Kendime vuruyorum

Ben boşanabılırım sevgılım kalmadı yapmıcagım sey degıl fakat bekarken bana kotu seyler yasatan aılem bosanınca daha beter olurlar ama ayır uzaklara gitme lüksüm yok çalışmak kolay tek basına yasamak kolay guvenım var allah kahretsinki elalem ne der dıye düşünüyorum

Elalem konuşacak diye kendini ölüme mi sürüklüyorsun?

Acil ve acil olarak psikolojik yardım al, devlet hastanelerinde bile psikiyatri bölümü var.

Tüm sorunların aile kaynaklı. Bunların temizlenmesi lazım önce. Eşin de bence yanlış bir seçim. Ailene ve eşine sırtını dönüp sadece kendini kurtarmaya bakmalısın şu an...

Annelere sesleniyorum cocuklarinizi dovemeyin sakin kendilerini buna layik gormesinler
Sizin icin uzuldum zor bir cocukluk ve genclik gecirmissiniz cok uzucu bence kesinlikle destek alin

Elalem konuşacak diye kendini ölüme mi sürüklüyorsun?

Acil ve acil olarak psikolojik yardım al, devlet hastanelerinde bile psikiyatri bölümü var.

Tüm sorunların aile kaynaklı. Bunların temizlenmesi lazım önce. Eşin de bence yanlış bir seçim. Ailene ve eşine sırtını dönüp sadece kendini kurtarmaya bakmalısın şu an...
Ben bakarken 2kere destek aldım hatta bi doktor gençti ben özel hayatımı anlattım bundan cesaret alarak aşılmıştı pek guvenım yok yani bana ıyı gelceklerını dınlemeden anti depresan vereceklerini düşünüyorum

Bu kendine zarar verme davranışının altında pek çok sebep olabiliyor ancak en bariz iki tanesi kendini cezalandırma ve kendine zarar vererek karşısındakini cezalandırma hissi.

Şu şartlarda, "Beni sadece izlemesi, videoya çekmesi, umursamaması dokundu" diyorsan, kendine zarar vererek eşinin canını yakma çabasında idin belki de. Ancak seni tamamıyla seven bir koca-anne-baba için bu bir cezalandırma biçimi olabilir. Şu halde kocanın pek de umurunda değilsin ve sadece kendi canını yakmaktan öte gitmiyor davranışın.

Kendine yaparsın yaparsın, yüzünde-kafanda-vücudunda geri dönüşü olmayacak hasar ve izler bırakırsın.
Kocan hayatını yaşamaya devam eder, sen kendi ruhundan ve vücudundan çaldığınla kalırsın.

Şu şartlarda, ayrılığı göze almalı ve kendine sıfırdan bir hayat kurma seçeneğini değerlendirmelisin. Yaşın çok genç, hayat 4 duvar arasında kafana ütü vurmaktan ibaret değil. Yapamıyorsan da psikolojik destek almayı dene, insan kurban psikolojisine bir girdi mi kolay çıkamaz, bağımlılık yapar, işin en aptal yönü ise acılarından keyif almaya başlarsan, karakterin haline getirirsin şu ezikliği.

Kendine gel.

Ben bakarken 2kere destek aldım hatta bi doktor gençti ben özel hayatımı anlattım bundan cesaret alarak aşılmıştı pek guvenım yok yani bana ıyı gelceklerını dınlemeden anti depresan vereceklerini düşünüyorum
Destek de almayacaksan peki neden buraya konu actin

Dikkat çekerek umursanmak istiyorsun anlaşılan çünkü defalarca vurdum ilgilenmedi diye yazmışsın.. Seni umursamayan adam böyle oyunlara gelmez.. Psikolojik destek al, alma imkanın yoksa da otur Bi Ada'm akıllı düşün hayatının geri kalanında kafanda ütü mü parçalamak istiyorsun yoksa insanca yaşamak mı istiyorsun..
Allah yardımcın olsun içinde bulunduğun durumun zorluğunun az da olsa farkına vardık ama bu bişeyi değiştirmez Bi silkelen kendine gel.. Buralara yazacak kadar aklı selimsen bu zorlu hayatın da üstesinden gelebilecek kapasitede birisindir..
Emin olmadan sakın çocuk yapmada aman aman sonra çok zor durumunda kalırsın..

Bu kendine zarar verme davranışının altında pek çok sebep olabiliyor ancak en bariz iki tanesi kendini cezalandırma ve kendine zarar vererek karşısındakini cezalandırma hissi.

Şu şartlarda, "Beni sadece izlemesi, videoya çekmesi, umursamaması dokundu" diyorsan, kendine zarar vererek eşinin canını yakma çabasında idin belki de. Ancak seni tamamıyla seven bir koca-anne-baba için bu bir cezalandırma biçimi olabilir. Şu halde kocanın pek de umurunda değilsin ve sadece kendi canını yakmaktan öte gitmiyor davranışın.

