kendime saygımı yitiriyorum

Kırmızı ayakkabı sarı çanta mı? Naptın sen kendine
Yediklerini,içtiklerine dikkat ediyor musun; gerekirse doktor tavsiyesiyle takviye alabilirsin.Aynı bıkkınlık,yorgunluk bende de var, ara sıra uğruyor

evet üstüm başım zaten bol bol çuval gibi dolaşıyorum ama olsundu geçecekti

eski gömlekleri oluyor çünkü evlendikten sonra eşimde 6 aylık gibi oldu
yenileri tam olmuyor daha ama 4-5 o da olacak galiba

Ayyy bu hal aynı bennnnn allahtan okullar tatil olmuştu da evde yatıp yuvarlandım rahat rahat
Sen kendini saliverme bir program uygula kendine bolca dinlen kuaföre git dicem de fön çektirirken daha da uykum gelirdi benim daha yeni yeni düzeliyorum... geçer inşallah senin de...

insanların dış görüşünüşüyle dalga geçmek bu kim ki bize yeterlilik raporu verecek diyebilmek çok profesyonel bir davranış dimi ?

Yaaani biz üniversitedeyken ne profesorler vardı giydikleri kıyafetler 40 yıllık gibiydi. Ama onlarla dalga geçen insanlar da vardı ha o prof.lar kalitesiz miydi? Adamlar yürüyen kitap gibi ama onlarla dalga geçenler..... söylemek istemiyorum bile cehalet seviyelerini....

Valla ben herkesin odaklandığı kısma odaklanamadım ne yalan söyleyeyim İşe alımda mesleki yeterliliğe baktığım kadar adaba,kişiliğe de bakarım.
İşte bizde sabahtan beri arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyoruz ama yok Nasıl vicdan yok hak yedin çocuğuna acıyorum kompleksli egolu denmedik laf bırakmadılar kadına. Düşün karnındaki bebeğine kadar laf söylediler üstelik kadın kötü bir dönemden geçtiğini söylediği halde. Gördüğün gibi pembesu vicdansız ona burda resmen giydirenler vicdan abidesi. Ha biride başka üye olsa falan diye muhabbete girip bize de taş atmış. Buranın yarısı babamın kızı yarısı kanlımın kızı ya ayrım yapmasak olma tabi. Ah bu kafalar ahhh

valla konu o aslında ama insanlar çıldırmış olmalı
Insanlar cildirmadi bak koskoca pargraf ayirmisin giyime ozen gostermediginden,sac bas daginik dolastigindan,is gorusmesine gelen iki kizin sikligindan,onlarin eml mezunumu alacak ise demesinden bunlar kimsenin hayal urunu degil senin yazdiklarin.
Hamilelikten halin olmadigina inan diger paragraftan daha az yer ayirmissin.o yuzden konu kizlardan hoslanmayip ise almamana geldi buna sen sebep oldun.
Belki yanlis ifade ettin belki asil noktadan cok virgule yer verdin.
Hamileliginde halsizliginse asil konu muhtemelen havalar cok sicak onun etkisi var yinede bir doktoruna gorun belki vitamin takviyesi yapar

geçici bir süreç,sürekli uyku hali,halsizlik,gerginlik,biraz düşük motivasyon vs...hepsi hormonlardan:)
eminim 2.trimesterde bomba gibi olacaksın..birden bir uyanma hali geliyor insana,ışıldayacaksın merak etme:)

kimisi benden nefret ediyor sebebini çözemedim ama her konuma gelip sen zaten öylesin o kocan sana niye katlanıyor vs gibi yorumlar oluyor.
tipler belli.

evet arada size de giydirdiler farkettim. hani kendilerinden o kadar eminler ki aranızda benim gibi düşünen olma ihtimali çoooook uzaklarda geliyor size aslında hatalı oldugunu biliyorsunuz ama sırf hamile ve pembesu oldugu iin hak veriyormussunuz izlenimi veriyorlar.

hanımefendi konum ne açın ilk sayfada yazıyor öğle yemeğine gittim geldim 7 sayfa yazı var toplasan 10 tane yorgunluk için öneri var kalan herkes vicdanıma çocuguma karakterime insanlıgıma saldırmakla mesgul ne yapsaydım ?

