- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 18
- 35
- Konu Sahibi tazegelin22
Merhaba bayanlar 25yasında 2 yıllık evliyim. Ben 15yaslarında babamdan kapanmıyorum dıye cok dayak yedım hatta babam insan içine çıkamayım dıye jietle oradan burdan sacımı kestı .neyse dovmeler devam ben kapandım ama aıleme hep kin güttüm agrasıf fena oldum 23 yasında onların onaylamadıkları biriyle evlendım bu kişide sinirli biri cok anlaşamıyoruz ama benden dolayı degıl ondan dolayı bekarmış gibi takılmak istıyo bende haklı olarak tartısmalar yaptım anlatsam başka seyler cok konu açılırda uzatmayım .ben sevılmek değer gormek ıstedım bana senınle ılgılenmıcem kotu olcam dedı öyle de yaptı bende bırıkmıslıkle kafama 3kere ütüyle vurdum geldi odaya umursamadı çıktıktan sonra kendımı kaybettım var gücüyle tekrar vurdum kafama kanadı yarıldı oda korktu üzüldü pansuman yaptı neyse yıne başka bi gün onun hatasından dolayı tartıştık üstüme geldı ben bu sefer kafamı duvarlara vurdum hiç kılını kıpırdatmadı ve benı videoya cektı ben kendıme zarar verırken o hiçbi müdahale yapmadan ızledı benı bunu unutamıyorum benı sevdıgını soyluyo ama ben inanmıyorum