eşimle çok kavgalı bir flört ve nişanlılık geçirdik.çogu zaman beni sevdiği halde anlaşamadığımız için vazgeçti.ama ben yapamadım.anlaşamadıgımızı bildiğim halde ısrarla istedim çok istedim sanki saplantıydı.şimdi o hallerim aklıma geldikçe çok şaşırıyorum kendime kızıyorum.affedemiyorum kendimi.şimdi eşimi kendime hiç uygun bulmuyorum.keşkelerim var.üzülüyorum.hep kendimi suçluyorum.acaba bu kader miydi ama ben ısrarcı oldum aklımı kullanamadım
kusura bakmayın evet belirtmedim yeni evliyım ama sürekli kendimi suçluyorum sen ısrar ettin dua ettin çok istedin diye hep kendimi suçluyorum
eşimle çok kavgalı bir flört ve nişanlılık geçirdik.çogu zaman beni sevdiği halde anlaşamadığımız için vazgeçti.ama ben yapamadım.anlaşamadıgımızı bildiğim halde ısrarla istedim çok istedim sanki saplantıydı.şimdi o hallerim aklıma geldikçe çok şaşırıyorum kendime kızıyorum.affedemiyorum kendimi.şimdi eşimi kendime hiç uygun bulmuyorum.keşkelerim var.üzülüyorum.hep kendimi suçluyorum.acaba bu kader miydi ama ben ısrarcı oldum aklımı kullanamadım
İnsan geleceği bilemiyorki,malesef duygusal konularda hep olumlu düşünmeye calısıoruz..Değişir diyoruz kavgalara makul sebepler uydurmaya calısıoruz,karsımızdakinin haklı tarafları olabilecegini bile düşünüoruz(genel olarak bunu bayanlar ve cok seven insanlar yapıor)..Ama başta neyse o canım cok azdır önce kötü olan bi ilişkinin iyiye gitmesi.Şuan en yakın ıkı arkadasım bosanma arefesinde..Tanıstıklarında cok iyi anlaşan çiftlerken hemde..Kendini suclaman durumu düzeltmez sadece seni yıpratır..Nacizane tavsiyem sende karsındaki insan kadar rahat ol kavga ederken o senin rahatlıgına şaşırsın,vazgecilmez olmadıgını o da bilsin
Hicbir aciklama yapmamissiniz.
Neden kendinizi sucluyorsunuz, esiniz kötü bir insan mi?
Anlasamiyor musunuz?
Evliliginizde ki sorunlar nedir?
Bunlarin cevabi gerekli, iyi bir degerlendirme icin.
Yok evliliginizde bir sorun yok, sadece artik istemiyorum diyorsaniz, siz, esinizle evlenmeyi saplanti, hirs haline getirmissiniz simdi amaciniza ulastiginiz icin artik kiymetsiz olmus.
Eger böyleyse peki defalarca anlasamadiginiz icin ayrilmak isteyen ama sizin israrlariniza karsi devam eden esinizin sucu ne?
O zaman coook istediginiz adami simdi neden yaniniza yakistirmiyorsunuz?
önceden bildiğim flört dönemi gözüme görünmeyen şeyler gözüme batıyor.maddi olarak çok destek oluyorum bu cok zoruma gidiyor benim sayemde bişeylere sahip oldu rahata kavuştu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?