öneri verenlere teşekkür edip kalanları görmezden mi gelseydim gerçi bir çoğu ağzının payını almış ya neyse..
onlara cevap veriyorum kim ne yazdıysa ona cevap veriyorum sen bana yazık senin insanlığına yazınca aa teşekkür ederim güzelleşmek için insanlığımı düzelmeliyim mucuk mu yazmam gerekiyor..

kaldı ki bunca hakarete rağmen gerçekten sakinliğimi koruyup bana söylenen şeyleri karşımdaki vicdanlı insan topluğuna söylemiyorum..
inşallah bir gün sizde benim imkanlarıma sahip olup minnoş kızlarımızı işe alırsınız ve beni hatırlarsınız.

geçici bir süreç,sürekli uyku hali,halsizlik,gerginlik,biraz düşük motivasyon vs...hepsi hormonlardan:)
eminim 2.trimesterde bomba gibi olacaksın..birden bir uyanma hali geliyor insana,ışıldayacaksın merak etme:)

ahhh inşallah inşallah

Bence hamile birisine bu kadar yüklenmek de çok vicdani değil. O hormon değişimi hepimizde oldu. Ayrıca tek bir cümle/olay ile insanları böyle yargılamak, genel analiz yapmak, aşağı çekmek ben cidden anlayamıyorum bazı kişileri. Her konuda benim asla takılmayacağım mevzuları illaki bulup bir şekilde konu sahibine bel altı vuruluyor. Genel anlamda garip konular var ben de eleştiririm ama insanların kişiliklerini böyle yüzeysel bir iki satırla eleştirmek, vicdansız demek, ders vermeye çalışmak cidden tahammül edilir değil. Bence konunu kapattır çünkü daha çok gelip ders vermeye çalışan olacaktır, sıkma canını hamile hamile.

Tamam ya yeter, üstüne gitmeyin kızın. Hamile işte, duygu patlaması yaşıyor. Görmüyor musunuz? Esas konudan çok bu olaya da değinmiş olabilir ne var bunda?

şöyle istiyorum ki sadece göbüşü çıkanlardan olayım saçım başım eskisi gibi olsun aynaya bakınca kusasım gelmesin mesela neysee 1 ay kaldıı o zaman geldiğinde bu dedikleriniz olmazsaa sorarıım sizee

Eee pembesu ihale bana mı kaldı yani? Lütfen sitemin kimeyse ona alıntı yap, gelip de beni alıntılama. Hayret bir şey insan gibi yorum yapıyoruz hakaret etme özgürlüğü bilmem ne. Kim ben mi hakaret etmişim sana?

Forumlardaki şu tribe de bitiyorum, sen her şeyi dökül dökül sonra ona yorum yapmayın şuna yapmayın buna yapmayın sadece istediğim şeylere yapın.

Buradaki çoğu kadın senin sandığın kadar domestik değil emin ol, bilmiyorsun bence kimler nerelerde çalışıyor altında kaç elemanı var

Neyse pembesu normalde iyi kızsın sen fazla uzatmak istemiyorum. Hamileliğine veriyorum atarlanmanı da.

Tamam ya yeter, üstüne gitmeyin kızın. Hamile işte, duygu patlaması yaşıyor. Görmüyor musunuz? Esas konudan çok bu olaya da değinmiş olabilir ne var bunda?

iyide ben yapmadım ki bunu ilk sayfada tek bir satıda geçiyor kızların mevzusu sonra kendi kendilerine çekip uzatmışlar cevap verince ben suçlu oldum..

herkes için demiyorum ama aralarında ciddi rahatsız tipler var.

hayır canım sana kalmadı yorum yapmışın ya oradan alıntılayıp diğer yazan herkese cevap verdim sana özel bir mesaj değil

Bu konudan bir kıssadan hisse çıkardım kendime. Canın mı sıkılıyor, başına bela mı arıyorsun, çoktandır kimse seni bi güzel fırçalamadı mı, ne duruyorsun??? Gel Bdv ye konu aç.
Bunu Bdv nin başına yazsalar süper olurdu.

Bu konudan bir kıssadan hisse çıkardım kendime. Canın mı sıkılıyor, başına bela mı arıyorsun, çoktandır kimse seni bi güzel fırçalamadı mı, ne duruyorsun??? Koş Bdv ye konu aç.

işte benim canım sıkılıyordu sonunda akşamı ettim ohh

valla ben 9 ay boyunca halsizdim hatta kızım 2,5 yaşında neredeyse, son 7-8 aydır tam anlamıyla kendime bakmaya başladım... ayyyy bi dakika moral bozdum di mi şimdi ben
şaka yapıyorum inan, benim bakımsızlığımın altında başka sebepler vardı, ama gerçekten hamileliğin ortasında acayip bir enerji geliyor, bu yorgunluğu halsizliği isteksizliği atarsın merak etme
ayrıca kızlar konusunda üstüne gelen arkadaşlara fazla takılma derim, ben kurumsal bir yerde çalışıyorum ve birim amirlerinin ne sebeplerden iş başvurularını reddettiğini bilirim ki haklılar da evet iş bilmek önemli ama çalışma arkadaşlarına uyum sağlamak gibi başka özelliklerde önemli
ayrıca o kadar ihtiyacı olsalardı o işe usturuplu oturmayı bilirlerdi
ben iş görüşmelerinde elimi ayağımı nereye nasıl koyacağımı bilmezdim ama fazla sırıtmayayım, ama çok da suratımı asmayım elim kolum bağlı olmasın ama salkım sepelek de durmayım diye ter dökerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…