Kendime vuruyorum

Beni durdurmak adına ama önemli olan çekmesi degıl ben kendime zarar verırken beni seyretmesi zoruma gıttı ya insan dusmanı olsa öyle sessız kalamaz dıye düşünüyorum
Peki sen kendine niye zarar veriyorsun, ilgi çekmek için mi yapıyorsun. Adam hayatım napyosun deyip boynuna sarılsa olay çözülecek yani. Öylemi ... lütfen kendine zarar verme. Kafa bu bi giderse geri gelmez. .. senin ki yola girmiş bile. Yapma lütfen

Beni durdurmak adına ama önemli olan çekmesi degıl ben kendime zarar verırken beni seyretmesi zoruma gıttı ya insan dusmanı olsa öyle sessız kalamaz dıye düşünüyorum
Kendinde olmasaydın eğer beni neden durdurmuyor ilgilenmiyor diye düşünemezdin
Demekki ilgi çekmek için seninle ilgilensin diye yapıyorsun bu saçma davranışları

Peki sen kendine niye zarar veriyorsun, ilgi çekmek için mi yapıyorsun. Adam hayatım napyosun deyip boynuna sarılsa olay çözülecek yani. Öylemi ... lütfen kendine zarar verme. Kafa bu bi giderse geri gelmez. .. senin ki yola girmiş bile. Yapma lütfen
Ben neden yaptığımı bılmıyorum o anda gozum dönüyor acı hıssını kaybettım ben ztn gecmısteki dayak yemelerimden cıddıyım Can'ım yanmadı

Ben neden yaptığımı bılmıyorum o anda gozum dönüyor acı hıssını kaybettım ben ztn gecmısteki dayak yemelerimden cıddıyım Can'ım yanmadı
Durumun normal değil arkadaşım. Herkes keyfine bakarken sen kendini mahfediyorsun. Değer mi acaba ? Kendi canın kimseden önemli değil. Kendine iyi bak. Herşey gelir geçer, sen yaptığınla kendine verdiğin zararla kalakalırsin

Ya tek basına hayat yasıyo derler kardeşim sevılen sayılan bi insan ki bunları yaptığımı bılse benı boşatır ondan
Valla canım çalış diyorum, boşan diyorum ama bakıyorum bahanen hazır. Bir şeyleri değiştirmeye niyetin yok. Ailenden eziyet görmüşsün, evli olduğun adam bekar hayatı yaşamak istiyor söylediğine göre ve bu evliliğin içinde gidişatın kendini öldürmeye doğru gidiyor. Bari çocuğun olsaydı o bahaneyi yiyebilirdik de bu olmadı hiç.
Hiç olmadı psikiyatriste git, o seni dizginler ama evliliğin nasıl düzelir bilemiyorum.

kendine vurana ben de vururdum herhalde
kendine acımıyor ben mi acıycam derdim

yazık genceciksin daha
neden işkence ediyosun kendine
ne yaparsan kendine yaparsın
kimse seni senden fazla düşünmez
önce psikiyatri servisine başvur
sonra da seni mutsuz ediyorsa eşinden boşanmak için adımlarını at
iş bul çalış birikim yap
sonra da sahin huzurlu bir hayat kur

olmayacak şey değil

Valla canım çalış diyorum, boşan diyorum ama bakıyorum bahanen hazır. Bir şeyleri değiştirmeye niyetin yok. Ailenden eziyet görmüşsün, evli olduğun adam bekar hayatı yaşamak istiyor söylediğine göre ve bu evliliğin içinde gidişatın kendini öldürmeye doğru gidiyor. Bari çocuğun olsaydı o bahaneyi yiyebilirdik de bu olmadı hiç.
Hiç olmadı psikiyatriste git, o seni dizginler ama evliliğin nasıl düzelir bilemiyorum.
ee haklısın.
o Zaman kardeşinin yanına gitsin
madem sevilen sayılan biri
ablasına sahip çıktı yardımcı oldu derler

Eşinin kendine zarar verirken seni umursamaması seni rahatsız etmiş buda demek oluyor ki sen sinirden değil dikkat çekmek için, sana acımasını istediğin için bunu yapıyorsun.Psikolojin bozuk, eşin daha önce bu tarz şeylerlede karşılaştığı için muhtemelen sana saygısını yitirmiş.Kendinin onun önünde kessende artık bir faydası olmayacak.Destek al ve hayatına yeniden başla.

