Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç kilosun ve boyunu öğrennebilir miyim
İkizler burcundan mısınız bilemem ama eğer uzun zamandır bu duygu karmaşası içindeyseniz bir psikoloğa ya da belki bir psikiyatriste gitmenizde fayda var diye düşünüyorum. Çünkü belki de depresyon başlangıcı Allah muhafaza.:1hug:
gülmek yok ama,millet taktıgımı gorunce manyaksın sen dıyor :çok üzgünüm:
167 boyum var,
53 kılom var 54 olmuş bıle olabılırım belkı de 55 mafoldumben
ben sadece alısamadım evlendıgımde 48 kılo ıdım ,sadece bir yıl ıcınde 5 kılo aldım ..
yüzüm şişti yanaklarım sisti neredeyse gıdıgım cıkıcak ..Çok üzgünüm çoook
bir ayda verılır 5 kılo dımı ben nıye sıkıntı yapıyorum bılmıyorum..
baska seylerımı kafama takıp sanırım hırsımı kılo aldım dıye kendımden cıkartıyorum..
zati ben bu kadar stress yukluyken ne bırseyde basarılı olabılır ne de kendımı ıyı gorebılırım kı..ne de zayıflarım :mymeka:
işin kötü tarafı sakayla karısıkta olsa esımı suclamam ,evlendım boyle oldu ıste ,evlenmesem boyle olmazdım ,aldın geldın benı buralara cart curt..:umursamaz:
bunu hep demıyorum ..haftadabır fılan :çok üzgünüm: kı alıstım buraya da ,nedne boyle dıyorum bılmıyorum ya..
ben iyi isem esıme de ıyı davranıyorum kotuysem esıme trıpler ıcındeyım :çok üzgünüm:
hep degıl bu halim bazen gunlerce neselı sen-şakrak oluyorum
ama ne bıleyım ıste
havalardan degıl uzun zamandır boyleyım :gitme:
ikizler burcundan dımı ikizler burcundan ...:sinifsinif:
gülmek yok ama,millet taktıgımı gorunce manyaksın sen dıyor :çok üzgünüm:
167 boyum var,
53 kılom var 54 olmuş bıle olabılırım belkı de 55 mafoldumben
ben sadece alısamadım evlendıgımde 48 kılo ıdım ,sadece bir yıl ıcınde 5 kılo aldım ..
yüzüm şişti yanaklarım sisti neredeyse gıdıgım cıkıcak ..Çok üzgünüm çoook
bir ayda verılır 5 kılo dımı ben nıye sıkıntı yapıyorum bılmıyorum..
baska seylerımı kafama takıp sanırım hırsımı kılo aldım dıye kendımden cıkartıyorum..
zati ben bu kadar stress yukluyken ne bırseyde basarılı olabılır ne de kendımı ıyı gorebılırım kı..ne de zayıflarım :mymeka:
işin kötü tarafı sakayla karısıkta olsa esımı suclamam ,evlendım boyle oldu ıste ,evlenmesem boyle olmazdım ,aldın geldın benı buralara cart curt..:umursamaz:
bunu hep demıyorum ..haftadabır fılan :çok üzgünüm: kı alıstım buraya da ,nedne boyle dıyorum bılmıyorum ya..
ben iyi isem esıme de ıyı davranıyorum kotuysem esıme trıpler ıcındeyım :çok üzgünüm:
hep degıl bu halim bazen gunlerce neselı sen-şakrak oluyorum
ama ne bıleyım ıste
havalardan degıl uzun zamandır boyleyım :gitme:
ikizler burcundan dımı ikizler burcundan ...:sinifsinif:
sen iice saçmalamışsın ben de evlenmeden önce 48 kilo idim şimdi 55 kiloyum 1,5 senede 7 kilo aldım doğum kontrol hapı kullanıyordum şişirdi beni iice ama inan şuanki halim eskisine göre çok daha güzel ve görenler bu halime bayılıyorlar karşıdan bakınca 55 olduğum belli olmuyor ama eskiden zayıfken göz altlarım öküktü kemiklerim çıkıyordu şimdi biraz etle doldum kadın dediğin çok zayıf olmamalı biraz göze gelişli olmalı dokunduğunda biraz et gelmeli eline gerçekten sen de bence hala zayıfsın kilolu filan değilsin senib boyun uzun ço kda belli olmuyordur sende kilo benim boyum 160 böyle handikaplara kapılma eminim bu halin öncekine göre daha güzeldir biraz daha kilo almalısın sen 60 a kadar yolun var yakışır sana bir de önemli olan kilo değil görüntün kimisinin kemiği ağır basar 55 kilodr ama 45 gibi görünür kimisi de etlidir 55 kilodur 60 gibi görünür o yüzden önemli olan görüntün ,görüntünde sorun yoksa ki bence yoktur diye tahmin ediyorum kilondan rahatsız olma kadına biraz kilo almak yakışıyor ben özellikle yüzden kilo alıp veren biriyim kilo aldıktan sonra yüzüm öyle bi güzelleşti ki kendimi ben bile tanıyamıyorum ve iiki kilo almışım diyorum sen de takma kafana
ayrıca bence sen başka şeylerin hırsını kilodan çıkartıyorsun
önemli olan eşinin seni nasıl beğendiği o bu durumdan rahatsız değilse neden kafana takıyorsunki
şekle şemali pek önemsemeyen biriyim.size de tavsiye ederim. şimdiye kadar kendimi çirkin bulmadım güzel de bulmadım çünkü benim için önemli değil. neysem oyum işte bu kadar yani. saçla başla depresyona girmiş adamın başına allah korusun daha beter bişey gelse ne yapar bu da ayrı bir soru. biraz insanın çevresinde ne zorluklar içinde olan insanları görüp haline şükretmesi de bu tarz düşünceleri sıkıntıları dağıtabilir. hayatta en önemli şey sağlık benim için. ailemin sağlığı ve kendi sağlığım onun dışında saçım 1 santim kısaymış uzunmuş yok suratımda sivilce çıkmış, yok burnum yamukmuş v.s hiç önemli değil.bir de depresyon öyle kolay bir rahatsızlık değil küt diye saç baş yüzünden girilmez. depresyonda olan adam nefes bile almak istemez o yüzden abartmamak daha iyi bence
depresyon olup olmadığına anca bi psikolog karar verebilir. deneyimlerime göre depresyonda olan kişi bu siteyi takip edip yorum yazacak durumda olamaz, tabii bunlar benim gözlemlerim. anca bi buhran bunalım v.s olabilir ama günümüzde herkez en ufak bir iç sıkıntısını depresyon olarak yorumluyor. bence bu çok yanlış. depresyonu bi yaşayan bilir bi de psikologlar ve piskiyatristler bilir
hafta içi sabahtan akşama kadar işe gidip, bu kadar şeyi nasıl kafaya takabiliyorsun tebrikler valla.belki de bu tempo sana az geliyordur ya da gerçekten yapmak istediğin şeyi yapmıyorsundur