Kendime güvenim yerlerde

Gözlerim doldu çok teşekkür ederim..ne güzel seyler yazmışsınız...ne diyebilirimki böyle güzel gönlü olan birisiniz inşaallah sizde sizin gibi güzel insanlarla karşılaşırsınız
Ne demek,kadının halinden kadın anlar değil mi? :) Hepimiz bazen büyük bazen ufak sorunlar yaşıyoruz. Aslında çok büyük sandığımız sorunların belki de çok önemsiz olduğunu birileriyle paylaşarak öğrenebiliriz. Güzel temennizleriniz için ben teşekkür ederimm

Öncelikle doğrusu "demoralize" klavyede ayrı yerlerde olduğu için yanlış bildiğinizi farkettim ondan düzeltiyorum.

Bir ikincisi neden 30 lu yaşlarda bir insan üni okumak için geç kalmış olsun ki? Avrupada insanlar 50-60 a kadar 2-3 üni bitiriyolar bu işin yaşı yok..bu kadar hevesliyseniz altı üstü 4 sene nedir ki?

Ayrıca kendinizi çok güzel ifade edebilmişsiniz bence.burda üni mezunu olup 2 lafı biraraya getiremeyen insanlar var..

Henüz 30lardasınız hiçbişeye geç kalmış değilsiniz hepsini kafanızdan atıp biryerden başlayın hayallerinizi gerçekleştirmeye..

Kusura bakma gerçekten dikkatimi çektiği için söylemek istedim. Bugün 2 keredir yazılanları farklı yerlerde düzeltme gereği duymuşsunuz. Belki daha fazladır da ben ikisine rast geldim. Tabi düzeltin bir şey demiyorum da yani sonuçta anlatmak istediği belliyken bu kadar mı gözünüzü tırmalıyor da düzeltme ihtiyacı hissediyorsunuz? Hani bazı bariz şeyler söylenebilir herkezzz gibi ama “sürprizi” sürpiz olarak yazan insanı da düzeltme gereği duymam şahsen.. Buradaki "demoralize" de aynı şekilde bence.

Siz duymazsanız düzeltmezsiniz ben doğrusunu bilmeden kullanan insanı düzeltirim..doğrusunu bilmeyen moralim bozuldu diye yazabilir illa spesifik bir kelime kullanılıyorsa da doğrusunu biliyor olmak gerek..benim yorumlarımla bu kadar ilgilenmenize çok sevindim :)

Ayrıca evet çoooook gözüme batıyor. Ben normal hayatımda da böyleyimdir.Ha tabi kalkıpta harf hatası yapılmış bir kelimeyi düzeltmem burda harf hatası yapılmamış yanlış biliyor..doğrusunu öğrenmesi ona birşey katar..

Birde benim bildiğim bu forumda yoruma yorum yapmak yasak değil mi?

Ayrıca yorumlarıma karışmak kimsenin haddi değil..Burası özgür bir platform kimse hakaret,küfür vs olmadığı sürece istediği yorumu yapabilir..

Zaten son cümlenin geleceğini bildiğim için kendi yazımda yer yer “istediğini yazabilirsin” manası katmıştım. Özgür bir platform olduğu konusunda hem fikirsek sorun yok.

Ben bu demorolizeye bile demoralize oldum şimdi..okadar karamsar biriym işte..

Zaten son cümlenin geleceğini bildiğim için kendi yazımda yer yer “istediğini yazabilirsin” manası katmıştım. Özgür bir platform olduğu konusunda hem fikirsek sorun yok.

Yorumuma yorum yapıp "istediğini yazabilirsin" manası katmak çok ütopik bir hareket olmuş ..

Neyse hemfikir olduğumuza sevindim..Yazım hatası hepimiz yapıyoruz bende ipad den yazdığım için çok yapıyorum.Yazım hatası düzeltmiyorum.düzelttiğim 2 kelimeye de bakarsanız(ve harflerin klavyede ki konumlarına) kişilerin yanlış bildiğini görüceksiniz..bilmemek değil öğrenmemek ayıp :) iyi günler

bende ilkokul fln sandım mezunıyetım yok dedınız. Lise mezunusunuz güzel işte... Girin sınava üniversiteyi bitirin daha ne olsun...

