- Konu sahibi arkadaşımız İK cı değilmiş. Size göre (Belki de gerçekten) profesyonelce davranmayıp duygularıyla hareket etmiş. Bu örnek de bize gösteriyor ki, duyguyla yapılan her hareket de yanlıştır diyemeyiz. Konu sahibi belki bilerek belki bilmeden doğru bir karar vermiş. Çünkü iş görüşmelerinde dikkate alınacak tek şey mesleki yeterlilik değildir. Kişilik de çok çok önemlidir.
- 2. Ergen kız muhabbeti demişsiniz, iş hayatına atılmış ama hala ergen kız muhabbeti yapan insanlarda ben akli olarak bir gelişmemişlik vardır diye düşünürüm ve işe almam. Yine doğru bir karar.
- Her halukarda doğru bir karar vermiş. tebrık ederim pempemsu
Hiçbir İk cının döpiyes beklentısı yok emin olYahu biraz gerçekçi olalım, hele hele imalat sanayinde iseniz öyle çok kaliteli eğitimli döpiyesli insanlar gelmiyor ki. Ergeni de vaar, arızası da.
Neyse bunlar daha farklı konular, ileri sayfalarda pembesuyu daha iyi anladım. Fakat ilk mesajından hiç de haklıymış gibi anlaşılmıyor. Saçım kötü başım kötü kıyafetim kötü kızları da eledim ooh deyince yanlış anlaşılması normal
Bu şekilde söyleyince daha iyi anlaşılıyorsunuz, bence ilk mesajınızı düzenleyin. İlk mesajınızda sanki kaprisiniz yüzünden elenmişler gibi anlaşılıyor.
+1bir kız kendisine mülakat yapacak kimseye hakaret etmez. belli ki siz kendinizden mutlu değilsiniz onların da güzel giymiş olması zaten fazlaca canınızı sıkmış. size bile gülmemiş olabilirler. burda yazılan konulardan artık neyin taraflı yazıldığını az çok anlayabiliyorum. biraz empati yapın. siz bakımsızsanız bütün bakımlılar kötü değil. bir duş almalısınız . kolum tutmuyor diye bir şey olmaz. işe gidiyorsunuz sonuçta. bir duş 5 dk. kıyafetinizi akşamdan seçin. ama en önemlisi vicdan.
bence o kızları almamakla iyi yapmışsın. insanlarla saygısızca konuşup hakaret eden insanlardan hiç hoşlanmam. bizi endüstri meslekli mi işe alcak ohahahaaa nedir ya
Babası işten çıkarılma tehlikesi yaşayan bir yeni mezun ve İşsiz olarak sizi ayakta alkisliyorum.
o kızlar ergenliği atamamış üstünden boşverasıl işi yapan fabrikamızı ayakta tutan belki bizden daha çok emek verip çalışan o kadar eml mezunu adam var ki başta bu kişi babam. benim personelimde de çok fazla var.
Ama konu ise alip almamaniz degil halsizliginizdi hani!!!asıl işi yapan fabrikamızı ayakta tutan belki bizden daha çok emek verip çalışan o kadar eml mezunu adam var ki başta bu kişi babam. benim personelimde de çok fazla var.
Konu açan arkadaşlara tavsiyem lütfen konuda detay vermeyin, misal, örnek vermeyin sonra KK hatunları o detaylarda boğulup gerçek konudan uzaklaşabiliyor. Konu kadının mezuniyetinden girmiş, kızların zavallılığından çıkmış.
Bir İK'cı bir pozisyon için onlarca adayla görüşür ve çok kuvvetli bir adayı bile tek sözüyle, oturuş biçimiyle, hitabetiyle eler. Profesyonel bir IK'cıya hiç bilmediğiniz bir alanda bu kadar yüklenmenizi anlayamıyorum. İK eğitimlerine katılan biri olarak İK'cıların nerden nasıl adam elediğini duysanız şok olursunuz demek ki. Kaldı ki iş görüşmesine gelen insanların çalışanla dalga geçmesi aşırı kuvvetli bir sebep elemek için. Ayrıca işe ihtiyacı olan bu kızlar elenince yerlerine işe ihtiyacı olmayan biri alınmayacak, alınacak kişi de işe ihtiyacı olan biri. Yani buradan vurmasanız bayanı iyi olur.
Bence zorla da olsa bakımınızı yapın, o zaman asıl daha mutlu olursunuz. Aynadaki silüetiniz sizi daha çok depresyone itebilir. Bence zorlayın kendinizi. Ben çok sıkıntılı bir hamilelik yaşadım, 5-6 ay bulantı ile geçti, delilerce kilo verdim ama yine de işe güzel giyinip giderdim. Onu da yapmasam herhalde hepten dibe vururdum.
DimiKırmızı ayakkabı sarı çanta mı? Naptın sen kendine
+1
Bu konuyu başka üye açsa neler neler derlerdi.
Üyeden üyeye fark ediyor demekki
Siz konunuzu tekrar okuyun benceo arkadaşı zaten anlayamadım siz bakımsızsınız ama tüm bakımlılar kötü değil derken bana bakımsız oldugum için bakımlı insanları kötü gördüğümden falan bahsetmiş..
ban yemek istemiyorum o yüzden gülüyorum..
kimseye hesap vermek zorunda degilsin.
ayrica cok iyi yapmissin - mülakata geliyorlar ve o kadar da ukala tipler.
asil konuna gelirsek bende tam 10 gündür senin durumundayim sebebini bende bilmiyorum ama sen hamileymissin o yüzden olabilir yeteri kadar meyve yiyormusun? nasil besleniyorsun?
Valla ben herkesin odaklandığı kısma odaklanamadım ne yalan söyleyeyimDimiesas bu konuya odaklanilmali bence.renkler uymasada formatı uyuyordur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?