- Konu Sahibi manikurlukedi
-
Selamlar arkadaşlar.yeni üyeyim ilk konum..biraz uzun olacak ama sorunum şu..Ben yeni evli sayılacak 30lu yaşlarda biriyim.mezuniyetim yok.çok istememe rağmen işimde yok dolayısıyle..genel kültürüm gayet iyidır.insanlarla iletişimim de çok iyidir..ancak özgüvenim yerlerde.üstelik nickimdende belli olduğu üzere çok karamsarım.çok kolay demorolize olurum..eşimi çok seviyorum ama en küçük kırıcı bi sözle darmadağın oluyorum..
Arabeskden nefret ederim ama hayatta hiç başarıyı yakalayamamış hayalleri hayalde kalmış bi insanım.herşeye geç kaldım..okumak istedim olmadı.çalışmak istedim bi mezuniyet yada tecrübe olmadığı için üçotuz paraya ağır ayak işleri gösterildi.yanlış anlamayın aşagılamak için söylemiyorum ama bn bedenende zihnende zayıf bi insanım çok ağır geldi dayanamadım.iş hayatında çok hakksızlığa uğradım bu en dayanılmaz kısmıydı..
Evlenmek istemedim önceleri, hep ayaklarım üstünde durmayı hayal ettim olmadı.yaş ilerleyince artk evliliği düşünmek zorunda kaldım ve birine şans verdm.mantık evliliği yaptım ama şimdi çok seviyorum..ancak yeri geliyo eşimin yaptığı bi hareket bi söz çok zoruma gidiyo.ve bu hissettiklerimin çogu özgüven eksikliğinden oluyo..hemen kendi kendimi ezmeye başlıyorum içimde.."sen şöylesin böylesin zaten şu eksiğin var bu fazlan var "gibi...dışarda yürürken eşim birine baktığı zaman çok zoruma gidiyo..beni sevdiğinden eminim ama böyle bişey görünce resmen şüpheye düşüyorum ve yine kendimde eksik aramaya başlıyorum" keşke daha güzel olsaydım keşke şuram şöyle olsaydı böyle olsaydı"....tanıştığım tüm yaşıtlarım bi mesleği bi vasfı var..bense evdeyim çocuğum olmasını bekliyorum..gerçi ileriye dönük hep karamsar şeyler var içimde umutsuzum korkuyorum gelecekten..elimde olan tek şeyin yani evliliğimin kötüye gitmesinden ve onuda kaybetmekten korkuyorum nedense..
e canım kimse mükemmel değil. bizlerde dört dörtlük değiliz yani. eşin seni bu halinle sevip evlenmedi mi neden bu kadar sorun ediyosun söylediği şeyleri. her evlilikte ufak sürtüşmeler olur herşeyi kendine hakaret gibi algılarsan sonu gelmez ki
Canım tesekkür ederm..bnde kimsenin kusursuz olmadığını kabul ediyorum.ama kendi adıma ksbul edemiyorum..evet böyleyim harikayım süpetim diyen insanlar kendiyle barışık insanlara çok özeniyorum..eksiklerimin farkındayım ve donanımlı insanlarla yanyana gelince kendimi çok kötü hissediyorum.aslında kıskanç değilim ama kendimeüzülüyorum onlatı görünce..bilmiyorum eşimindr katkısı varmı ama o da biraz mükemmeliyetçi biri..bakımlı olacaksın güzel olacaksın zeki olacaksın başarılı olacaksın.işte onun hayalindeki kadın..
Üzüleceğinize ufak ufak kendinizi geliştirin.
Hem kendinizi iyi hissedersiniz,hem de kazanımlarınız olur..
LG-P710 Tapatalk
Selamlar arkadaşlar.yeni üyeyim ilk konum..biraz uzun olacak ama sorunum şu..Ben yeni evli sayılacak 30lu yaşlarda biriyim.mezuniyetim yok.çok istememe rağmen işimde yok dolayısıyle..genel kültürüm gayet iyidır.insanlarla iletişimim de çok iyidir..ancak özgüvenim yerlerde.üstelik nickimdende belli olduğu üzere çok karamsarım.çok kolay demorolize olurum..eşimi çok seviyorum ama en küçük kırıcı bi sözle darmadağın oluyorum..
