Kendime Sinir Oluyorum :(

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
625
317
Bana ne oldu bilmiyorum. Son zamanlarda sürekli ama sürekli dırdır dır eşimin başının etini yiyorum. Durduramıyorum kendimi. Bir akıl verin hanımlar nasıl normale döneceğim ben :KK43: Hep geçmişte takılıyım sanki. Şunu ona yaptılar da bana yapmadılar, bunu böyle söylediler hep dır dır dır. Nasıl duracağım ben:KK14:
 

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
625
317
Doğru böyleyiz biraz ama mutsuz oluyorum ve mutsuz da ediyorum. Bu durumun huzurumuzu kaçırmasından korkuyorum.
 

millan

la havle vela isla bonita
Pro Üye
23 Kasım 2011
12.342
15.579
temiz havaya cık,varsa bı denız kenarına gıt..
ayağını toprağa bas..
kız arkadaşlarınla sınemaya gıt,yemeğe cık..
evının dekorasyonuyla ılgılen..
bıseyler ekip,biç..
bunlar senı rahatlatır,aklına kotu seyler gelmez..
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 635 gün geçti.

missERE

5 2 0 2 5
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
2.756
5.190
Eşinize değil de yakın bir arkadaşınıza dökseniz içinizi? ama sizi körüklemeyecek aksine sakinleştirecek bir arkadaşınıza..


ben yüksek sesle müzik dinlemeyi tercih ediyorum öyle zamanlarda, takıyorum kulaklığı bangır bangır, istersem ağlıyorum istersem zıplıyorum, kendi kendimin tedavisini buldum diyebilirim :KK52:
 

BalikEsirli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
541
27
ya aslında yazıp yazmamk arasında kaldım, yanlıs anlasılmam umarım:)
1-bazen bende oluyrum oyle, hatta bazen cok ufak seylerın hesabını yapıyorum, bazen kın yuklu oluyorum, bazen patavatsız vs...... tum negatıflıkler mevcut.....

2-esas karakterım , takıntsız , aksamkı olayı uzerıne temız bır uyku cektıyse unutan, bu bunu demıs şu şunu demıs dıye tekrar aynı olayı dusunmeyen....

bu ıkı karakterde benım, evet dengesız yonum cok fazla....

kendımde kesfettıgım durum, eşimle cınsel hayatımız duzenlı ve tatmınkarsa ben 2 numaralı halımı alıyorum....

çok komık ama oyle.....
 

Pepoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
1
0
Ayyyy alemsiniz çok güldüm.Biz kadınlar böyleyiz maalesef.Ama kendinize sinir olmayın,huyumuz böyle :)))
 

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
625
317
Öneriler için ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Sanırım ilk uygulayacağım yakın bir arkadaşıma içimi dökmek olacak. Beni agresif yapan çok konu var aslında hiçbirşey yokmuş gibi görünse de. En başta bebek yapma çalışmaları. 8 aydır deniyoruz ama olmuyor. Ben de giderek sinirli bir insan oluyorum. Etrafımdaki herkes hamile. Eltim, yakın birkaç arkadaş, iş arkadaşları vs. vs. Çok etkilenmediğimi sansam da sanırım bilinçaltımdan etkileniyorum, mutsuz ve gergin oluyorum. Yakın zamanda atlatırım umarım.
 

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
7.348
1.621
Bana ne oldu bilmiyorum. Son zamanlarda sürekli ama sürekli dırdır dır eşimin başının etini yiyorum. Durduramıyorum kendimi. Bir akıl verin hanımlar nasıl normale döneceğim ben :KK43: Hep geçmişte takılıyım sanki. Şunu ona yaptılar da bana yapmadılar, bunu böyle söylediler hep dır dır dır. Nasıl duracağım ben:KK14:




Çok basit..


