Guldurdun benibirde çocuk eklenince b.klu gömlekler bile giyer gelirim heralde.. niye böyle oldum ben ya.
Aynı dönemmişiz 2. Trimester benimde çok iyi geçti ama şu son iki haftadır yine çöküşe geçtim bu saat oldu hala yatakta 5 yastıkla sarılmış yatıyoruz.ilk 3 ayı atlattıktan sonra toparlanırsın merak etme. Bende ilk başlarda öyleydim resmen yataktan bile çıkasım gelmiyordu, paçoz gibi geziyordum ortalıkta sonraki 3 ay toparladım. Şimdi ağırlıktan yine aynı duruma doğru gidiyorum ama ilk başlardaki yorgunluk bıkkınlık yok.
+1 bende böyle dusunuyorum sen benden önce yazmissinYorgunluktandir, hamileliktendir.
Lakin o kizlar gercekten profesyonel degiller, almamakla iyi yapmissiniz.
1. Insanlari kilik kiyafetiyle yargilamak yanlis. Orasi bir isyeri, kimse manken gibi elmek zorunda degil. Giysilerin temiz olmasi kafi. Millete goz suzecegine insanlar islerini yapsalar bu memleket bu durumda olmazdi.
2. Yargilasalar bile, tanimadiklari bir insanin yuzune bu sekilde konsumalari cok yanlis hele ki is gorusmesinde mulakati yapacak kisiye saygisizlik zaten neyin kafasi cozemedim. Hadlerini cok asmislar.
Adam olsunlar yani, bu ne terbiyesizlik? Bu kadar lakayt calisan mi olur, aday mi olur? Iyi yapmissiniz?
Birincisi gerçekten işe ihtiyacı olan insan edebli efendi bir şekilde orada bulunur saygısızlık etmez. İkincisi karşınızda ki hamile bir bayan ve hormonsal değişiklikleri ruh halini ciddi yönde etkiliyor hatalı kararlar alması gayet olası. Siz sanırım hayatınızda hiç hata yapmadınız. Üçüncüsü siz başkalarını aşağılayarak hangi komplekslerinizi tatmin ediyorsunuz bi oturup düşünün bakalımEğer ban yiyeceksem bence bu söyleyeceklerime değer, içim rahat.
Sen ne biçim insansın?
Hiç utanmıyo musun vicdanın sızlamıyo mu sırf kendi aşağılık komplekslerin yüzünden elin zorda iş arayan insanlarına adaletsizce rapor verirken?
Belki o kadar zordalardı, çok ihtiyaçları vardı.
İnsanlar iş bulmak için ne çekiyolar biliyo musun?
Senin işin insanları ahlaken eğitmek değil mesleki yeterliliklerine bakmak.
Kolay mı bu kadar insanların kaderiyle hayatıyla oynamak?
Sen yarın makyajını yapar üstünü giyer gidersin işine ama o belki hak ettiği halde bi 2-3 ay daha iş bulmak için evinde aranmayı bekleyecek!!!
Bi de utanmadan komik bişi gibi yazmışsın bunu.
Pes doğrusu.
Ya o kadar zordalarmis ki mülakatı yapacak kişiyle dalga geçip yüzüne gulecekler haldelermis.. ne zor şartlarda iş arıyorlar acaba. Hele insanları meslek lisesi diye asagilamalari. Ben olsam mudur yapardım onları mudur.Eğer ban yiyeceksem bence bu söyleyeceklerime değer, içim rahat.
Sen ne biçim insansın?
Hiç utanmıyo musun vicdanın sızlamıyo mu sırf kendi aşağılık komplekslerin yüzünden elin zorda iş arayan insanlarına adaletsizce rapor verirken?
Sen yarın makyajını yapar üstünü giyer gidersin işine ama o belki hak ettiği halde bi 2-3 ay daha iş bulmak için evinde aranmayı bekleyecek!!!
Pes doğrusu.
Yorgunluktandir, hamileliktendir.
Lakin o kizlar gercekten profesyonel degiller, almamakla iyi yapmissiniz.
1. Insanlari kilik kiyafetiyle yargilamak yanlis. Orasi bir isyeri, kimse manken gibi olmek zorunda degil. Giysilerin temiz olmasi kafi. Millete goz suzecegine insanlar islerini yapsalar bu memleket bu durumda olmazdi.
2. Yargilasalar bile, tanimadiklari bir insanin yuzune bu sekilde konsumalari cok yanlis hele ki is gorusmesinde mulakati yapacak kisiye saygisizlik zaten neyin kafasi cozemedim. Hadlerini cok asmislar. Is gorusmesinde edebinle oturursun, gulusmek nedir yahu?
Adam olsunlar yani, bu ne terbiyesizlik? Bu kadar lakayt calisan mi olur, aday mi olur? Iyi yapmissiniz?
Eğer ban yiyeceksem bence bu söyleyeceklerime değer, içim rahat.
Sen ne biçim insansın?
Pes doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?