kendime saygımı yitiriyorum

Ev kadınına domestik mi diyorsunuz siz
Kusura bakmayın gülesim geldi, annen ne iş yapıyor; domestik benim annem ... Hoşuma gitti de güldüm yanlış anlamayın beni de...

evet bekliyorum o enerjiyi arkadaşlar söyledi 4 ayda bir patlama yaşıyormusum hadi gelsin o zamaan o büyük patlama ya bebekten sonrasıda düşündürüyor beni zaten ev işini sevmiyorum pek şimdi bebişte ekleniyor artık eşime bakar tüm yollar.

takılmıyorum

bende size bir işveren olarak haddinizi bilmezseniz daha çok iş ararsınız diyorum.
Haddimi bilmedigimi nereden biliyorsunuz? Bu ne kendini bilmezlik? Afedersiniz ama beni sizinle dalga geçen is arayan ya da kendinizle karistirmayin. Bu ne burnu havadalik? İşveren olmanız, insanlara haddini bildirmeniz falan. Oldukça itici. Hamile oldugunuz için sizi kırmak ya da sinirlendirmek istemem ama. Alıntı yaptığım mesaj başka birine ait. Ve size bir sataşma da yok mesajda. Her anlamda bir an önce kendinize gelmeniz dilegiyle.

:)sor sor 15-16 haftadan sonra herşey daha güzel olacak ınsallah..
ben cok mıde bulantısı yaşamamıstım ama ilk haftalar yataktan kalkıp koltuga devriliyodum falan halsizlikten:)bide benım oyle fit vücuduma top gibi bir bebek yerleşemedi malesef,mevcut göbüşte 6 ay kayboldu yavrucak kiloların arasında kaldı:)
sen tahmınımce fit bir bayansın,gıdana yürüyüşüne vs. dikkat edersen emınım top göbüşlü bir hamile olursun..zaten dogum dönemın nisan oluyo yanılmıyorsam..güzel havalar..oh misss
saglıklı bir hamılelık dılerım arkadaşım..umarım gönlünce olur herşey..
şu günlerini bile özleyeceksın sonra.oyuzden takılma hiç..

Düriyenin güğümleri kalaylı ah kalayylı, fistan giymiş etekleri alaylııııı alayyylıııı aman amannn

Bir konunun daha sonuna geldik, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür eder, sitemizin başka konularında sizleri görmekten mutluluk duyarız, sağlıkla kalın esen kalın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…