Kendime neden bu eziyeti yapiyorum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Simdi öncelikle gercekleri yuzume vurun ve beni kendime getirin . Daha once ciddi bi iliski yasadim iliskiye bakis acim hem dost hem arkadas olsun kulturlu beni anlayan hayata ayni yerden baktigim insanla saygili bir iliski...

Benim son bir senedir yakin olduğum bir erkek arkadasim vardi normal arkadas. Biz bunla 6 7 once konusmaya basladik ama kankayiz her dk konusr bulusurduk cok ilgili iyi bi insandi . Bi gun benden hoslandigini soyledi bi kac kotu huyu vardi degisecegim hersey iyi olcak ben seni istiyorum artik hic biseye gec kalmak istemiyorum fln dedi kabul ettim sevgili olduk yine ilgiliydi ailevi bi sebepten bitirmek zorunda kaldim onun gecmisi önüme cikti . Sorna tekrar konustuk istemedi onu biraktigim icin ve cok degismisti .
Aradan aylar gecti . Bana mesaj atti gorustuk barismak istedi once istemedim sonra kabul ettim .
Biz simdi konsuuyoruz ama birgun kavgasiz gecmedi .
Dünkü olayi anlatiyim arkadaslarla içeceğiz dedi tamam dedim gece aradi bi tartisma oldu ve gereksiz yere bana bagirdi bende suratina telefonu kapattim . Oda sabah gunaydin yazmis bende yaptıklarından dolayi kizgin oldugumu soyledim oda uste cikti . Ne desem hep buna mi taktin simdide uzatma fln diyo Uzatti bidaha cevap vermedi aksam telefonla konustuk b3nim herseyi abarttigimi suclu oldugumu fln soyledi . 1 haftadir sohbet bile etmiyoruz napıyorsun mesajindan baska . Okadar degersiz davraniyoki soze gelince beni istiyo hala neden onunla konusuyorum bilmiyorum ? Sizce ne yapmaliyim

İçki içiyorsa hiç değer vermez uzaklaşırdım,bitirirdim.

Ayrıca dengesizmiş,bu da bitirme sebebi.
Hiç çekemem.
İnsan gibi ilişki yaşamak isterim.
Böyle adamla olmazdım

Bence devam etmelisin bacim ne yorum bekliyosun. 6 7 aylik hadi 1yillik olsun. Bu nasil bir iliski bu nasil bir iletisim bu nasil hayattir. Uzulmekten aci cekmekten zevk aliyosun sanirim

Bende öyle hic bu tarz bisey gormedim inanin cok farkli konuşmaları var okadar degisikki anlatamam bile . Ama ilk tavirlarina kendimi cok kaptirip
Hep oyle kalmasini umdum ve bekledim galiba
İçki içiyorsa hiç değer vermez uzaklaşırdım,bitirirdim.

Ayrıca dengesizmiş,bu da bitirme sebebi.
Hiç çekemem.
İnsan gibi ilişki yaşamak isterim.
Böyle adamla olmazdım

Bende öyle hic bu tarz bisey gormedim inanin cok farkli konuşmaları var okadar degisikki anlatamam bile . Ama ilk tavirlarina kendimi cok kaptirip
Hep oyle kalmasini umdum ve bekledim galiba
Umduğunuz gibi çıkmadıysa çıkartın hayatınızdan.
Aslında bu kadar basit.
Emin olun ayrılıkla daha az üzülürsünüz.

icki icenden hayir gelmez nerden mi biliyorum dersen burda bunla ilgili sayisiz konu var

Sizin konularinizi karıştırmiyorsam hatırlıyorum.. İlk buluşmanizda gittiğiniz yerde patavatsiz bir şey söylemişti , sonra küsmüstünüz sonra yine barismistiniz. Geçenlerde de bir türlü bulusamadiginizi yazmıştınız. Akşamları belli bir saatten sonra cokamiyordunuz. Yanlis hatirliyorsam kusura bakmayın eski konulara bakmaya üşendim , belki başka üye ile karıştırdım .

Doğru hatirladigimi varsayarak bence siz birbirinize hiç uygun değilsiniz. Yaşam şekliniz, hayata bakış açınız , ilişkiye bakış açınız hepsi farklı. O biraz daha rahat biri gibi size göre , hem de siz biraz tripli davraniyorsunuz ilgi bekliyorsunuz ama o bunlara karşılık verecek birisi değil. Uzatmaya gerek yok bence. Bu ilişki oturmamış olmamış zaten. Niye zorluyorsunuz?