Arabeskden nefret ederim ama hayatta hiç başarıyı yakalayamamış hayalleri hayalde kalmış bi insanım.herşeye geç kaldım..okumak istedim olmadı.çalışmak istedim bi mezuniyet yada tecrübe olmadığı için üçotuz paraya ağır ayak işleri gösterildi.yanlış anlamayın aşagılamak için söylemiyorum ama bn bedenende zihnende zayıf bi insanım çok ağır geldi dayanamadım.iş hayatında çok hakksızlığa uğradım bu en dayanılmaz kısmıydı..
Evlenmek istemedim önceleri, hep ayaklarım üstünde durmayı hayal ettim olmadı.yaş ilerleyince artk evliliği düşünmek zorunda kaldım ve birine şans verdm.mantık evliliği yaptım ama şimdi çok seviyorum..ancak yeri geliyo eşimin yaptığı bi hareket bi söz çok zoruma gidiyo.ve bu hissettiklerimin çogu özgüven eksikliğinden oluyo..hemen kendi kendimi ezmeye başlıyorum içimde.."sen şöylesin böylesin zaten şu eksiğin var bu fazlan var "gibi...dışarda yürürken eşim birine baktığı zaman çok zoruma gidiyo..beni sevdiğinden eminim ama böyle bişey görünce resmen şüpheye düşüyorum ve yine kendimde eksik aramaya başlıyorum" keşke daha güzel olsaydım keşke şuram şöyle olsaydı böyle olsaydı"....tanıştığım tüm yaşıtlarım bi mesleği bi vasfı var..bense evdeyim çocuğum olmasını bekliyorum..gerçi ileriye dönük hep karamsar şeyler var içimde umutsuzum korkuyorum gelecekten..elimde olan tek şeyin yani evliliğimin kötüye gitmesinden ve onuda kaybetmekten korkuyorum nedense..
bir kere hayatında her şey tam olmuyor. hayallerinin 3/4 ünü gerçekleştirirsen şanslı guruptasın.
senin genel ruh durumundaki negatiflik çocukluğundan kaynaklanıyor. sorunlu bir ailen mi vardı? anne babanın arasında evde tartışmalara çok mu şahit oldun? değilse eğer ya kardeş sayısı fazladır ya da akrabalar birlikte haşır neşir olmuştur da çocuğu dinleyecek vakti bulamamıştır anne baba. diğer kalanlar senin çabaların.
Esin seni sen oldugun icin seviyor bunlari daha oncedende biliyordu.
Sen kendinin farkina var eger gercekten istersen herseyi yapabilirsin.
Hayalini kurdugun is,cocuk ve kadin olabilirsin.
Onceden bende oyleydim hep kusuru kendimde ariyordum herkesin icinde kendimi ezik gibi hissediyordum onlar bunun farkinda bile degildi ama ben kendi kendimi yiyordum.
Sonra yavas yavas kendim icin biseyler yapmaya basladim.
Tam yenememis olsamda cabaliyorum istiyorum.
Eger istersen eminim ki yapacaksindir.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Eğitiminiz ne derecede mesela?
Açıktan okuyabilirsiniz üniversiteyi.
Ya da kpss düşünebilirsiniz.
İlgi alanınız olan dallar hakkında kitaplar okuyabilirsiniz siyaset,psikoloji vs.
Eminim öğrendikçe eziklik hisleriniz geçecektir.
Bakım konusuna gelince burada çok güzel doğal kürler var evde yapabileceğiniz cilt bakımı,saç bakımı..
Benim bi tanıdığım kız vardı annesi psikoloji okudu mezun oldu gecen sene.Bu bahsettiğim 2 çocuk annesi kadın.
Yapamayacağınız bir şey yok inanın buna.
