kendime saygımı yitiriyorum

Konu sahibinin kendisiyle dalga geçenleri işe almamasına takılmışsınız ama birisiyle sırf görünüşü için alay edebilen biriyle ben de olsam çalışmak istemezdim. Sadece bana değil, başkasına bile yapmış olsa daha düzgün karakterli insanları işe alırdım.

Evet ben de tam olarak bunları konu sahibi için düşünüyorum. Çok güzel bir örnek oldu.

Ya burda hata yapıldığını o iki kıza haksızlık yapıldığını söyleyenler ya hiç çalışmamış yada bakkal dükkanı tarzı bi yerde çalışmış. Bir kişinin sadece okulu işi becerileri yetenekleri ile işe alım olmaz. Her şirket işe aldığı kişinin karakterine de bakar. Değerlendirmelerini karaktere göre de yapar. Şahsen bende aynı tavrı takınırım Ekibime birini alacaksam böyle laubali saygı yoksunu kişileri asla sokmam bu yaşa kadar anası babası kendisi hocası eğitememiş bir karakteri ben mi eğiteceğim iş hayatında sizin yaptığınız gibi acımaya duygusallığa yer yoktur malesef olursa işler her zaman Aksar her zaman huzursuz bir ortam olur.

pembesu sıkma canını, geçici bir dönem bu ama yine de kendini tamamen bırakma.
Çünkü bi aralığı var bu hissin, komple "Amaaan battı balık yan gider" dersen toparlaman çoook zaman alır.
Ama öyle de böyle de geçecek, üzülme.

İyi olmuş kızları da geçirmediğin, herkes haddini bilsin.
İnsanların bir günü diğerine uymayabilir, insanız robot değil, kaldı ki ne hakla alay edebiliyorlar ki?

Bir ara senin gibi oldumdu. Öyle bi ruh hali ki...
Ya eşimin eşofmanlarına, pijamalarına dadandımdı. Evin içinde Gaffur gibi geziyordum.
Saçlarım tepemde abuk subuk toplanmış, fanilamda çikolata lekesi, ota moka ağlarım burnum şiş...

İşe giderken zorla da olsa kendimi motive ediyordum ama esas kopuşum işi bıraktıktan sonra olduydu.
Abbaauv, insanlıktan çıktımdı bi ara iyice.
Sonra kendimi çok kötü, çirkin hissettim, moralim bozuldu.
Bak, senin de bozuluyor. Bu yüzden kendin için biraz gayret diyorum, başka kimse için değil.

Hamiş kıyafetleri bakacaksın daha, göbüşlü baskılı tişörtler, şöyle rahat bez-spor ayakkabılar ^_^
Benim son günler artık, şimdi bile oturup makyaj yapıyorum evden çıkmadığım halde, düşün.
Yaparsın sen de... Geçecek.

eee canım hamileliğin hayırlı olsun . vende hamileliğini öğrenmeden ananırm depresyon desim ama alakası yok ilk üç ay cok haldiz yorgun oluyor insan hiç birsey yapası gelmiyor.düsünüp durmA.illaki sıkır sıkır olacaksın diye birsey yok. senin için kurtarıcılar olsun örnnehin herseyle uyumlu ayakkkabı canta gibi.

:) Ben de konu sahibine eleştirel yorum yapanlardanım ve çalışanım, aynı zamanda iş verenim, bakkal tarzı bir yerde çalışmıyorum. Bir bürom; nezaretimde çalışan 2 avukat meslektaşım, 5 takip personelim ve bir büro temizlik personelim var. Mesai arkadaşlarımın hepsini bizzat kendi görüşmemle işe aldım. Onlardan beklediğim saygıyı ben de ilk önce onlara gösterdim. O gün iş görüşmemiz varsa çeki düzen verdim üstüme başıma saçlarıma büromun temizliğine varana kadar,böyle olunca da onların herhangi bir hareketlerinden acaba benimle dalga mı geçtiler benimle mi ilgili mi diye bir düşünceye kapılmadım. Çünkü bunun olabileceği bir durumu ben kendim yaratmadım. Ne kadar yorgunsam da ne kadar yoğunsam da her bir çalışan için özen gösterdim. Profesyonellik sadece varsayımsal olarak saygısızlık yaptığını düşündüğünüz bir insanın ekmeğiyle oynamak değil, kendi duruşunuza da kontrol etmek ve duygulara yer vermemekten geçer...