Evet evet hatirladiniz . Sadece patavatsizolan kisi o degil o kisa bi florttu bu kisiden ayri olduğum zaman .
Evet hayatlarimiz farkli ama yillar sonra ilk defa birine inanmistim ve arkadas olarak bu kadar mukemmel bi insanin sevgili olunca insanliktan cikmasi tuhafima gidiyo . Ilgi bekliyorum tabiki ama bu anlatilacak gibi degil dun ki hatasindan dolayi trip attim diye ben suclu oldum ve aksama kadar arayip sormadi

İçki mi içiyir hiç sivmim iyyyy
Adam alkolik değil sakin olun

Karaktersiz bir insana benziyor bu yazdıklarınızdan. Kavga ediyorsunuz alttan almıyor, umursamıyor falan. Hayatınızdan çıkarıp devam edin yola.

Aynen oyle sadece 2 3 kere ayril baris oldugu icin sakin karar vermek istiyorum
İçki mi içiyir hiç sivmim iyyyyy

Karaktersiz bir insana benziyor bu yazdıklarınızdan. Kavga ediyorsunuz alttan almıyor, umursamıyor falan. Hayatınızdan çıkarıp devam edin yola.

Adam alkolik mi neden herkes buna takılmış, öyle bir ifadenizi de görmedim? Konuya gelince, belli ki uyumuzsunuz ayrıca ayrıl barış olduktan sonra genellikle ilişkiler laçkalaşır, nasıl olsa bir kez bitip tekrar başladı kafasından. Tekrar birlikte olmanız hata olmuş bence.

Yani açıkçası pek uygun değilsiniz bence , içki içmesi herkesin kendi hayat tarzı ama bana uygun bir şey değildir mesela ,ondan çok kabul edemem. Sizin düşünceniz nasıl bilmiyorum bu konuda . Daha böyle rahat , kendisine çok karışmayacak , trip tavır yapmayacak birisi o kişiye daha uygun olur gibi.

Akşama kadar arayıp sormamasi da kırıcı , insan sanki karşı tarafın kendini sallamadigini düşünüyor. Erkekler genelde arkadaşken iyi, kendisine baglayana kadar iyi ;baktı kadın cepte hooop değişim başlıyor.

Memnun değilseniz bence hazır çok fazla olmamisken ayrılın, ya da bu durumdan mutsuz olduğunuzu oturup ciddi bir şekilde konuşun. Ama daha buluşmayı bile ayarlamada sıkıntılar var aranızda , cozebileceginizi pek sanmıyorum yine de bir oturun konuşun karşılıklı, hoşunuza gitmeyen şeyleri söyleyin bakalım değişim olacak mı.

Karşıdaki kişiye neye kirildiginizi , hangi davranışından rahatsız olduğunuzu güzelce anlatın bence. Siz kendinizce haklı bir sebeple kırgınlık yaşamışsiniz ama o bunu sallamamis , tam tersi sert cikismis belki siz de gereksiz fazla trip atıyor olabilirsiniz. Güzelce karşılıklı konuşun ona göre karar verin. Baktınız kafaniza yatmıyor boşverin uğraşmaya değmez. Kirildiginiz zaman , sizi kırdı diye kendi daha çok üzülecek insanlar da çıkar karşınıza.

Adam seni elinde görüyor kabul etti unutamamış beni kaybetmekten korkmuyır bende de böyle bir öküz var

iliskiye bakis acim hem dost hem arkadas olsun kulturlu beni anlayan hayata ayni yerden baktigim insanla saygili bir iliski...
Peki şu kriterlerinden hangisi halihazırdaki ilişkinle örtüşüyor?
İşte maalesef kızlarımız böyledir. Dilindeki ilişki aşk saygı sevgi dürüstlük temelinde efendi terbiyeli bir adam, ama tercih ettiği ve yaşamayı seçtiği üzüntü azap saygısızlık ve bunları sağlayan bir tipik serseri...
Sorsan neden devam ediyorsun diye kendide bilmez...

Sana saygı duymayan : sözünü tutmayan ilgili olmayan bi adamdan nasıl gelecek kurulur .. bence vazgeç... sevgi binlerce kadar saygı olmadıktan sonra..
Biz eşimle 10 yoldur birlikteyiz bi kere sözümüzden dönmedik...
siz gelecek düşünüyorsunuz her zaman güzel günler olmuyor sıkıntılı zamanlarda da böyle davranırsa sinir hastasınokırsun...

Biz ne yazsak da sen içinden geldiği gibi davranacaksın net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…