- 27 Mart 2013
- 220
- 8
- 118
- Konu Sahibi Esmeralldaa
-
Ya arkadaşlar sadece benmi bukadar sabırsızım ya bir türlü rahat duramıyorum acabamı diye diye delircem
Merhaba canım merak etme bu herkeste var :)) peki sonuç????
Walla cnm daha 12 nisanı bekliyorum her beklemek zor gelio benim 2 ay önce tutmadı düstü on gün içindeşimdi sabırsızlıkla bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Daha 2 haftan varrr zor vallahi beklemek. Ama çok stresss yapmaaaa bak. Bende 31 martta hastalanacam ama bende dayanamadım 25 martta kan testi yaptırmıştım sonuç negatif moralim alt üst oldu. şu anda karnıma ağrı giriyor çıkıyor göğüslerim çok şişti bakalım bekliyorum işte. Arkadaşlar kan tsetini erken yapmışsın dediler kafam allak bullak
Oylemi.. Ee cnm sen çok erken yapmışsın ona inanma sakın cnm benim belirtilerin var senin inşallah hayırlısı olur eğer varsada adet günün geçince git 20-30 larda çıkarsa bana haber verki kutlayalım:))
Yani adetten 6 gün önce kan testi yaptırdım erken diyorsun yani bir arkadaşımda dedi. ama internette 1 hafta önceden çıkıyormuş diye okumuştum özellikle kan testi. Sen yaptırmış mıydın önceki gebelikte kan testi
Cm benim bende yaptırdım ama eğer bebek büyümüsse çıkıyor o yüzden gününü bekle çıkarsadam1 haftalık fln olur die tahmin ediyorum benimki gibi
İnşallahhh canımmm. Tabiki sana haberr veririm eğer tutarsa kutlarızz :)) inşallahhh seninde tutarrr çifte sevinç yaşarız.. eeee senin o zaman yumurtlama günün geçti dimi. şimdi beklemedesin
Ya arkadaşlar sadece benmi bukadar sabırsızım ya bir türlü rahat duramıyorum acabamı diye diye delircem
Sorma beklemedeuim:))) inşallah beraber kutlarız. Benim adetten sonraki ilk haftalar belirtilerim vardı sancılar fln şimdi yok sadece akıntım var ama bu bekleyiş zorluo:)
Merhaba bende senin gibiyim bu ay adetim gelmeden 2kere test yaptım gerçi cocuk istedigimden beri yaptıgım test sayısını hatırlamıyorum
Benim bir de kızım var 3,5 yaşında ama inan kızımda hiç hatırlamıyorum belirtilerimi ama inan her çocuk ayrı bi heyecan akınıtım var mıydı o zaman yok muydu onu bile hatırlamıyorum. Ama bugün biraz akıntım vardı. Gerçeği dün ve bugün hava çok soğuktu acaba üşüttüm mü ki akıntı geldi. sen nerde oturuyorsun. Ben istanbulluyum. adım zeynep. memnun oldum seninle tanıştığımla
Al bendende okadar ama en azından umudumuzu yitirmioruz:) testlere devam:))
Sizlerin yazdigini gorunce kendimi hatirladim.ben de cok kotu heyecanliydim.adete 3-4gun varken dayanamayip idrar testi yapmistim.offff o gunler cok stresliydi.umarim sizler de mutlu sona ulasirsiniz bebislerinize kavusursunuz...
Sizlerin yazdigini gorunce kendimi hatirladim.ben de cok kotu heyecanliydim.adete 3-4gun varken dayanamayip idrar testi yapmistim.offff o gunler cok stresliydi.umarim sizler de mutlu sona ulasirsiniz bebislerinize kavusursunuz...
Testin sonucu negatif olunca cok kötü oluyorum ben inş.birgün pozitif olur cnm ne zamandır cocuk istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?