Yine arkadaşımın annesi açık öğretim okuyordu,bir sürü örnek var :)
LG-P710 Tapatalk
Sorunlu bi ailem yoktu aksine birbirimize çok bağlıyız.hrzaman arkamdalar ama dediğiniz gibi kalabalık ortamda büyüdüm..kimse farkında değildi ama mutsuz bi çocukluk geçirdim.halada kimse bilmez içimde neler olduğunu hep gülerken hayatla dalga geçerken görürler beni.üzüntülerimi korkularımı kimseyle paylaşamam.sadece bi arkadaşıma anlatıyorum sorunlarımı ama onada tamamen anlatamıyorum..
Kişisel tabularını kırmaya çalış. Mesela nelerden çekiniyorsun/utanıyorsun?
Biri toplum karşısında oynamaya çekinir..
Biri iletişim kurmaya..
Biri başka şeye..
Bunun üstüne git, inadına yap.
Önce elinde olan ve yapılması kolay şeyleri yap, hadi okul oku desek bu biraz gerçekten uzak bir duruş olur ama imkansız değil. Bence kendi kendinin doktoru olmaya çalış.
Örnek: komşularının arasında sıkılan kadın diyelim. Birkaç komşu bir araya gelince sıkılıyor bir zaman sonra muhabbet dışı kalıyorsa eğer bence bu insan bunun üstüne gidip olabildiğince bu tür ortamlara girmesi gerekir.
Lise mezunuyum..kpssye bekarken girmiştm.dersaneye gidememiştm çalışamamıştım.barajı geçtim.tercih yaptım ama malum.okadar insan içinde çıkmadı tabi.üniversite benimde hep aklımda inşaalah onun sonunu getirebilirim..bakımlıyım inanın kendime çok özen göstririm ama kendimi güzel bulmuyorum.kendimi sevmiyorum çok eksik buluyorum kendimde..belkide tüm mutsuzluğumun sebebi bu.
Sen kotuyu dusundukce kotu olani,istemediklerini kendine cekeceksindir. En basiti konusma seklinden bile ne kadar karamsar oldugunu farkedebiliyoruz. Hayat hicbirimiz icin mukemmel degil ve mukemmel olmak zorunda da degil. Mutluluk sadece bir mevkii sahibi olup para kazanmakla gelmiyor,aksine.. Benim annem calisan bir bayandi 3-4 sene oncesine kadar. Basarili,kimseye muhtac olmayan. Ama ben bakicilarla buyudum,bazen anneannemle. Hicbir gosterime veli toplantima geldigini hatirlamiyorum. Bazen yilbasinda kasa tutmazdi(bankaciydi annem) onunla ugrasirlardi,annemsiz girerdik yeniyila. Neyse cok uzattim ,toparlayayim. Benim annem calisan bir bayandi ama hicbir zaman cok mutlu oldugunu gormedim. Ben de onun yoklugunu hissederek buyudum. Ve annesi calismayan cocuklari kiskanmisimdir hep. Tabiiki herkes icin boyle degil. Ama mutlulugu iyi bir es,iyi bir anne,iyi bir insan olarak yakalayabilirsin. Hayatta kotu olan seyleri biliyoruz zaten. Peki iyiliklere guzelliklere neden odaklanmiyoruz ve sukretmiyoruz? Umarim bu yanlis dusuncelerden arinir ve hayatinda mutlulugu yakalarsin. Seni tanimiyorum sen de beni. Ama eger bunu okuyorsan,
yalniz degilsin. Ve unutma sen cok degerlisin arkadasim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnanın kendinize.
Eşiniz sizinle evli bakın güzel bulmuştur illaki.
Kalbinizin güzelliğini,yüzünüzde görmediğiniz güzelliğe vurulmuştur.
Böyle düşünmeyin özgüvenli olmanız eşinizin de size hayran olmasını sağlar.
Her şeyin başı özgüven,kpssyi dersaneye gitmeden kazanmışsınız eminim üstüne düşerseniz daha iyi yerlere geleceksiniz.
Tek yapmanız gereken biraz çaba.
Mutluluk karamsarlıkla gelmez bunu aklınıza kazıyın :)
LG-P710 Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?