Kendine yaparsın yaparsın, yüzünde-kafanda-vücudunda geri dönüşü olmayacak hasar ve izler bırakırsın.
Kocan hayatını yaşamaya devam eder, sen kendi ruhundan ve vücudundan çaldığınla kalırsın.

Şu şartlarda, ayrılığı göze almalı ve kendine sıfırdan bir hayat kurma seçeneğini değerlendirmelisin. Yaşın çok genç, hayat 4 duvar arasında kafana ütü vurmaktan ibaret değil. Yapamıyorsan da psikolojik destek almayı dene, insan kurban psikolojisine bir girdi mi kolay çıkamaz, bağımlılık yapar, işin en aptal yönü ise acılarından keyif almaya başlarsan, karakterin haline getirirsin şu ezikliği.

Kendine gel.
Beni anladın sanki onu ceZanlanfırmak ıstıyo olabılırım çünkü oda ben karşılık verende vermesemde bana vurmuştu hatta bi kere yatağı terk ettım başka odaya geçtım dıye pc kablosuyla vurmuştu saka gelebılır yaptı bunu hiç suçum yok tu

Beni anladın sanki onu ceZanlanfırmak ıstıyo olabılırım çünkü oda ben karşılık verende vermesemde bana vurmuştu hatta bi kere yatağı terk ettım başka odaya geçtım dıye pc kablosuyla vurmuştu saka gelebılır yaptı bunu hiç suçum yok tu

E bu evlilik sence devam ettirilmeye değer bir evlilik mi?
Bugün sana el kaldırabilen adam, yarın bir başka sebepten yine el kaldırır ve bunun dozu artarak devam eder.
Kayıtsızlık ve kabulleniş başlar... Siz acılarınıza müptela olur, kurban rolünü benimsersiniz.
Sonra bir gün bir bakmışsın korunurken hamile kalmışsın, sonra da o çocuğun kanına girersiniz karı - koca.
Annesinin babasından dayak yediği bir ortamda, belki tıpkı sizin babanızdan dayak yediğiniz gibi o da babasından dayak yiyerek büyür... Tabi bir gün ütüyle ya da duvara vurarak kafanızı tamamen parçalamazsanız...

Şu an belki uyuşmuşsunuz, alışılmışlıklar içinde bir başlangıç için her şeyi geride bırakmayı göze almak zordur.
Ama ileride, şu an için harekete geçmediğinize pişman olursunuz.
Vakit kaybetmeyin, eşinizi, annenizi, babanızı bu şekilde cezalandıramazsınız.
Ailem dediğiniz kişi sizi dövüyor zaten, adamın eli dinleniyor siz kendinize vurunca fazladan.

Ben neden acımasını beklıywyım ya
Neden kendinize zarar verip onun sizinle ilgilenmesini istiyorsanız o yüzden. Ciddi anlamda problemleriniz var burada yazdıklarınızdan verdiğiniz cevaplardan bunu burada biz anlayabiliyorsak eşinizin kat ve kat fazlasını anladığını doğrulayabiliriz. Kendinize saygınız yok mutlu olmak istiyorsunuz kendinize zarar veriyorsunuz. Şefkat istiyorsunuz ama o şefkati önce kendinize siz göstermiyorsunuz. Bu hayata bir kez geliyorsunuz farkındamısınız ? Kötü bir çocukluk geçirmiş olabilirsiniz ama bı hayatınızı kendinize zindan etmek için bir sebep değil. Siz suçlu değilsiniz ki. Zamanında babanızı cezalandırmak isteyip biriyle evlenmiş kendinize zarar vermişsiniz. Şimdi eşinizi cezalandırmak için kendinize zarar veriyorsunuz. Olurda kafam yarılır düşer bayılırsam bana üzülür daha çok sever vicdan azabı çeker diyorsunuz ama bu daha kötü şeylere yol açar sadece. Size rahatlıkla vurabilmesinr mesela.

E bu evlilik sence devam ettirilmeye değer bir evlilik mi?
Bugün sana el kaldırabilen adam, yarın bir başka sebepten yine el kaldırır ve bunun dozu artarak devam eder.
Kayıtsızlık ve kabulleniş başlar... Siz acılarınıza müptela olur, kurban rolünü benimsersiniz.
Sonra bir gün bir bakmışsın korunurken hamile kalmışsın, sonra da o çocuğun kanına girersiniz karı - koca.
Annesinin babasından dayak yediği bir ortamda, belki tıpkı sizin babanızdan dayak yediğiniz gibi o da babasından dayak yiyerek büyür... Tabi bir gün ütüyle ya da duvara vurarak kafanızı tamamen parçalamazsanız...

Şu an belki uyuşmuşsunuz, alışılmışlıklar içinde bir başlangıç için her şeyi geride bırakmayı göze almak zordur.
Ama ileride, şu an için harekete geçmediğinize pişman olursunuz.
Vakit kaybetmeyin, eşinizi, annenizi, babanızı bu şekilde cezalandıramazsınız.
Ailem dediğiniz kişi sizi dövüyor zaten, adamın eli dinleniyor siz kendinize vurunca fazladan.
Değmez

Back
X