Kendinize en acilinden bir uğraş bulun el işi gibi felan kapı süsleri yapmak çok rahatlatıyor :KK70: :KK70:


Elinizde bir de kitap olsun akıcı bir şeyler ne geçmişinize ne de eşinize sarmazsınız o zaman tecrübeliyim :KK70: :KK70: :KK70:
 

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
7.348
1.621
Öneriler için ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Sanırım ilk uygulayacağım yakın bir arkadaşıma içimi dökmek olacak. Beni agresif yapan çok konu var aslında hiçbirşey yokmuş gibi görünse de. En başta bebek yapma çalışmaları. 8 aydır deniyoruz ama olmuyor. Ben de giderek sinirli bir insan oluyorum. Etrafımdaki herkes hamile. Eltim, yakın birkaç arkadaş, iş arkadaşları vs. vs. Çok etkilenmediğimi sansam da sanırım bilinçaltımdan etkileniyorum, mutsuz ve gergin oluyorum. Yakın zamanda atlatırım umarım.



Aaaa bir sirkelenip kendinize gelin bence en acilinden hemde..


8 AY 8 yıl değil böyle düşünmeyin ne olur geç fark edersiniz kendinizi yıprattığınızı.. Daha çok yeni ne var 8 ayda..

Çok kafanıza takarsanız atlatamazsınız..
 

sosyolog34

SabırsızlıklaBekliyorum<3
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
2.436
307
30
Bana ne oldu bilmiyorum. Son zamanlarda sürekli ama sürekli dırdır dır eşimin başının etini yiyorum. Durduramıyorum kendimi. Bir akıl verin hanımlar nasıl normale döneceğim ben :KK43: Hep geçmişte takılıyım sanki. Şunu ona yaptılar da bana yapmadılar, bunu böyle söylediler hep dır dır dır. Nasıl duracağım ben:KK14:

böyle davranmanız bazı şeylerin istediğiniz gibi gitmiyor olmasındankaynaklı gibi duruyo.yani en azından ben öyle yorumladım.bence dikkatinizi başka bi yöne çekin.çalışıyor musunuz peki?eğer çalışmıyorsanız bi kitap alıp okuyun ya da halk eğitimin ismek in kursları var oraya gidin zaman geçirin biraz.
 

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.166
1.017
37
Bana ne oldu bilmiyorum. Son zamanlarda sürekli ama sürekli dırdır dır eşimin başının etini yiyorum. Durduramıyorum kendimi. Bir akıl verin hanımlar nasıl normale döneceğim ben :KK43: Hep geçmişte takılıyım sanki. Şunu ona yaptılar da bana yapmadılar, bunu böyle söylediler hep dır dır dır. Nasıl duracağım ben:KK14:

canım ara sıra banada oluyor ama bunu farkedebilmekde çok güzel seni ençok mutlu eden meşgale nedir onunla ilgilen atıyorum ben kitap okurken bambaşka bir dünyaya dalıyorum uzaylı gibi bişey oluyorum deşarj oluyorum sende seni rahatlatan bir aktiviteyle meşgul olmaya çalış kafanı dağıt o geçmişe takılmalara bir takılırsan oohoo ben şimdi mesela kına geceme kadar giderim yani hiç usanmadanda anlatırımda anlatırım
 


cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
625
317
Benim bir kına gecem bile olmadı ühü ühühüü. Neyseki çalışıyorum yoksa düşünmekten kafayı yerdim sanırım.
 

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Pro Üye
24 Kasım 2013
79.396
57.445
Öneriler için ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Sanırım ilk uygulayacağım yakın bir arkadaşıma içimi dökmek olacak. Beni agresif yapan çok konu var aslında hiçbirşey yokmuş gibi görünse de. En başta bebek yapma çalışmaları. 8 aydır deniyoruz ama olmuyor. Ben de giderek sinirli bir insan oluyorum. Etrafımdaki herkes hamile. Eltim, yakın birkaç arkadaş, iş arkadaşları vs. vs. Çok etkilenmediğimi sansam da sanırım bilinçaltımdan etkileniyorum, mutsuz ve gergin oluyorum. Yakın zamanda atlatırım umarım.

bizimde olmuyo üzülmekle yetiniyoruz,atlayacak halimiz yok bi yerden ..
Rabbim verirse olur,napalım nasipp. tek yapacak sey duaa ..