- 8 Haziran 2013
- 58.330
- 155.022
- 898
- Konu Sahibi tazegelin22
-
Peki sen kendine niye zarar veriyorsun, ilgi çekmek için mi yapıyorsun. Adam hayatım napyosun deyip boynuna sarılsa olay çözülecek yani. Öylemi ... lütfen kendine zarar verme. Kafa bu bi giderse geri gelmez. .. senin ki yola girmiş bile. Yapma lütfenBeni durdurmak adına ama önemli olan çekmesi degıl ben kendime zarar verırken beni seyretmesi zoruma gıttı ya insan dusmanı olsa öyle sessız kalamaz dıye düşünüyorum
Kendinde olmasaydın eğer beni neden durdurmuyor ilgilenmiyor diye düşünemezdinBeni durdurmak adına ama önemli olan çekmesi degıl ben kendime zarar verırken beni seyretmesi zoruma gıttı ya insan dusmanı olsa öyle sessız kalamaz dıye düşünüyorum
Ben neden yaptığımı bılmıyorum o anda gozum dönüyor acı hıssını kaybettım ben ztn gecmısteki dayak yemelerimden cıddıyım Can'ım yanmadıPeki sen kendine niye zarar veriyorsun, ilgi çekmek için mi yapıyorsun. Adam hayatım napyosun deyip boynuna sarılsa olay çözülecek yani. Öylemi ... lütfen kendine zarar verme. Kafa bu bi giderse geri gelmez. .. senin ki yola girmiş bile. Yapma lütfen
Ben ağladım ağladım sakınlestım sonra onun için üzüldüm belkıde ılgı beklıyrumdur bılmıyorumKendinde olmasaydın eğer beni neden durdurmuyor ilgilenmiyor diye düşünemezdin
Demekki ilgi çekmek için seninle ilgilensin diye yapıyorsun bu saçma davranışları
Durumun normal değil arkadaşım. Herkes keyfine bakarken sen kendini mahfediyorsun. Değer mi acaba ? Kendi canın kimseden önemli değil. Kendine iyi bak. Herşey gelir geçer, sen yaptığınla kendine verdiğin zararla kalakalırsinBen neden yaptığımı bılmıyorum o anda gozum dönüyor acı hıssını kaybettım ben ztn gecmısteki dayak yemelerimden cıddıyım Can'ım yanmadı
YKendinde olmasaydın eğer beni neden durdurmuyor ilgilenmiyor diye düşünemezdin
Demekki ilgi çekmek için seninle ilgilensin diye yapıyorsun bu saçma davranışları
Valla canım çalış diyorum, boşan diyorum ama bakıyorum bahanen hazır. Bir şeyleri değiştirmeye niyetin yok. Ailenden eziyet görmüşsün, evli olduğun adam bekar hayatı yaşamak istiyor söylediğine göre ve bu evliliğin içinde gidişatın kendini öldürmeye doğru gidiyor. Bari çocuğun olsaydı o bahaneyi yiyebilirdik de bu olmadı hiç.Ya tek basına hayat yasıyo derler kardeşim sevılen sayılan bi insan ki bunları yaptığımı bılse benı boşatır ondan
ee haklısın.Valla canım çalış diyorum, boşan diyorum ama bakıyorum bahanen hazır. Bir şeyleri değiştirmeye niyetin yok. Ailenden eziyet görmüşsün, evli olduğun adam bekar hayatı yaşamak istiyor söylediğine göre ve bu evliliğin içinde gidişatın kendini öldürmeye doğru gidiyor. Bari çocuğun olsaydı o bahaneyi yiyebilirdik de bu olmadı hiç.
Hiç olmadı psikiyatriste git, o seni dizginler ama evliliğin nasıl düzelir bilemiyorum.
Ben boşanabılırım sevgılım kalmadı yapmıcagım sey degıl fakat bekarken bana kotu seyler yasatan aılem bosanınca daha beter olurlar ama ayır uzaklara gitme lüksüm yok çalışmak kolay tek basına yasamak kolay guvenım var allah kahretsinki elalem ne der dıye düşünüyorumValla canım çalış diyorum, boşan diyorum ama bakıyorum bahanen hazır. Bir şeyleri değiştirmeye niyetin yok. Ailenden eziyet görmüşsün, evli olduğun adam bekar hayatı yaşamak istiyor söylediğine göre ve bu evliliğin içinde gidişatın kendini öldürmeye doğru gidiyor. Bari çocuğun olsaydı o bahaneyi yiyebilirdik de bu olmadı hiç.
Hiç olmadı psikiyatriste git, o seni dizginler ama evliliğin nasıl düzelir bilemiyorum.
Ben neden acımasını beklıywyım yaEşinin kendine zarar verirken seni umursamaması seni rahatsız etmiş buda demek oluyor ki sen sinirden değil dikkat çekmek için, sana acımasını istediğin için bunu yapıyorsun.Psikolojin bozuk, eşin daha önce bu tarz şeylerlede karşılaştığı için muhtemelen sana saygısını yitirmiş.Kendinin onun önünde kessende artık bir faydası olmayacak.Destek al ve hayatına yeniden başla.
Bak canim elalem herkesin derdi. Ben havadan atip tutmuyorum 10 tane belki 20 tane ornek gordum annesi babasi simarikliklarini cekmeyince bile baska sehre isini tasiyip, atanip hayatini kuran kadin. Hele hele ekonomik olarak bagimli olmadiktan sonra bana baski kuran, siddet uygulayan babayi polise bile veririm.Ben boşanabılırım sevgılım kalmadı yapmıcagım sey degıl fakat bekarken bana kotu seyler yasatan aılem bosanınca daha beter olurlar ama ayır uzaklara gitme lüksüm yok çalışmak kolay tek basına yasamak kolay guvenım var allah kahretsinki elalem ne der dıye düşünüyorum
OkBak canim elalem herkesin derdi. Ben havadan atip tutmuyorum 10 tane belki 20 tane ornek gordum annesi babasi simarikliklarini cekmeyince bile baska sehre isini tasiyip, atanip hayatini kuran kadin. Hele hele ekonomik olarak bagimli olmadiktan sonra bana baski kuran, siddet uygulayan babayi polise bile veririm.
Neyse bu soylediklerim bir kulagindan girip digerinden cikiyor. Seneye de 9 aylik hamileyim diye konu acarsin biz de hayirli olsun deriz napalim.
Bu arada hamileyken vurmayin kafaniza lutfen aklinizda bulunsun ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?