sen benim bilgi ve düşüncelerimin yanlış olduğuna karar veremezsin . Sana göre yanlış bana göre doğru, başkasına göre saçma. Ben birebir bu hastalıkla 10 senedir yaşıyorum ve savaşıyorum. Bu süreçte de tecrübelerim ve deneyimlerimin olması gayet normal. Ve bunları dile getirmem kimseyi ilgilendirmez. benim tecrübelerimin yanlış veya doğru olduğunu da sen söyleyemezsin. benim yaşanmışlıklarım çünkü onlar. yanlış veya doğru. sanırım 2.yorumumda bir kişinin depresyonda olduğunu sadece psikolog söyleyebilir demiştim. bu nasıl bir yanlış yönlendirme oluyor acaba. sana göre ortada bir hata var bana göre yok. sana göre var olan hata ise beni hiç ilgilendirmiyor. sonuçta burası herkezin tecrübelerini, görüşlerini, yaşanmışlıklarını paylaştığı bir portal ve kişiler işlerine geleni alırlar işlerine geleni almazlar. ama bu kişiye kalmış bir durum sana değil. Ayrıca herkezin elinin altına internet var istenilen bilgiye ulaşılabilir. İsteyen depresyonu rougeun copy paste yaptığı alıntı yaptığı şekliyle algılar. isteyen de araştırır ve görürki intiharların yarısından fazlasının sebebi depresyondur. bunların hepsi googleda yapılacak bir aramaya bakar. herkesin kendi araştırmasını yapıp bilgiye kendi yoluyla ulaşması en sağlıklısı. benim anlattıklarım ise birebir deneyimlerim. ben de gidip tüp bebek veya burun ameliyatı bölümünde yazmıyorum çünkü onlara ait bir tecrübem deneyimim bilgim yok.
sadece kendini gerçekten depresyonda olduğunu düşünenler lütfen bir psikoloğa görünsünler