Arkadaşım doğrusunu öğrendin ne var bunda bak şimdi de doğrusunu yazmışsın :)

Ayrıca o mesajda önemli şeyler yazıyordu ve sen sadece bunu mu aldın o mesajdan?

Hayır sadece bunu değil diğer yazılanlarıda okudum aldım..sadece ne kadar kolay üzülen biri olduğumu anlatmak için bi örnek gösterdim.yeni şeyler öğrenmek elbette güzel ama bunu farklı bi tavırda yapıyosunuz gibi hissettim..zaten burdaki konunun hassas bi konu olduğunu görüyosunuz..imla düzeltmek en azından şuan için gerekli mi? Yapıcı olmak yerine..

İmla düzeltmedim yanlış kullandığınız bir kelimeydi size iyilik yaptım ama millet olarak öğrenmeye değil de biliyomuş gibi yapmaya açık olduğumuz için teşekkür etmek yerine yaptığınız tavra hiç şaşırmadım :)

Benim yorumum içerik olarak en yapıcı ve yüreklendirici yorumdu ama o kısmı sizi ilgilendirmemiş..neyse kalın sağlıcakla

inşaallah girecem..gerçekten dualar kaderi değiştirirmi?.

tabıkı değiştirir ben ınanıyorum. Duanın açmadığı kapı yok. Birdaha kendınıze mezunıyetım yok demeyın bence lise mezunıyetı derce yanı kendınıze haksızlık etmeyın gırın sınava uzaktan eğitim okuyun unıv. Arkadasım bu yıl girdiı cocuk gelısımı bölümünü 2yıl öğretmenlık yapacak mesela..

Elimden geldiği kadar uygun kelimeler seçip size veya yorum yapan herhangi birine cevap vermeye çalışıyrum.söylediğim hangi cümleye karşılık "millet olarak öğrenmeye değilde biliyomuş gibi yapmaya açık olduğumuz için..." gibi bir genelleme yapıyorsunuz ki.ben biliyormuş gibi yapmadım sadece düzeltmenizin en azından şuan için gerekli olmadığını söyledim..t

Biraz dua biraz gayret bi miktar kendine güvenle inşaallah başarcagm..ama o gücü içimde hissedemiyorum.sizler böyle yazdıkça örnek verdikçe umutlanıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

Neden okumayı düşünmüyorsunuz? Madem zamanında çok istediniz olmadı belki şimdi olur? Yaşınız 30'muş 4 senelik bir yer okusanız ne olur, bu yaştan sonra demeyin sakın siz okusanız da 4 sene sonra 34 olacaksınız okumasanız da 4 sene sonra 34 olacaksınız. Benim amcam evli bir çocuk babasıyken hukuk fakültesini okudu, hiç takılmadan 4 sene okudu bitirdi. 45 yaşında falandı üstelik. Bu açıköğretim bile olabilir, açık öğretim derslerini başarabilmek için kursa gidersiniz, çevreniz olur belki daha kolay iş fırsatı çıkar karşınıza.

Bir süre özel bir bankada çalışmıştım, şubenin güvenlik görevlisi ben orada çalışırken açıköğretim işletme okuyordu şu an bitirmiş ve bankada ticari müşteri temsilcisi olmuş.

Bu kaderinizi kabullenmeyin, nasılsa kadınsın kocan eve getirir sen yersin, yada kocan seni böyle beğenmiş işte boşver diyemiyorum ben. Hayat cennet yada cehhenem; ve herkes cennetini yada cehennemini kendi yaratırmış. Emeksiz yemek olmaz unutmayın

Harikasınız ne diyebilirimki..inşallah vazgeçmem ama sizlerden bugün duyduğum bu güzel destekler sayesinde tekrar üniversite okumaya karar verdim..inşasllah başarırım ve pes etmem..sizler gibi bnde kararlı olurum..bu akşam eşimlede konuşacagm...konuma olumlu olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlara destek olan motive eden güzel kk hanımlarına çok ama çok tesekkür ederim

İnanmak başarmanın yarısıdır Sizi tanımıyorum ama güzel bir başlangıç yapacağınıza inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…