Kendime söz versemde Bir türlü adet günümü bekleyemiyorum diyenler:(

Cnm Allah kızını bagışlasın bende zeynep 2.cocugumu istiyosun

Cnm benim yumurta rezervim azmış 3aydır klomen kullanıyorum bu ay aşılama yapacaz inş bu son olur tutar

Zeynepcim inşallah bu son olur allah sanada nasip eder inşallah. Başka çocuk var mı? yaşından dolayı mı rezerve az yoksa genetik mi? benim yaş 36 da yaş ilerledikçe yumurta rezerve azalıyormuş aman yaaa bu kadınların çektiği deee

Kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz yine inşallah kendinize dikkat edin bebişleride öpünüz:):333

İnş cnm benim yaşım 31 daha önce böle degildi gayet iyiydi yumurtlamam 2yıl önce doktor rezervimin sınırda oldugunu söledi başka cocugum yok malesef olması icin cok dua ediyorum Rabbim kabul eder inş

İnş cnm benim yaşım 31 daha önce böle degildi gayet iyiydi yumurtlamam 2yıl önce doktor rezervimin sınırda oldugunu söledi başka cocugum yok malesef olması icin cok dua ediyorum Rabbim kabul eder inş

Allahhh sana da nasip eder inşallahhh moralini bozmaaa bu iş için biliyorsundur moralin çok yüksek olması lazım. Bende kızıma o yaşta hamile kalmıştım. benimde o zaman 4. ay tutmuştu. Seninde olur inşallahhh ondan sonradaa bir tanede kardeş yaparsınnnn ooo mis gibi iki tane çocuk inşallahhh.

Amin inş. cnm ama bana cok uzak geliyo hamile kalmam bunca sene olmadı zor olacakmış gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…