Valla ne diceğimi bilemedim yaptığınız korkunç bişey. Kendi yaptığınız şey için üzüleceğinize eşinizin durup zarar verişinizi izlemesine üzülmeniz de ayrı enteresan. Kendine bu derece zarar veren birinin akıl sağlığından şüphe ederim ben. Ne malum iyice delirip kendinize zarar verip sonrada gidip darp raporu alıp eşinizden şikayetçi olmayacağınız. İnsanın aklına her türlü şey geliyor. Belki de böyle birşey yapmanıza karşı kanıt olsun diye videoya çekmiştir. Birinci girişiminizde sizi engellemiş kafanızı kanatana kadar devam etmişsiniz. Belki birine anlattı ve aman oğlum dikkat et belliki karın delirmiş bu ileride polise gidip eşim dövdü der dedi. Oda bu yüzden videoya çekti. Bunları eşinizi haklı bulduğum için yada korumak için söylemiyorum. Burada odaklanılması gereken sizin içinde bulunduğunuz psikoloji. Acil çözüm bulmanız gerekiyor belliki altında bir çok travma yatıyor. Sağlıklı bir hayat için tedavi görmeniz şart. Öncelikle buna odaklanın. Eşiniz sizi çok seven çok değer veren bir insan olsaydı da tedavi olmanız gerekirdi. Çocukken yaşadığınız travmadan kurtulmadıkça mutlu bir hayatınız olamaz. Lütfen düzelmeden çocuk falanda yapmayın onada yazık olur. Babanız sizin hayatınızı mahvetmiş siz bari başka bir çocuğun hayatını karartmayın.

Ben boşanabılırım sevgılım kalmadı yapmıcagım sey degıl fakat bekarken bana kotu seyler yasatan aılem bosanınca daha beter olurlar ama ayır uzaklara gitme lüksüm yok çalışmak kolay tek basına yasamak kolay guvenım var allah kahretsinki elalem ne der dıye düşünüyorum

Eşinin kendine zarar verirken seni umursamaması seni rahatsız etmiş buda demek oluyor ki sen sinirden değil dikkat çekmek için, sana acımasını istediğin için bunu yapıyorsun.Psikolojin bozuk, eşin daha önce bu tarz şeylerlede karşılaştığı için muhtemelen sana saygısını yitirmiş.Kendinin onun önünde kessende artık bir faydası olmayacak.Destek al ve hayatına yeniden başla.
Ben neden acımasını beklıywyım ya

Ben boşanabılırım sevgılım kalmadı yapmıcagım sey degıl fakat bekarken bana kotu seyler yasatan aılem bosanınca daha beter olurlar ama ayır uzaklara gitme lüksüm yok çalışmak kolay tek basına yasamak kolay guvenım var allah kahretsinki elalem ne der dıye düşünüyorum
Bak canim elalem herkesin derdi. Ben havadan atip tutmuyorum 10 tane belki 20 tane ornek gordum annesi babasi simarikliklarini cekmeyince bile baska sehre isini tasiyip, atanip hayatini kuran kadin. Hele hele ekonomik olarak bagimli olmadiktan sonra bana baski kuran, siddet uygulayan babayi polise bile veririm.
Neyse bu soylediklerim bir kulagindan girip digerinden cikiyor. Seneye de 9 aylik hamileyim diye konu acarsin biz de hayirli olsun deriz napalim.

Bak canim elalem herkesin derdi. Ben havadan atip tutmuyorum 10 tane belki 20 tane ornek gordum annesi babasi simarikliklarini cekmeyince bile baska sehre isini tasiyip, atanip hayatini kuran kadin. Hele hele ekonomik olarak bagimli olmadiktan sonra bana baski kuran, siddet uygulayan babayi polise bile veririm.
Neyse bu soylediklerim bir kulagindan girip digerinden cikiyor. Seneye de 9 aylik hamileyim diye konu acarsin biz de hayirli olsun deriz napalim.
Ok

Back
X