• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

Ama burdan foto yollıyamadım.diyetin resmini yollıyacaktım.olmuyor.şöyle kısaca anlatıyım.2dilim ekmek her öğün.beyaz ekmekmiş.sabah 1 bardaksüt yada peynir.küçük domates ve bol yeşillik.öğlen akşam aynı menü ya sebzeli etli yemek yada 2 ızgara köfte.salata yağsız.yoğurt.klasik ekmek yemesen 3 kaşık pilav yada makarna. 2 ara öğünde küçük meyve bide gece yatmadan meyve küçük.şuna şaşırdım yemek öncesi ve yemek sırası bol su....evet ablam açıkladığını söylüyor.zaten diyetin sırrı ekmekte canım.biz napıyoruz ekmeği kıs diyetteyim de arada 1 kek poğaça götür... Zaten yanlışımız orda diyet falan yok az ekmek yemek acıkmassın tabi.biz en büyük hatayı ekmek yememekle yapıyoruz.doymuyoruz ve ondan bundan tadıyoruz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi buraya yazmadan olmuyor.yarın yediklerimi yazarak yine başlıyorum.yeter bir aydır yedim doydum zaten:)sabah ola hayrola...

Hımmmöğleden sonra ufak tefek tadımlık kaçamaklar.akşam mercimek çorba.3kaşık makarna.karpuz.bu kAdar...ama şöyle sabah öğlen tamam ama öğleden sonra elim durmuyo:)neden çünkü acıkıyorum..yarın daha iyi olacak.

bende carsamba regl olmuştum o gun bugundur nerdeyse butun verdıklerımı almak uzereyım karnım 8 aylık gebe gıbı tartıyı sorma gıtsın felaket

yarın mısafırım var aksama onlarda gıtsın başlıyorum bende sen yaz ama muhakkak yazmayınca yapamıyoruz bız
kıloyu zor ver ama bu kadar kolay da olmamalı ya almak :(

Sabah kahvaltı yok öğlen simit susamsız peynir. Okadar.aakşama 1dolma cacık yerim.

ben 2 gundur aldığım kıloları vermeye uğraşıyorum ayran detoksu yapıyorum
ramazan geldı dıkkat edıp kılo vermeye calısacagım
sende durum nasıl

Back
X