insanların dış görüşünüşüyle dalga geçmek bu kim ki bize yeterlilik raporu verecek diyebilmek çok profesyonel bir davranış dimi ?

herhangi bir tedavi gördün mü?
bende uzun süredir bu şekildeyim

evet rahat iş ahlakı benim gözümde sadece projeler konusunda yeterli olmak demek değildir.
bugün bunu bana yapan yarın altında çalışan işçiyi ezikle böyle tipleri zaten er geç yok ederler baştan silinmelerinde bir sakınca yok.

herkes konu sahibinin o iki ciddiyetsiz kızı işe almamasına takılmış ama işe girecek sorumlulugu alacak bayanlar da, bu şekilde konusmamalı bence.
gayet ciddiyetsizler
bizi iş mülakatlarında karsılayan herkes şık bakımlı değildi herhalde.
insanlar nerde nasıl konusulacagını bilmek durumundalar

konu sahibi açısından vicdan yapacak bir duurm yok bence

çok ihtiyacı varsa efendi gibi gelip girecekti..

onlar kim beni görünüşümle yargılayıpta aaa bu mu bize rapor verecek kişi diyebilir ?

afedersiniz ama dün ki b.k gelipte ne biçi bi yer ya burası endüstri lisesi kıvamında derse her yerde yol verilir.
bana değil başka bir arkadaşa dahi yapılsa herkes sırf bundan dolayı raporuna olumsuz yazar.

ayrıca insanların iş bulmak için ne çektiğini biliyorum iş aradım uzun süre hiç bir zamanda karşımdakine böyle davranabilecek cesareti bulamadım kendimde.
demekki çokta ihtiyaçları yoktu.

Tavsiye veremiyorum. Sırf tebrik etmek için yorum yazıyorum. İçimin yağları eridi çok güzel cevap vermişsiniz.nefret ediyorum şöyle hemcinslerine yorum yapıp salak salak gülüşenlerden. Sanki duyulmuyor görülmüyor. Gerizekalılar. Beter olsunlar.

Sac, bas , elbise saygi gostermek degil bence hanimefendi.
Ben de hastaysam, yorgunsam, halsizsem, keyifsizsem yani icimden gelmiyorsa sacim at kuyrugu kot pantolon tisort ise giderim. Bu simdi saygisizlik mi? Profesyonellik takip takistirmak degil, isini adam gibi yapmak. Kimsenin kilik kiyafeti umursamadigi bir sektorde calistigim icin bazen gercekten hayata minnettar oluyorum.

teşekkür ederim dediğim gibi bu insanlar yönetici konumunda işe alınacaklar yarın altındaki personele neler yapmazlar siz düşünün..

ayrıca diğer arkadaşlara bu sözüm evet vicdanım gayette rahat.

iş bilmek kadar efendi olmakta önemlidir.

kle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1470999306"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1470999306"}}}">

Bence bir şeyi atlıyorsunuz.Siz eğer bugün iş görüşmesinde; tavırlarında laubalilik sezinlediğim ve saygısızlık gördüğüm iki kişiye olumsuz puanlama yaptım diye bir konu açmış olsaydınız burada herkes eminim ki iyi yapmışsınız diyecekti. Ama siz '' hamileyim kendime bakmıyorum üstüm başım perişan, iş görüşmesinde de kızlar benle sanırım ki dalga geçtiler oh olsun bende onlara olumsuz oy kullandım'' derseniz bu intikama girer ve bu sebeptendir ki böyle olumsuz yorumlar alırsınız. Kelime oyunlarıyla olayı çevrimeyin lütfen

İlk üç ay insan salıyor kendini.
Bende hala bi uyku hali var.

teşekkür ederim tatlım ama burada oturdugu yerden çok şey bilmeden etmeden konuşan çok fazla insan var inan bana üzülmedim yazılanlara çünkü içim rahat yanlış bir karar verdiğimi düşünmüyorum.

Surda her gun konular aciliyor , daha gecen gun bir kizcagiz konu actiydi isyerindeki 2 kadin sana da patronlar sanki daha iyi davraniyor tabi gencsin tarzi bir sey demisler

Insanlar karaktere bakilmadan ise alinirsa, burda daha cok mobbing, kotu patron, dedikoducu is arkadasi konulari acilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…