- Konu Sahibi Esmeralldaa
-
Aynı şekilde cnm:) bende tuba bende istanbuldayım buarada kızının yanaklarındanda kocaman öp benim yerime desene kardeş gelio ona:))
Benim bir de kızım var 3,5 yaşında ama inan kızımda hiç hatırlamıyorum belirtilerimi ama inan her çocuk ayrı bi heyecan akınıtım var mıydı o zaman yok muydu onu bile hatırlamıyorum. Ama bugün biraz akıntım vardı. Gerçeği dün ve bugün hava çok soğuktu acaba üşüttüm mü ki akıntı geldi. sen nerde oturuyorsun. Ben istanbulluyum. adım zeynep. memnun oldum seninle tanıştığımla
4. Ayım cnm ilki oldu ama tutmadı 2. Sinde çok iltihap çıktı tedavi gördüm 3 de olmadı nedense kısmet değilmiş bakalım bu ay nolcak
Cnm Allah kızını bagışlasın bende zeynep 2.cocugumu istiyosun
Memnun oldum adaşım. amin canım. evet kızıma bir kardeş istiyorumm inşallahhh tutarrr :))))
Anladım cnm inş.en kısa zamanda gebe kalırsın cocuk için tedavi görüyormusun
Anladım cnm inş.en kısa zamanda gebe kalırsın cocuk için tedavi görüyormusun
Memnun oldum tubacım ikimizde istanbullu ne güzel yaaaa :))) benim kızz istemiyor kardeşşş bir ağlıyor kiiii. Beni sevmezsiniz diyee. Öperimm cnm
Buarada ikimizden başka heyecanlanan yok sanırım yada başka topiklerdeler çokda benzer topik varmış:))))[
tubacım senin belirtilerin var mı şimdiden? Gerçeği erken herhalde
zeynepcim senin durumun ne şimdi?
Hayır cnm doktorum sorun görmedi hatta beni kovdu hamile kaldığında gel dedi:)
Cnm benim yumurta rezervim azmış 3aydır klomen kullanıyorum bu ay aşılama yapacaz inş bu son olur tutar
Buarada ikimizden başka heyecanlanan yok sanırım yada başka topiklerdeler çokda benzer topik varmış:))))[
tubacım senin belirtilerin var mı şimdiden? Gerçeği erken herhalde
İlk haftalar vardı cnm ama şimdi sadece akıntım var bilmiorumki yaw(
İlk haftalar vardı cnm ama şimdi sadece akıntım var bilmiorumki yaw(
Vallahi kafayı yemezsek iyi :)) hele bende 3 gün kaldı hiç geçmiyor saatler. böyle içimden gidim eczaneden test alim diyorum ama sonra diyorum ki daha erken hiç moralimi bozmim. Ne olacaksa 31 marttaa olsunnn. benim arkadaşımda adetine 4 gün kala idrardan belli olmuştu ama 2 aylıkken düştü yavrucak.
Zeynepcim inşallah bu son olur allah sanada nasip eder inşallah. Başka çocuk var mı? yaşından dolayı mı rezerve az yoksa genetik mi? benim yaş 36 da yaş ilerledikçe yumurta rezerve azalıyormuş aman yaaa bu kadınların çektiği deee
İnş cnm benim yaşım 31 daha önce böle degildi gayet iyiydi yumurtlamam 2yıl önce doktor rezervimin sınırda oldugunu söledi başka cocugum yok malesef olması icin cok dua ediyorum Rabbim kabul eder inş
Allahhh sana da nasip eder inşallahhh moralini bozmaaa bu iş için biliyorsundur moralin çok yüksek olması lazım. Bende kızıma o yaşta hamile kalmıştım. benimde o zaman 4. ay tutmuştu. Seninde olur inşallahhh ondan sonradaa bir tanede kardeş yaparsınnnn ooo mis gibi iki tane çocuk inşallahhh.
Amin inş. cnm ama bana cok uzak geliyo hamile kalmam bunca sene olmadı zor olacakmış gibi geliyo
şimdi senin bir dahaki adetin ne zaman ya da oldun mu? soğan kürünü denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?