıya çıkıcam yürücem fikrinide sil at. Hayatını birden değiştiremezsin geçeceğin düzeni benimsemen lazım. Şimdiye kadar dışarı çıkmamışsın birden hergün yürüyüş boğar seni yapmazsın ve kısır hoşgeldin kısır döngü.
Hayatına evde yürüyüş programı leslie yi kat, pencereni aç günde yarım saat leslie yap. İkinci 3.gün 45 dk ya çıkar, 4.gün dışarda yarım saat yürü, oksijen alarak yapılan egzersiz daha çok yağ yaktırır. Birde limon damlatılmış aktar yeşil çayına başla günde iki kupa iç.
Bu küçük ikiliye başlarsan motiven artacak yediklerini azaltmaya başlıycaksın zaten.
Leslie dediğiniz şeye bakacağım çok teşekkürler cidden daha başlamadan buradaki yorumlar gaza getirdi :KK49:

Çünkü çok kiloluyum bir sene boyunca evde oturdum kilo aldım aldım aldım ve vücudum şekilsizleşti selülitlerim var kıyafetlerim olmamaya başladı daha büyük beden yeni kıyafet almak zorunda kaldım hiçbir şey yakışmıyor giydiğim :olamaz: özgüven sorunu yaşıyorum bu yüzden keşke zayıf olsaydım :cry:
bende cok zayıfım bende mutsuzum nolcak ??

bende cok zayıfım bende mutsuzum nolcak ??
Arkadaşım işte herkesin derdi farklı benim kardeşim de çok zayıf olmaktan şikayet ediyordu kendini zorladı valla bildiğin yemeye zorladı ve 10kilo aldı şimdi mutlu kilosuyla umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın

özgüvenin kirilmasin hayatim. istedikten sonra her şeyi başarabiliriz tabikide. azimli ol. yeşil cay ic metabolizmayi hizlandirir. akpam 7 den sonra bişey yeme. bende spor yapamiyorum ama yediklerime dikkat ederek zayiflayabiliyorum dònem dònem. kolay gelsin cnm

özgüvenin kirilmasin hayatim. istedikten sonra her şeyi başarabiliriz tabikide. azimli ol. yeşil cay ic metabolizmayi hizlandirir. akpam 7 den sonra bişey yeme. bende spor yapamiyorum ama yediklerime dikkat ederek zayiflayabiliyorum dònem dònem. kolay gelsin cnm
Bugün kurstan dönerken burger kingi görünce gideyim dedim girdim içeri biraz düşününce yemedim çıktım eve geldim yürüyerek :KK73: hatta dönerken yeşil çay ve beyaz çay aldım her gün 1 er bardak içmeyi düşünüyorum inşallah başaracağım bu görüntümle hem şişman görünüyorum hem hantal. Bu yüzden güvenim kırılıyor ama arkadaşlar hepinize teşekkür ederim kk daki gruplara da katılacağım bana cesaret destek verdiniz :KK50:

Kardeşim bende de aynı sorun oldu işsizken ppara yok spora gidemedim stresten de hep yedim durdum ve kilo aldım. Şimdi bir işe girdim ilk maaşımla spora gideceğim. Kilo vermek çok zor bir şey değil. Daha önce kendimden biliyorum. Spora başladıktan sonra 2 ay kendine zaman ver bak vücudun ne kadar tatlı oluyor :) denemeye değmez mi? 2 aydn sonra zaten devamı gelecewktir. Oturduğun yerden 'of, puf kilolarım ne olacak' dersen daha çok kilo alırsın.

Arkadaşım işte herkesin derdi farklı benim kardeşim de çok zayıf olmaktan şikayet ediyordu kendini zorladı valla bildiğin yemeye zorladı ve 10kilo aldı şimdi mutlu kilosuyla umarım sen de istediğin kiloya ulaşırsın
ınsallah canım zorluyorum ama bazen bildigin işkence gibi oluyo zorla yemek :(

Bi ara çok zayıftım öyle olur gibi oldum bende...sonra hamile kaldım epey kilo aldım..en özgüvenli hamilelerdendim:D
Sonra emzirme işi beni eritti :)
Şu an epey yüklendim gene takviyedir yemek şu bu ...hamilelikten sonra fark ettim ki metabolizmam epey yavaşladı ...hemen gözle görülür şekilde toparlıyorum çünkü, eskisi gibi zor değil...

Senle aslında sorunumuz aksi yönde olsa da şikayet aynı :)
Kilo önemli şey :)

Çünkü çok kiloluyum bir sene boyunca evde oturdum kilo aldım aldım aldım ve vücudum şekilsizleşti selülitlerim var kıyafetlerim olmamaya başladı daha büyük beden yeni kıyafet almak zorunda kaldım hiçbir şey yakışmıyor giydiğim :olamaz: özgüven sorunu yaşıyorum bu yüzden keşke zayıf olsaydım :cry:
Benim diyet başarı öykuleri kisminda bir yazim var canim. Umarim isine yarar. Ben de bir zamanlar kilolu sayilirdim. Hersey beyinde bitiyor aslinda.i

Gecen güzel günlere bakip bir günü daha kilolu geçirmek istemediginde hersey başlıyor zaten. Neden yapamayasin ne nedeni olabilir ki? Bu kadar iradesiz misin ? Yoksa kendin icin bir sey yyapmak istemiyor musun? Yarina bile birakma simdi su an kalk 10 dakika hareket et kendin icin.b

Back
X